Antalya da önerilecek dr

İki kişilik oda 2000 tek kişi 2250 ekstra epidural olursa 500 tl daha ekleniyormuş canım
Pahalıymış. Bende ameliyat oldum orda. 2000 diye anlaştık. Sonra +500 eklendi çıkışta. Ameliyatla alakalı dediler. Şimdi de diyorum ki amaaan çocuğum olsun da daha fazlasını da veririm. Allah kimseye aratmasın. Olana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

Degılım cnm daha yenı basladım ben dnemelere olmassa bı doktor kontrolune gıdıcem ınsallah basladgm yerle devam etmek ısterım ama bu durumlar cok degısıyor araştırmak ogrenmek lazm onın ıcın sordum
İnşallah hayırlı zamanda sağlıklı gebeliğin olur. En iyisini yapıyorsun araştırarak öncesinde diş kontrolleri tsh şeker vs de baktır sorunlar varsa hamilelikten önce çözülsün

En basiti kan testi bile diğer hastanelere göre pahalı doktorum önceden medstardaydı oraya geçince bende mecbur oraya gidiyorum genel olarak hizmet iyi sadece pahalı işte

En basiti kan testi bile diğer hastanelere göre pahalı doktorum önceden medstardaydı oraya geçince bende mecbur oraya gidiyorum genel olarak hizmet iyi sadece pahalı işte
Bende bugun kadın dogum hastanesıne gttim doktor Ali Demirörs ben begendım ılk ızlenım ılk defa alttan muayene oldum cok canım yandı kurcalıyormus gibi oyalandı simir testı aldı baktı ben ıkınıyordm tamam bitti endıselnme ılk defa olunca heycan yaptın hersyn ilkı vardır dıyor gulumseyerek
Yara gördüm dedi kan testlerini yarın alıcam yarın sonuclara göre konusacak

Yani doktordan memnun kalırsam belkı devam ederım ben begendım espırılı bıde fakat hastanede odaları kargacık burgacık tek kısılık oda olsa parası neyse versek keske olmuyor mu ole

Kızlar hastaneden dönüyorum. Yumurtan kendiliğinden çatlamış. Çatlatma iğnesine gerek kalmamış. Bu ay aşılama da iptal. Kendiniz deneyin. Bir sonraki ay tekrar deneriz dedi.
Canım benim üzülme.. vardır bunda da bi hayır..
Bende adet oldum. Bugün 3.günüm vitale hastanesi ali fuat şengör'e geldik
Polikistik over var yumurtaların çok tembel dedi.. iğne verdi.. birini vurdular 6 tane kaldı.. haftaya c.tesi günü tekrar gidecez...

İğne ne için canım. Aşılamaya mı başladınız. Kesinlikle vardır bi hayır. Hep hayırlısını istedim. 10 gün sonra adet günüm. Fakat bu ay Dr a gitmicem. Bayram çıksın. Sonraki ay düşünüyorum bende. İl dışına falan çıkıcam tedavi yarım kalmasın

Sana tavsiyem bu ertelediğin zaman diliminde tedavi başlayana kadar hiç hamilelik vs düşünmemeye çalış kendinde belirti arama bebek planları olmayan kadınlar gibi davran İnan böyle olup nasıl olsa tedavi başlayacağız diye düşünmeyen ve o ay hamile kalan çok insan tanıyorum bende aman yaaa olmazsa olmasın dediğim ay hamile kaldım stres çok etkiliyor

Yumurtaların çatlaması için canım c.tesi günü tekrar gel bakıcam dedi..

Bende düşünmeyeyim diyorum fakat elimde olmuyor. Geliyor aklıma:) bunu dikkate alıcam ama çok sağol ❤

Çatlatma iğnesi de yapacak mı acaba. Tedavin hayırlı olsun canım
Sağol canım.. bilmiyorum canım artık yumurta geliştirmek için dedi..
Çok ilgili bi dr.. anamurdaki hiç bi sorun yok direkt olarak aşılama yapalım demişti.. ama ali bey polikistik over var yumurtaların tembel ve kanalların çok az açık dedi.. incecik açıklık var dedi.. yurt dışından hastaları falan geliyormuş..
Sen oraya yakınsın istersen oraya bi git..

Tek bi muayene ile yumurta tembelliğini nasıl anladı acaba. Takip yapmadan. İncecik açıklık mı. Sen hsg çektirmedin mi hiç. Ben kadın Dr tercih ediyorum canım. Rahat etmiyorum diğer türlü malesef senin adına sevindim ama

Rahim filmini geçen yıl tüp bebek merkezi istemişti canım.. çektirmiştim ama sonuçlarına göndermemiştim dr sonuçlarını bana gönder demişti göndermemiştim..
Anamurdaki dr sonuçlarıma bakıp tüplerin açık adet olunca gel aşılamaya geçelim demişti. Allah'tan aşılamaya geçmemişiz ya..

Bende düşünmeyeyim diyorum fakat elimde olmuyor. Geliyor aklıma:) bunu dikkate alıcam ama çok sağol ❤
Biliyorum çok isterken kolay değil düşünmemek ben çok parçalı puzzle almıştım spora başlamıştım boş zamanlarımı öyle çok doldurdum ki düşünemeyeyim sende sağol canım Allah gönlüne göre versin

Amin canım. Senin de öyle. Bende kafayı dağıtacak şeyler bulayım.

Evet canım maddi manevi zarar olurdu. Her şeyde bi hayır vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…