Antalya da önerilecek dr

65 TL muayene gülüm doğum da şubatta sezaryen için 1600 odemistik
muayene ucretı ortalama bı fıyatmıs cnm gayet uygun bence doktorundan da memnunsan cok ıyı yanı 2 sene once temmuzda ablam akıf hocaya dogum ıcın gıtmıstı cok memnun kaldı odaları falan cok ferah temız ve rahattı
dogum ucretıde cok uygunmus şuanda bılmıyordum guncel fıyatları ondan sordum kıs bebegı en guzelı

Aynen :)) iyi etmişsin. Medikal park daha pahalı diye biliyorum bu arada

evet canım bı ıkı doktor var onerdıklerı duymustum ama odalarını hıc gormedım bılmıyorum 95 tl miş muayene ucretı doc dr sanırım oradakı

Kızlar hastaneden dönüyorum. Yumurtan kendiliğinden çatlamış. Çatlatma iğnesine gerek kalmamış. Bu ay aşılama da iptal. Kendiniz deneyin. Bir sonraki ay tekrar deneriz dedi.

Kızlar hastaneden dönüyorum. Yumurtan kendiliğinden çatlamış. Çatlatma iğnesine gerek kalmamış. Bu ay aşılama da iptal. Kendiniz deneyin. Bir sonraki ay tekrar deneriz dedi.
Canım degerlendır mutlaka bugun yarın bu 3 gün ne güzel işte kendiliğinden çatlaması hayırlısı ınsallah

İki kişilik oda 2000 tek kişi 2250 ekstra epidural olursa 500 tl daha ekleniyormuş canım
Sonradan ekstra seylerde cıkabılıyor sanırım bı tanıdıgımız bastakı konustukları rakamdan cok fazla vermıslerdı eklentılerı cok olmus 3bini gectı diyordu Anadolu hastanesındeydi enine boyuna konusmak lazm epıdural olsun istıyormusun cnm

Sezeryan olursa öyle istiyorum genel anestezi istemiyorum o anı görmek yasamak için. Normalde dayanabilirsen gerek yok epidural bazen süreyi uzatıyormuş
Aslında hastane her açıdan pahalı sadece doktorum orda olduğu için tercihim

Evet canım odalarıda genel olarak düşünmek lazım pahalı normal dogum sonucta 5 yıldızlı otel fiyatları gibi bıkac gün daha kalındıgı zaman fıyat cok artıyor ama yinede antalya sartlarına gore işte böyle ıstanbulda cogu hastane 5 binden baslıyor nerden baksan

Canım degerlendır mutlaka bugun yarın bu 3 gün ne güzel işte kendiliğinden çatlaması hayırlısı ınsallah
İnşallah canım. Kendiliğinden de olabilir dedi ama planlar suya düşünce üzüldüm tabi. İhtimal düşüyor. Hayırlısı yine de..

İnşallah canım. Kendiliğinden de olabilir dedi ama planlar suya düşünce üzüldüm tabi. İhtimal düşüyor. Hayırlısı yine de..
Olma ıhtımali de var sonucta olumsuz düşünme degerlendır yeter nasıpse olur canım keske bende ole olacağını bılsem ovulasyon testı alıp bakıcam bende karambole gıdıyorms gıbi oluyor ama denıyorz ıste

O fiyata 1 gün kalış dahil ekstra kalınınca gün basına 150 tl artıyormuş İstanbul'a göre şanslıyız dediğin gibi. Bu arada sende hamile misin

İnşallah kendiliğinden olur
İnşallah. Muhtemelen dün çatlamıştır. Dün ilişki oldu mu dedi. Hayır dedim. Bugün mutlaka olsun dedi. Aslında bir yumurtan daha var ama onun için aşılama yapmak istemiyorum dedi. Düşük bir ihtimal için tedaviye başlamayalım. Gelecek aya kalsın dedi..

O fiyata 1 gün kalış dahil ekstra kalınınca gün basına 150 tl artıyormuş İstanbul'a göre şanslıyız dediğin gibi. Bu arada sende hamile misin
Degılım cnm daha yenı basladım ben dnemelere olmassa bı doktor kontrolune gıdıcem ınsallah basladgm yerle devam etmek ısterım ama bu durumlar cok degısıyor araştırmak ogrenmek lazm onın ıcın sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…