- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Hmm 4 yıl oldu ondan.. bende bu ay aşılama olcam galiba. Yani adetken gittim klomene başlattı. Başladım. Çarşamba kontrole gel dedi. Sanırım o zaman belli olcak.Yok canım onda bi sorun yok... 4 yıl da olmadıysa aşılamaya geçebiliriz dedi..
Bu da bi adım üzülme. Tahlil falan istemedi mi DrÇok stres yapmıştım ama dr aşılama yapabiliriz deyince rahatladım ya..
Insallah canim :)Darısı başımıza; )
Ayy hadi canım hayırlısı ya... sizde ne sorun vardı.. tüplerin kapalıymış açıldı demiştin sanki... benim tüpler açık öyle söyledi dr..Hmm 4 yıl oldu ondan.. bende bu ay aşılama olcam galiba. Yani adetken gittim klomene başlattı. Başladım. Çarşamba kontrole gel dedi. Sanırım o zaman belli olcak.
Evet tüplerim açıldı. Yumurta çatlatma tedavisine başlayalım demişti. Bende onun için gittim. Yumurtayı çatlatıcaz yine ama aşılama yapabilirim ihtimali artırmak için dediAyy hadi canım hayırlısı ya... sizde ne sorun vardı.. tüplerin kapalıymış açıldı demiştin sanki... benim tüpler açık öyle söyledi dr..
Ali fuata mi geleceksin yoksa ordami devam etcen arkadaşımGaliba sürekli akıntım oluyor demiştim ya galiba o gösterdiği yumurtanın çatlamasından olmuş.. offf değerlendiremedim ya... adet olunca gel aşılama yapalım dedi...
Ben burda devam edelim dedim eşim hayır ali fuata gidelim aşılama derse burda yaptırırız dedi.. kan sonucumu daha almadı eşim.. zaten alsada yok gebelik... ama en azından adet söktürücü verdi eşim akşam gelirken ilacıda alıcak.. inşallah bi an önce adet olurumda ali fuata gideriz ya...Ali fuata mi geleceksin yoksa ordami devam etcen arkadaşım
Ilacla oluyosun canim ben cok kullandim. Hangisi hayirliysa o olsunBen burda devam edelim dedim eşim hayır ali fuata gidelim aşılama derse burda yaptırırız dedi.. kan sonucumu daha almadı eşim.. zaten alsada yok gebelik... ama en azından adet söktürücü verdi eşim akşam gelirken ilacıda alıcak.. inşallah bi an önce adet olurumda ali fuata gideriz ya...
Aynen canım ya bu arada akıntımda bitti o iki gündür yoğun akıntı yumurtlama sanırım çünkü dr yumurtayı gösterdi bak çatlamış bile yumurtan dediIlacla oluyosun canim ben cok kullandim. Hangisi hayirliysa o olsun
Canım sadece tüp bebek merkezine kemal beye 1 kere gittim onun dışında dr a gitmedim... ama vitale hastanesi ali fuat şengör diye bi dr varmış ona gidecez inşaallah adet olabilirsem...merhaba kızlar bende antalyadayım hangi doktora gittiniz ben eski medisu hastanesine gidiyorum şimdi likya oldu orda mehmet emin soysal var karı kocalı zaten bide özlem hanım var ben bunlara gidiyorum
ha evet biliyorum o doktoru ablamı iki kere doğurttu :) hadi hayırlısı canım bende medisudakine gittim bu ay adetim gelsin bidaha gitcenCanım sadece tüp bebek merkezine kemal beye 1 kere gittim onun dışında dr a gitmedim... ama vitale hastanesi ali fuat şengör diye bi dr varmış ona gidecez inşaallah adet olabilirsem...
Canim adet olusun. Am randevuyu nasil yapcaksinizAynen canım ya bu arada akıntımda bitti o iki gündür yoğun akıntı yumurtlama sanırım çünkü dr yumurtayı gösterdi bak çatlamış bile yumurtan dedi
Nasıl yani canım anlamadimCanim adet olusun. Am randevuyu nasil yapcaksiniz
Telefonla randevu alınmıyor mu canım?Canim adet olusun. Am randevuyu nasil yapcaksiniz
Yani Ali beyden randevu ne zaman alcaksinizNasıl yani canım anlamadim
Ben hiç gitmedim ama tabiki aliniyordur. Istersen bi ara şimdi nediyceklerTelefonla randevu alınmıyor mu canım?
Ha canım adetin 2.ci günü muayene ediyor ya her dr bende adet olunca ararız randevu alırız..Yani Ali beyden randevu ne zaman alcaksiniz
Ama bitanem yogunluktan nasil denk getirebileceksinHa canım adetin 2.ci günü muayene ediyor ya her dr bende adet olunca ararız randevu alırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?