- 14 Kasım 2007
- 2.994
- 1.896
- 658
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Canım muayene ucreti dogum ücreti nedir suanda bilgin var mı ?
muayene ucretı ortalama bı fıyatmıs cnm gayet uygun bence doktorundan da memnunsan cok ıyı yanı 2 sene once temmuzda ablam akıf hocaya dogum ıcın gıtmıstı cok memnun kaldı odaları falan cok ferah temız ve rahattı65 TL muayene gülüm doğum da şubatta sezaryen için 1600 odemistik
Medicalpark ayhan yılmaz a gidiyorum çok memnunumSen nereye gidiyorsun
doğum ücretleri medıcalparkta nedir canım bılgın var mı?Medicalpark ayhan yılmaz a gidiyorum çok memnunum
Hamile misin tedavi mi görüyorsun canımMedicalpark ayhan yılmaz a gidiyorum çok memnunum
muayene ucretı ortalama bı fıyatmıs cnm gayet uygun bence doktorundan da memnunsan cok ıyı yanı 2 sene once temmuzda ablam akıf hocaya dogum ıcın gıtmıstı cok memnun kaldı odaları falan cok ferah temız ve rahattı
dogum ucretıde cok uygunmus şuanda bılmıyordum guncel fıyatları ondan sordumkıs bebegı en guzelı
İki kişilik oda 2000 tek kişi 2250 ekstra epidural olursa 500 tl daha ekleniyormuş canımdoğum ücretleri medıcalparkta nedir canım bılgın var mı?
İnşallah kendiliğinden olurKızlar hastaneden dönüyorum. Yumurtan kendiliğinden çatlamış. Çatlatma iğnesine gerek kalmamış. Bu ay aşılama da iptal. Kendiniz deneyin. Bir sonraki ay tekrar deneriz dedi.
Canım degerlendır mutlaka bugun yarın bu 3 gün ne güzel işte kendiliğinden çatlaması hayırlısı ınsallahKızlar hastaneden dönüyorum. Yumurtan kendiliğinden çatlamış. Çatlatma iğnesine gerek kalmamış. Bu ay aşılama da iptal. Kendiniz deneyin. Bir sonraki ay tekrar deneriz dedi.
Sonradan ekstra seylerde cıkabılıyor sanırım bı tanıdıgımız bastakı konustukları rakamdan cok fazla vermıslerdı eklentılerı cok olmus 3bini gectı diyordu Anadolu hastanesındeydi enine boyuna konusmak lazm epıdural olsun istıyormusun cnmİki kişilik oda 2000 tek kişi 2250 ekstra epidural olursa 500 tl daha ekleniyormuş canım
Sezeryan olursa öyle istiyorum genel anestezi istemiyorum o anı görmek yasamak için. Normalde dayanabilirsen gerek yok epidural bazen süreyi uzatıyormuşSonradan ekstra seylerde cıkabılıyor sanırım bı tanıdıgımız bastakı konustukları rakamdan cok fazla vermıslerdı eklentılerı cok olmus 3bini gectı diyordu Anadolu hastanesındeydi enine boyuna konusmak lazm epıdural olsun istıyormusun cnm
Evet canım odalarıda genel olarak düşünmek lazım pahalı normal dogum sonucta 5 yıldızlı otel fiyatları gibi bıkac gün daha kalındıgı zaman fıyat cok artıyor ama yinede antalya sartlarına gore işte böyle ıstanbulda cogu hastane 5 binden baslıyor nerden baksanSezeryan olursa öyle istiyorum genel anestezi istemiyorum o anı görmek yasamak için. Normalde dayanabilirsen gerek yok epidural bazen süreyi uzatıyormuş
Aslında hastane her açıdan pahalı sadece doktorum orda olduğu için tercihim
İnşallah canım. Kendiliğinden de olabilir dedi ama planlar suya düşünce üzüldüm tabi. İhtimal düşüyor. Hayırlısı yine de..Canım degerlendır mutlaka bugun yarın bu 3 gün ne güzel işte kendiliğinden çatlaması hayırlısı ınsallah
Olma ıhtımali de var sonucta olumsuz düşünme degerlendır yeter nasıpse olur canım keske bende ole olacağını bılsemİnşallah canım. Kendiliğinden de olabilir dedi ama planlar suya düşünce üzüldüm tabi. İhtimal düşüyor. Hayırlısı yine de..
O fiyata 1 gün kalış dahil ekstra kalınınca gün basına 150 tl artıyormuş İstanbul'a göre şanslıyız dediğin gibi. Bu arada sende hamile misinEvet canım odalarıda genel olarak düşünmek lazım pahalı normal dogum sonucta 5 yıldızlı otel fiyatları gibi bıkac gün daha kalındıgı zaman fıyat cok artıyor ama yinede antalya sartlarına gore işte böyle ıstanbulda cogu hastane 5 binden baslıyor nerden baksan
İnşallah. Muhtemelen dün çatlamıştır. Dün ilişki oldu mu dedi. Hayır dedim. Bugün mutlaka olsun dedi. Aslında bir yumurtan daha var ama onun için aşılama yapmak istemiyorum dedi. Düşük bir ihtimal için tedaviye başlamayalım. Gelecek aya kalsın dedi..İnşallah kendiliğinden olur
Degılım cnm daha yenı basladım ben dnemelere olmassa bı doktor kontrolune gıdıcem ınsallah basladgm yerle devam etmek ısterım ama bu durumlar cok degısıyor araştırmak ogrenmek lazm onın ıcın sordumO fiyata 1 gün kalış dahil ekstra kalınınca gün basına 150 tl artıyormuş İstanbul'a göre şanslıyız dediğin gibi. Bu arada sende hamile misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?