- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
- Konu Sahibi Benbirdost
-
İnşallah canım durumlardan haberdar et merakla bekliyorum... ♡İnşallah tatlım bende çok isterimhepimiz sevinelim ❤
Mutlaka ederim canım. Sen aşılamaya ne zaman başlıcanİnşallah canım durumlardan haberdar et merakla bekliyorum... ♡
Canim daha adet olamadim ki.. üstelik adet olunca eşim ali fuata bi gidelim diyor... ne de olsa adam çok yoğun o yüzden yine bizim burdakine gideriz :)) inşallah bizde bu ay başlarız...Mutlaka ederim canım. Sen aşılamaya ne zaman başlıcan
İnşallah canım. Adet söktürücü işe yaramadı mı. Sizin ordaki Dr dan memnunsan devam et bence. Mesafe de önemli çünküCanim daha adet olamadim ki.. üstelik adet olunca eşim ali fuata bi gidelim diyor... ne de olsa adam çok yoğun o yüzden yine bizim burdakine gideriz :)) inşallah bizde bu ay başlarız...
Canım zaten geçen yıl antalya tüp bebeğe gittiğimiz kemal bey bize burdaki şimdiki gittiğim dr u önermişti aşılama isterse en fazla 2 kere yaptır falan dedi... ama ben burdaki dr a geçen hafta adet gecikmesi diye gittim direk adet olunca gel aşilama yapalım dedi... adet söktürücü bi ise yaramadı canım ya 2 gündür karnım ağrıyor adet olucak gibi ama hala olamıyorumİnşallah canım. Adet söktürücü işe yaramadı mı. Sizin ordaki Dr dan memnunsan devam et bence. Mesafe de önemli çünkü
Canım benim yaaCanım zaten geçen yıl antalya tüp bebeğe gittiğimiz kemal bey bize burdaki şimdiki gittiğim dr u önermişti aşılama isterse en fazla 2 kere yaptır falan dedi... ama ben burdaki dr a geçen hafta adet gecikmesi diye gittim direk adet olunca gel aşilama yapalım dedi... adet söktürücü bi ise yaramadı canım ya 2 gündür karnım ağrıyor adet olucak gibi ama hala olamıyorum
Hayırlısı olsun canım. Haber verEvet canim cuma. Bekliyorum heyecanla
Ayyy hadi inşallah güzel geçsinBugün gittim Dr a sağda 2 tane yumurta var. Sol hiç çalışmamış dedi14 cm şu an. Pazartesi gel tekrar kontrol edelim. Tahminen salı günü de çatlatma iğnesini vururuz dedi.
İnşallah canım❤Ayyy hadi inşallah güzel geçsin
Kime sordun bilmiyorum. Benim adet düzensizliğim yok. Kistte yok. Medicalpark muayene ücreti 95 lira. Yard. Doç. Gidiyorum ben. Bundan fark ediyordur. Bende kepez de oturuyorum memnun kaldığım için oraya devam ediyorum. Doğum fiyatları hakkında bilgim yok.adet duzunsızlıgın mı var cnm polıkıst over mı var benımde gec olur adetlerım daha yenı bıttı
ben hamıle kalırsam ofm akıf hocaya gıderım dıyordum ablamın doktoruydu kendısı ama bana uzak kalıyor medıcal park muayene yada dogum fıyatları nasıl ofmde dogum yapan oldumu bu yıl bılgısı olan varmı ? Bana en yakın lara anadoluhastanesı ama ben guvenemıyorum oraya
Kime sordun bilmiyorum. Benim adet düzensizliğim yok. Kistte yok. Medicalpark muayene ücreti 95 lira. Yard. Doç. Gidiyorum ben. Bundan fark ediyordur. Bende kepez de oturuyorum memnun kaldığım için oraya devam ediyorum. Doğum fiyatları hakkında bilgim yok.
Canım ben melek büyükkınacı ya gidiyorum. Evet çatlatma iğnesi yapacak ve aynı zamanda aşılama. İlk defa tedaviye başladık. Rahim filmini özelde diğer testleri (hormon testi, siperm testi ve kan testi) devlette yaptırdım. Rahim filminde sıra bulma sıkıntısı yaşamıştım. Benden ekstra tahlil istemedi. Bunlarla başladık tedaviye. Sen ne kadardır evlisin, çocuk istiyorsun?sana sormstum canım memnunsan devam et basladıgın doktor ve yonlendırmesıde cok onemlı zaten medıcalde bi erkek bı bayan doktor var o ıkısınıde cok onerıyorlar catlama ıgnesı vurulucaksın sanrm ıns tutar doktorun ıstedıgı testlerı devlette yapıp sonuclarıda ozelede gosterebılırsın.... bende bıraz deneyecegım suan durumum ne bılmıyorum henuz yenı basladım daha sonra bı doktor kontrolune gidecegim
Ben 1 bucuk sene oldu evleneli bu mayısta korunmasız basladım henuz yeni daha adetlerım cok gec gelır benım sag yumurtalıgımda kıst var 5cm bıraz deneyecegim folık asıt kullanıyorum falan bakalım eger tuturamazsam bebek ıcın muayneye giderim ovulasyon testı almayı dusunuyorum yumurtlama zmanını takıp etmek ıcınCanım ben melek büyükkınacı ya gidiyorum. Evet çatlatma iğnesi yapacak ve aynı zamanda aşılama. İlk defa tedaviye başladık. Rahim filmini özelde diğer testleri (hormon testi, siperm testi ve kan testi) devlette yaptırdım. Rahim filminde sıra bulma sıkıntısı yaşamıştım. Benden ekstra tahlil istemedi. Bunlarla başladık tedaviye. Sen ne kadardır evlisin, çocuk istiyorsun?
Evet daha çok yeniymiş olur Allah ın izniyle. Folik asit ve avulasyon testi işe yarar inş. Allah aratmasın canımBen 1 bucuk sene oldu evleneli bu mayısta korunmasız basladım henuz yeni daha adetlerım cok gec gelır benım sag yumurtalıgımda kıst var 5cm bıraz deneyecegim folık asıt kullanıyorum falan bakalım eger tuturamazsam bebek ıcın muayneye giderim ovulasyon testı almayı dusunuyorum yumurtlama zmanını takıp etmek ıcın
MedicalpRkta kime gidiyorsunuz diye sormuştum ama sonradan görünce düzelttimKime sordun bilmiyorum. Benim adet düzensizliğim yok. Kistte yok. Medicalpark muayene ücreti 95 lira. Yard. Doç. Gidiyorum ben. Bundan fark ediyordur. Bende kepez de oturuyorum memnun kaldığım için oraya devam ediyorum. Doğum fiyatları hakkında bilgim yok.
İnsallah canım hayıt otu yada hapı denemeyı düşünüyorum adet donemını duzenleyıp yumurtlamaya katkısı oluyormus sanırımEvet daha çok yeniymiş olur Allah ın izniyle. Folik asit ve avulasyon testi işe yarar inş. Allah aratmasın canım
Canım muayene ucreti dogum ücreti nedir suanda bilgin var mı ?Akif köseyahyaoğlu ofm hastahanesi
Sen nereye gidiyorsunMedicalpRkta kime gidiyorsunuz diye sormuştum ama sonradan görünce düzelttim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?