- 7 Mayıs 2017
- 660
- 334
- 103
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Ay cok saol canim. Icimi rahatlattin. Ilk defa gidicem onceden şifaya gidiyordumBen hiç gitmedim ama arkadaşım orda doğum yapmıştı ziyaretine gitmiştim. Yeniydi odaları falan da güzeldi. Dr undan da memnundu arkadaşım. Güzel haberler al inşallah
Dr. Ibrahim demiröz. Acaba arkadasinki hangisi acabaBen hiç gitmedim ama arkadaşım orda doğum yapmıştı ziyaretine gitmiştim. Yeniydi odaları falan da güzeldi. Dr undan da memnundu arkadaşım. Güzel haberler al inşallah
Aaa şifa bana çok yakın. Bende İlk şifa ya gitmiştim fatma kübra ya. Ama hiç mi hiç memnun kalmadım. Rahim filmi çektirmemi ilk o istemişti bende. Bende gittim medical de çektirdim. Orda da kaldımAy cok saol canim. Icimi rahatlattin. Ilk defa gidicem onceden şifaya gidiyordum
Ayy canım ya böyle hamileliğini gizleyenleri anlayamıyorum ya.. asıl kıskancağını düşünmek daha bi üzücü niye kıskanacaksın ki demek ki kendi başına gelse kıskanırmış... aman boşver sen kendini düşün kimseyi önemseme...Aynen. Ve canım ciğerim kuzenim yeni evlendi hamile kalmış hatta düşmüş tekrar hamile kalmış 3 aylık olunca bana söyledi. Benim kıskanacağımı falan düşündü galiba. Çok kırıldım ama belli etmedim. Çevre baskısına da gerek kalmıyor. Ben kendi kendime baskı yapıyorum zaten
Amin canım benim...Amin bitanem. Allah rum isteyenlere nasip etsin.
Varsak şifa dimiAaa şifa bana çok yakın. Bende İlk şifa ya gitmiştim fatma kübra ya. Ama hiç mi hiç memnun kalmadım. Rahim filmi çektirmemi ilk o istemişti bende. Bende gittim medical de çektirdim. Orda da kaldım
Bende yakin oturuyorummmmEvet varsak şifa
Evet bende öyle yapmaya başladım. Allah bize de versin.Ayy canım ya böyle hamileliğini gizleyenleri anlayamıyorum ya.. asıl kıskancağını düşünmek daha bi üzücü niye kıskanacaksın ki demek ki kendi başına gelse kıskanırmış... aman boşver sen kendini düşün kimseyi önemseme...
Çok şaşırdımKomşuyuz canim. Cok sevindim
Zeynep inci Dr unun adıDr. Ibrahim demiröz. Acaba arkadasinki hangisi acaba
28 yıldır burdayimÇok şaşırdımben istanbul dan geldim buraya. Sen Hep antalya da mıydın canım
Ay cok saol. Eger ibrahim beyden memnun kalmazsam zeynep hnma giderimZeynep inci Dr unun adı
Maşallah. Ben çok sevmedim burayı. Aşırı da sıcak. Eşimi de ikna edemiyorum. Kalıcıyım galiba28 yıldır burdayim
Sende Sağol canım. Her şey gönlünce olsunAy cok saol. Eger ibrahim beyden memnun kalmazsam zeynep hnma giderim
Amin canim Seninde. Ozellden msj attim sanaSende Sağol canım. Her şey gönlünce olsun
Sağol canım sende gel bu taraflaraAaa kızlar komşu mu çıktınız yahuyeni komşuluğunuz hayırlı olsunn :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?