- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Inşallah canım ya. Hepimiz birbirimize güzel haberler veririz inşallah..Çok sevindim adına. Güzel haberler ver
Ben bir buçuk yıllık evliyim canım geç gördüm mesajı sıkıntılı bir dönemden geçtim açıkcası buraya hiç giremedim
Sorun değil canım unutmuşum bile sana bu soruyu sorduğumu :))Ben bir buçuk yıllık evliyim canım geç gördüm mesajı sıkıntılı bir dönemden geçtim açıkcası buraya hiç giremedim
Slm canım. Çatlatma iğnesi vurulmamıştım. 5 gün gecikmeyle adet oldum perşembe günü. Klomen bende gecikme yaptı galiba. Cumartesi istanbul a gidiyorum ailemin yanına. Dönünce tekrar medicalpark a gidicem. Aşılamaya başlıcaz inş. Sende durumlar ne. Yumurta çatlatma yapıcaktın?182023 canım naptın tedavin yarıda kalmıştı sanki en son... tekrar başlayabildin mi??
Yaptırdım canım.. 8.ci günüm bekliyorum bende..:)Slm canım. Çatlatma iğnesi vurulmamıştım. 5 gün gecikmeyle adet oldum perşembe günü. Klomen bende gecikme yaptı galiba. Cumartesi istanbul a gidiyorum ailemin yanına. Dönünce tekrar medicalpark a gidicem. Aşılamaya başlıcaz inş. Sende durumlar ne. Yumurta çatlatma yapıcaktın?
Hadi inşallah canım. Güzel haberler ver inşYaptırdım canım.. 8.ci günüm bekliyorum bende..:)
Inşallah canım bana dua et.. :)) seninde güzel haberlerini bekliyorum..Hadi inşallah canım. Güzel haberler ver inş
İnşallah canım. Allah aratmasın. Tez zamanda kavuş yavrunaInşallah canım bana dua et.. :)) seninde güzel haberlerini bekliyorum..
Inşallah canım Allah'ım hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah..İnşallah canım. Allah aratmasın. Tez zamanda kavuş yavruna
Zor bitanem ya. Bu mide bulantısı süründüyorIHLAMUR CAYIM Canım senin nasıl gidiyor hamişliğin:))
Bi hamile kalsam hiç şikayetçi olmicam :))Zor bitanem ya. Bu mide bulantısı süründüyor
Ay inş. Güzel haberlerini bekliyorumBi hamile kalsam hiç şikayetçi olmicam :))
Inşallah canım bana dua etmeyi unutma sakın.. :)Ay inş. Güzel haberlerini bekliyorum
Edicem söz. Aşılamamı yaptırdınInşallah canım bana dua etmeyi unutma sakın.. :)
Yok canım çatlatma iğnesi vurdurdum..Edicem söz. Aşılamamı yaptırdın
Merhaba canım iyiyim sen nasılsın
Ben adet oldum...Merhaba canım iyiyim sen nasılsınAdet olmayı bekliyorum Dr a gitmek için. Sende durumlar ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?