Antalya da önerilecek dr

Güzeldir mutlaka inşallah hemen hamile kalırsın Dr sıkıntısı çekmezsin canım
Inşallah canım ya... burda dr var aslında hatta birini herkes beğeniyor... ama eşimin arkadaşları o dr a gittik bişey çıkmadı antalya ya ali fuat beye gittik hemen eşim hamile kaldı diyorlar... eşimde takıntı haline getirdi illede antalya ya gidecez diyor

Ahh canım benim özür dilerim senin msjını şimdi farkettim... maddi açıdan bi problem yok çok şükür ama vitale hastanesi ali fuat beyi herkes öneriyor onu bi denemek istiyoruz... ama senin dediklerinide not aldım canım.. araştırıcam mutlaka...

Doktora gittinmi canim

Tamam denemekte fayda var. Bence de gidin bi bakın. Memnun kalmazsan değiştirirsin. Aynı gün içinde gidip dönebilecek misin yakın mı

Doktora gittinmi canim
Gittim canım.. dr bile şaşırdı halime :)))) en son ne zaman adet oldun dedi 27 martta dedim.. muayene etti ama nasıl olur anlattıklarinla benim gördüklerim uymuyor sanki yeni adet olmuş gibisin dedi.. hayır olmadım zaten bu yüzden geldim size dedim.. tamam anladım da ama burda farklı dedi.. ilâç falan içtin mi hiç dedi hayır normalde adet olunca bile ağrılarım çok olsa bile içmiyorum dedim... rahim duvarında kalınlaşmada yok hatta büyük yuvarlak bişey gösterdi bak burda 1 tane yumurtan var yeni çatlamış izi var dedi... bide kan ver dedi... kan sonucum 1de çıkacak..

Ilginç. Sonucu yaz olurmu

Galiba sürekli akıntım oluyor demiştim ya galiba o gösterdiği yumurtanın çatlamasından olmuş.. offf değerlendiremedim ya... adet olunca gel aşılama yapalım dedi...
Neden hemen aşılama dedi. Eşinin değerleri düşük mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…