- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Evet canım zor olucak ama eğer doluyuz derlerse mecburen burdakine gidecez... ya benim için farketmiyor yeter ki sağlıklı hayırlı bebişim olsun burdaki yada ordaki farketmez... ama eşin taktı ali fuata:)))) yakından kıskanacam ali fuatıAma bitanem yogunluktan nasil denk getirebileceksin
Canım keşke seninle yakın otursaydık çok iyi anlaşırdık haa :)))))Ama bitanem yogunluktan nasil denk getirebileceksin
Ay canim benim cok istetdim. Dünku arkadasla biz cok yakinizCanım keşke seninle yakın otursaydık çok iyi anlaşırdık haa :)))))
Ben bugun kan vercem biliyomusun. Degerler icin. Ölüyorum meraktanEvet canım zor olucak ama eğer doluyuz derlerse mecburen burdakine gidecez... ya benim için farketmiyor yeter ki sağlıklı hayırlı bebişim olsun burdaki yada ordaki farketmez... ama eşin taktı ali fuata:)))) yakından kıskanacam ali fuatı
Çok sevindim canım sizin için.. yeni arkadaşlıklar güzeldir kahve içmeye gidersiniz artık birbirinize ohh ne güzel valla :))Ay canim benim cok istetdim. Dünku arkadasla biz cok yakiniz
Aaa öyle mi? Ayy inşallah güzel sonuç alırsın ya... iki katına çıkması gerekiyormuş galiba.. insallah çıkar canimBen bugun kan vercem biliyomusun. Degerler icin. Ölüyorum meraktan
Evet canim ya. Özelden yazdim sanaAaa öyle mi? Ayy inşallah güzel sonuç alırsın ya... iki katına çıkması gerekiyormuş galiba.. insallah çıkar canim
Bunlar tatlı heyecanlar ne güzel ya.. maşallah diyelim..Normalde cuma günü randevum var
Canım ne oldu sonucun galiba aşılama demiştin en son ne karar verdi dr..Hmm 4 yıl oldu ondan.. bende bu ay aşılama olcam galiba. Yani adetken gittim klomene başlattı. Başladım. Çarşamba kontrole gel dedi. Sanırım o zaman belli olcak.
Bugün gittim yumurtaların büyüyor dedi. Cumartesi kontrole çağırdı. Aşılama olacak canım.Canım ne oldu sonucun galiba aşılama demiştin en son ne karar verdi dr..
Aaa cok iyi cok sevindim. Hayirli haberler al canımBugün gittim yumurtaların büyüyor dedi. Cumartesi kontrole çağırdı. Aşılama olacak canım.
İnşallah canım çok sağol ❤Aaa cok iyi cok sevindim. Hayirli haberler al canım
Sesin çıkmıyor bayadır canımİnşallah canım çok sağol ❤
Müsait olamadım bu aralar. Ramazan öncesi malum. Şimdi annemdeyim. Öyle. Senin kontrol cuma günüydü galibaSesin çıkmıyor bayadır canım
Ayy ne güzel canım ya... inşallah güzel haberler verirsin..Bugün gittim yumurtaların büyüyor dedi. Cumartesi kontrole çağırdı. Aşılama olacak canım.
Evet canim cuma. Bekliyorum heyecanlaMüsait olamadım bu aralar. Ramazan öncesi malum. Şimdi annemdeyim. Öyle. Senin kontrol cuma günüydü galiba
İnşallah tatlım bende çok isterimAyy ne güzel canım ya... inşallah güzel haberler verirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?