Antalya da önerilecek dr

Yok canım onda bi sorun yok... 4 yıl da olmadıysa aşılamaya geçebiliriz dedi..
Hmm 4 yıl oldu ondan.. bende bu ay aşılama olcam galiba. Yani adetken gittim klomene başlattı. Başladım. Çarşamba kontrole gel dedi. Sanırım o zaman belli olcak.

Hmm 4 yıl oldu ondan.. bende bu ay aşılama olcam galiba. Yani adetken gittim klomene başlattı. Başladım. Çarşamba kontrole gel dedi. Sanırım o zaman belli olcak.
Ayy hadi canım hayırlısı ya... sizde ne sorun vardı.. tüplerin kapalıymış açıldı demiştin sanki... benim tüpler açık öyle söyledi dr..

Ayy hadi canım hayırlısı ya... sizde ne sorun vardı.. tüplerin kapalıymış açıldı demiştin sanki... benim tüpler açık öyle söyledi dr..
Evet tüplerim açıldı. Yumurta çatlatma tedavisine başlayalım demişti. Bende onun için gittim. Yumurtayı çatlatıcaz yine ama aşılama yapabilirim ihtimali artırmak için dedi

Ali fuata mi geleceksin yoksa ordami devam etcen arkadaşım
Ben burda devam edelim dedim eşim hayır ali fuata gidelim aşılama derse burda yaptırırız dedi.. kan sonucumu daha almadı eşim.. zaten alsada yok gebelik... ama en azından adet söktürücü verdi eşim akşam gelirken ilacıda alıcak.. inşallah bi an önce adet olurumda ali fuata gideriz ya...

Ilacla oluyosun canim ben cok kullandim. Hangisi hayirliysa o olsun

merhaba kızlar bende antalyadayım hangi doktora gittiniz ben eski medisu hastanesine gidiyorum şimdi likya oldu orda mehmet emin soysal var karı kocalı zaten bide özlem hanım var ben bunlara gidiyorum

merhaba kızlar bende antalyadayım hangi doktora gittiniz ben eski medisu hastanesine gidiyorum şimdi likya oldu orda mehmet emin soysal var karı kocalı zaten bide özlem hanım var ben bunlara gidiyorum
Canım sadece tüp bebek merkezine kemal beye 1 kere gittim onun dışında dr a gitmedim... ama vitale hastanesi ali fuat şengör diye bi dr varmış ona gidecez inşaallah adet olabilirsem...

Canım sadece tüp bebek merkezine kemal beye 1 kere gittim onun dışında dr a gitmedim... ama vitale hastanesi ali fuat şengör diye bi dr varmış ona gidecez inşaallah adet olabilirsem...
ha evet biliyorum o doktoru ablamı iki kere doğurttu :) hadi hayırlısı canım bende medisudakine gittim bu ay adetim gelsin bidaha gitcen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…