- 14 Kasım 2007
- 2.994
- 1.896
- 658
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Aynen canım ya bizim anamurdan giden çok oluyormuş öyle dedi dr un asistanı..Cok sevindim canim valla. Cok büyük bi adım. Ben vazgecme derim bu drdan. Onu burda tanimayan yoktur
Muayene ücreti ne kadarAynen canım ya bizim anamurdan giden çok oluyormuş öyle dedi dr un asistanı..
Sadece anamur değil dünyanın her yerinden geliyorlar dedi.. çok kalabalık zaten...
Ali Fuat hocayı soruyorsun sanırım onu soruyorsan 65 tl canım doktor gercekten cok kalabalıkmış muayne ucretı cogu ozele gore bırz dha uygun oldugu ıcın doktoru bılemıyorum burada cok bahsettıler ama kalabalık doktorda ben tercıh etmezdım devlete gittiğinde muayne arası zırt pırt dalıyorlar sonucunu gosterıyorsun araya gırıyorlar... Kaçıp özele gidiyorsun orada da bole sıra kalabalıkla ugrasmak zordur Ofm yi ben çok begenmıstım Akif hoca eğer hamıle kalırsam gitmeyı dusunurum ah bıde uzak olmasa...Muayene ücreti ne kadar
60 küsürdü canım tam hatırlamıyorum... iğneleri yandaki eczaneden aldırdı başka eczanelerde pahalı olur dedi. Eczaneyi aradı.. hastaları için uygun fiyata ilaç gönderiyor çok iyi valla..Muayene ücreti ne kadar
İyi uygunmuşta. İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım60 küsürdü canım tam hatırlamıyorum... iğneleri yandaki eczaneden aldırdı başka eczanelerde pahalı olur dedi. Eczaneyi aradı.. hastaları için uygun fiyata ilaç gönderiyor çok iyi valla..
Sen nerde oturuyorsun canım. Kalabalık olması iyi değil tabi. Ama ben erkek dr lar da rahat edemiyorum yaa. Bayan dr önerileriniz yok muAli Fuat hocayı soruyorsun sanırım onu soruyorsan 65 tl canım doktor gercekten cok kalabalıkmış muayne ucretı cogu ozele gore bırz dha uygun oldugu ıcın doktoru bılemıyorum burada cok bahsettıler ama kalabalık doktorda ben tercıh etmezdım devlete gittiğinde muayne arası zırt pırt dalıyorlar sonucunu gosterıyorsun araya gırıyorlar... Kaçıp özele gidiyorsun orada da bole sıra kalabalıkla ugrasmak zordur Ofm yi ben çok begenmıstım Akif hoca eğer hamıle kalırsam gitmeyı dusunurum ah bıde uzak olmasa...
Ben laradayım canım,bayan olarak rastlamadım duyum alnadım henuz insallah bayan doktor denk gelirsin sen neredesin ?Sen nerde oturuyorsun canım. Kalabalık olması iyi değil tabi. Ama ben erkek dr lar da rahat edemiyorum yaa. Bayan dr önerileriniz yok mu
Bende kepez deyim. Lara ya gidiyorumBen laradayım canım,bayan olarak rastlamadım duyum alnadım henuz insallah bayan doktor denk gelirsin sen neredesin ?
Tam tersi olmus baksana hamile kalirsam ilk akif hocayi denemek istiyorun benm esimin ablasi tip fakültesinde hemsire onun hocası ve doktoruymus tiptayken o oneriyor zor gelirse yakina giderim bendeBende kepez deyim. Lara ya gidiyorum
Dr da tavsiye önemli. Hayırlısı olsun canım. Dilerim çok beklemezsinTam tersi olmus baksana hamile kalirsam ilk akif hocayi denemek istiyorun benm esimin ablasi tip fakültesinde hemsire onun hocası ve doktoruymus tiptayken o oneriyor zor gelirse yakina giderim bende
İnşallah canım hayırlı olsunKızlar dün sabah çatlatma iğnemi oldum :))))
Inşallah güzel haberler veririz biribirimize:)))
Sağol canım :))İnşallah canım hayırlı olsun
Benimde adetim 4 gün gecikti. Dün test yaptım negatif. Hala gelmedi. Klomen mi yaptı acabaSağol canım :))
Kendiliğinden çatladığı için çatlatma iğnesi vermedi dr. Kist mi yaptı diyorum..Benimde adetim 4 gün gecikti. Dün test yaptım negatif. Hala gelmedi. Klomen mi yaptı acaba
Canım dün ben iğne yaptırdığım hemşirede çatlatma iğnesi oluyormuş çatlamazsa kist olur benim geçen ay çatlamadı kist oluştu dedi..Kendiliğinden çatladığı için çatlatma iğnesi vermedi dr. Kist mi yaptı diyorum..
2 yumurtam vardı biri çatlamış dedi. Diğeri de çatlayabilir. Bi daha çağırmadı. Bilmiyorum yani diğerinin akibetini. İdrarda pozitifi görmeden kana gitmek istemiyorum bir daha. Dediğin gibi stres demek ki..Canım dün ben iğne yaptırdığım hemşirede çatlatma iğnesi oluyormuş çatlamazsa kist olur benim geçen ay çatlamadı kist oluştu dedi..
Ama seninki çatlamış kist değildir belki...
Fazla düşünme strestende olmaz..
Yada kan testi yaptır kesin sonuç verir...
Çok sevindim adına. Güzel haberler verBiraz bekle canım ozaman.. düşünmemeye çalış ben bu ay tedaviye başlayınca çok rahatladım valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?