Antalya da önerilecek dr

Kizlar yadimim olur belki ben hamile kaldigimda mehmet emin soysala gittim bacim diye basladi lafa sende polikistik over var dedi bu cocuk duser diye seker hastalarinin kullandigi ilaclardan verdi dusuge sebep olur yazar uzerinde ama sen ic bebegi kurtaricaz dedi benim iki gozum iki cesme zaten aramayla buldum baska doktora gittim timur ugurluya o sende bisey yok dedi dedigi gibi ilaclari atsam kaybedecektim bebegimi sagolsun timur gibi bir doktorla karsilastim simdide kurtaj oldum timura ulasamayinca unal yirmibese gittim kurtajda bir sikinti olmadi ama doktor biraz sikintili dinlemiyor muayene olmaya girince basindan sonuna kadar kendisi konusuyor 1 soru sorup bin ah isittim ondanda soruda tahlil yapsak dedim sen ne dedigini biliyonmu dedi zaten sustum soruyu unuttum ama adam hala konusuyor neyse kizmis olucakki pelvik muayenede canimi yakti daha bircok doktorada gittim ama aklimda kalanlar bunlar bunlarin arasindan timur ugurlu secimim cunki hastasini siki takip ediyor

Geçmiş olsun. Timur bey memorial de galiba

Kizlar sanirim tekrar hamileyim ve esim unal yirmibese gidelim diyor o bize dogrulari soyledi sen dinlemedin dedi kurtajdan ciktigim icin psikolojim bozuktu sanirim beni paylamasi sinir etmisti evet muayenede ucu metal olanla bakmisti daha oncede canim yanmisti baska doktora gerek yok dedi bilmiyorum kafam karisik acaba benmi abarttim bu durumu biriniz yazin yada baska bir doktorami gitmeliyim kurtajda bir sorun da olmadi zaten operasyonlari iyi diye duydum hatta arkadasimin onceki sezeryandan problem olan yeri duzeltti hic iz yok diyor sizce ne yapmaliyim offf offf kafam coki karisik bu doktor hakkinda bilginiz varmi

Canım bitkisel denedim bu ay ilk defa ilaçsız yumurtladım bi sıkıntı olmadı ama adet günüme 6 gün var daha bekliyorum galiba yine adet olucam
Yumurtladığını nerden anladın. Yumurta takibi mi yaptırdın. İnşallah olmazsın. Aşılama yaptırdın mı hiç

Hayır canım yaptırmadım..
Ovulasyon testiyle anladım bide o gün sağ yumurtalığım ağrıyordu..
Sen naptın aşılama oldun mu??
Evet cuma günü oldum ama hiç ümidim yok. Dr aşılamayı yaparken kateter rahimin içine kadar giremedi bi türlü. Dr da rahim girişine bıraktı spermleri..

Nasıl giremedi tüplerin açık değil miydi senin??
Tüpler açık canım. Onda sorun yok. Tüpler daha ilerde zaten. Bahsettiğim rahim ağzından içeri giren ince bi borucuk kateter yani. Youtube da aşılama animasyon videoları var. Seyredersen neden bahsettiğimi anlarsın. Neyse yolunda gitmedi yani her şey. Dr sperm gider yolunu bulur dedi ama benim içim rahat etmedi. Mukadderat..

Funda hanıma gidiyorum, ilgilenen olursa detaylı yazarım. ben pek memnunum. Lara'da.
Canım lara da nerde. Özel muayene mi hastane de mi. Bende medicalpark a gidiyorum. Güler yüzlü falan ama aşılama da başka bazı olumsuzluklar daha yaşayınca soğudum.

Canım lara da nerde. Özel muayene mi hastane de mi. Bende medicalpark a gidiyorum. Güler yüzlü falan ama aşılama da başka bazı olumsuzluklar daha yaşayınca soğudum.

Ben de ilk medical parka gittim ama hem çok kalabalık hem de muayene esnasında seninle çok ilgilenmedikleri, muayeneler kısa sürdüğü için bıraktım. Funda hanımın özel muayenehanesi var, portakal çiçeğinde turunç plazada. Çok ilgili ve soğukkanlı bir insan ki benim için çok önemliydi. Muayeneler nereden baksan yarım saat sürüyor. Sen sormadan o herşeyi söylüyor. Git bi tanış istersen.

Inşallah olmuştur canım kafaya takma artık..

Evet acele ettirdiklerini kabul ediyorum. Muayene ücreti ne kadar. Medical 100 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…