Antalya da önerilecek dr

Bu şartlarda daha hamıle kalamadan masrafı baslıyor ama herseyın başı sağlık dıyoruz tabiki,benımde yara oldugu ıcın fıtıl kullanıyorum doktor yaranı dondurmadan hamıle kalmanı onermıyorum dedı bu ayı cope atmak ıstemıyorum yumurtlamam yakındr bıdahakı adetı yumurtlamayı beklersem 3ayı bulur,şimdi hamıle kalıp martta dogum yapmak neguzel olurdu değilmi antalyanın sıcagını dusunuyorum bitaraftan

Muayene ücreti ne kadar
Ali Fuat hocayı soruyorsun sanırım onu soruyorsan 65 tl canım doktor gercekten cok kalabalıkmış muayne ucretı cogu ozele gore bırz dha uygun oldugu ıcın doktoru bılemıyorum burada cok bahsettıler ama kalabalık doktorda ben tercıh etmezdım devlete gittiğinde muayne arası zırt pırt dalıyorlar sonucunu gosterıyorsun araya gırıyorlar... Kaçıp özele gidiyorsun orada da bole sıra kalabalıkla ugrasmak zordur Ofm yi ben çok begenmıstım Akif hoca eğer hamıle kalırsam gitmeyı dusunurum ah bıde uzak olmasa...

60 küsürdü canım tam hatırlamıyorum... iğneleri yandaki eczaneden aldırdı başka eczanelerde pahalı olur dedi. Eczaneyi aradı.. hastaları için uygun fiyata ilaç gönderiyor çok iyi valla..
İyi uygunmuşta. İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım

Sen nerde oturuyorsun canım. Kalabalık olması iyi değil tabi. Ama ben erkek dr lar da rahat edemiyorum yaa. Bayan dr önerileriniz yok mu

Sen nerde oturuyorsun canım. Kalabalık olması iyi değil tabi. Ama ben erkek dr lar da rahat edemiyorum yaa. Bayan dr önerileriniz yok mu
Ben laradayım canım,bayan olarak rastlamadım duyum alnadım henuz insallah bayan doktor denk gelirsin sen neredesin ?

Bende kepez deyim. Lara ya gidiyorum
Tam tersi olmus baksana hamile kalirsam ilk akif hocayi denemek istiyorun benm esimin ablasi tip fakültesinde hemsire onun hocası ve doktoruymus tiptayken o oneriyor zor gelirse yakina giderim bende

Tam tersi olmus baksana hamile kalirsam ilk akif hocayi denemek istiyorun benm esimin ablasi tip fakültesinde hemsire onun hocası ve doktoruymus tiptayken o oneriyor zor gelirse yakina giderim bende
Dr da tavsiye önemli. Hayırlısı olsun canım. Dilerim çok beklemezsin

Kendiliğinden çatladığı için çatlatma iğnesi vermedi dr. Kist mi yaptı diyorum..
Canım dün ben iğne yaptırdığım hemşirede çatlatma iğnesi oluyormuş çatlamazsa kist olur benim geçen ay çatlamadı kist oluştu dedi..
Ama seninki çatlamış kist değildir belki...
Fazla düşünme strestende olmaz..
Yada kan testi yaptır kesin sonuç verir...

2 yumurtam vardı biri çatlamış dedi. Diğeri de çatlayabilir. Bi daha çağırmadı. Bilmiyorum yani diğerinin akibetini. İdrarda pozitifi görmeden kana gitmek istemiyorum bir daha. Dediğin gibi stres demek ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…