Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

haklısın cnm yaa :19: ben 120 ödüyorum ama şu şekilde bi gittiğimde ödüyorum diğerinde ödemiyorum, yani iki muayene arasında 3 haftada olsa 4 haftada olsa tek ücret ödüyorum sadece, burdaki diğer arkadaşlarda aynı bildiğim kadarıyla . seninki biraz farklı olmuş gerçekten vurur adamı :19:

buarada cinsiyet belli olur belki ikili tarama zamanında :52: heyecan varmı :52:

hoşgeldinn:16:

demedi canım 16 hafta dıyecekmıs malelesef

beneess

Hoşgeldiniz kaç haftalık hamilesiniz :16:
İsim belli mi?

Valla kızlar bende musteladan sonra durdu dediğim gibi bir tüp 1 ay kadar gitti her duştan sonra bebe yağı da sürmeyi ihmal etmeyin ama derim ben :9::9::9:

dimi ama yaaa :1::1: mesela doğum sonrası formumuza kavuşmak için spor salonuna yazdırsınlar , cilt bakım seansları satın alsınlar :46: :9::9:

Ayyyy ne güzel olur :16::16::16: ben bir tane salon buldum ama hem iş hem bebiş hemde spor salonu nasıl olur bilemedim . Cilt bakımı vücut masajları hiç fena olmaz birde lazerrrr taktım lazere :52::52::52:

beneess

hafta içi Burdur'a gidip gelmek zor oluyordur Allah kolaylık versin cnm :49: nerede oturuyorsun Antalya'da ? kızının adı belli mi? :16:

hamilelik ilerledikçe zor oluyo tatlm. ama insan onada alışıyo.. pazartesi sabah geliyorum cuma akşam dönüyorum.. antalya da realin orda oturuyorum. yaaa isim bulamıyoruz ya.. aslında beğendiğim isimler çok ama hiç biri kızıma yakışmicakmış gibi geliyo.. yani aslında anlatamıyorumda. beğenemiyorum nedense:)
sizin cinsiyet ne canm?? isim düşündünüz mü?

beneess

Hoşgeldiniz kaç haftalık hamilesiniz :16:
İsim belli mi?

Valla kızlar bende musteladan sonra durdu dediğim gibi bir tüp 1 ay kadar gitti her duştan sonra bebe yağı da sürmeyi ihmal etmeyin ama derim ben :9::9::9:

hoşbuldum canmmm.. 29 haftalık hamileyim canm..
kızlar mesai bitti benim çıkıyorum...
herkese güzel sağlıklı günler inş..

katılıyorum kesınlıkle özellık ılk 4 ayda ter atarken ve mezırken zayıflarsınız deneyın

emzirirken kilo verildiğini duymuştum evett :46: oyüzden alınan kiloların bi kısmı ilk 4 ayda emzirirken veriliyormuş inşallah inşallahhh:52:

Ayyyy ne güzel olur :16::16::16: ben bir tane salon buldum ama hem iş hem bebiş hemde spor salonu nasıl olur bilemedim . Cilt bakımı vücut masajları hiç fena olmaz birde lazerrrr taktım lazere :52::52::52:
nerde cnm salon ? beyaz dünyanın ordakimi yoksa :52::52: 2-3 aylık olduğunda atarız pusetlere gideriz yaa arada emzirme molası veririz :9::9::9:

hamilelik ilerledikçe zor oluyo tatlm. ama insan onada alışıyo.. pazartesi sabah geliyorum cuma akşam dönüyorum.. antalya da realin orda oturuyorum. yaaa isim bulamıyoruz ya.. aslında beğendiğim isimler çok ama hiç biri kızıma yakışmicakmış gibi geliyo.. yani aslında anlatamıyorumda. beğenemiyorum nedense:)
sizin cinsiyet ne canm?? isim düşündünüz mü?

bende okullar kapanana kadar tüm sene boyunca pazartesi sabah çıktım yola cuma akşam döndüm evime, bilirim nekadar zor olduğunu :19: şimdi okullar açıldığında aynı zorluk bekliyor beni, üstelik busefer karnımda burnumda olacak 8-9 aylık olucam :37:

benim oğlum olacak canım :69::69: ismi Ata :16: adını yaşatır inşallahhh :16:

Son düzenleme:

nerde cnm salon ? beyaz dünyanın ordakimi yoksa :52::52: 2-3 aylık olduğunda atarız pusetlere gideriz yaa arada emzirme molası veririz :9::9::9:

Vallahi bildin canım beyaz dünyanın ordaki salon :34: öyle bir plan yapılırsa ben uyarım kalabalık gitmek daha eğlenceli olur hem :21:

olur cnm vala süper olur hemde :52::52: dediğin gibi kalabalık olmak hem daha zevkli olur hemde daha motive oluruz :16: sen kaç haftalıktın özgecim ya kusura bakma hamilelik takvimi olmayan arkadaşları unutuyorum hemen :9:

furtti

yok cnm orda oturmuyorum ama avucumun içi gibi biliyorum oraları ve ordaki yerleri :9: :9:

özge ne güzel yaa 34 haftalıksın :49: bende görmek istiyorum o günler ama daha 21+4deyim yolum uzun :52:

Canım 34 hafta bitiyor ama gün geçmiyor bir an önce doğursam ne güzel olur kızım gelse hemen :emir_bebek:

son aya girince dahada sabırsızlanıyorsun..38 .haftam ve haftaya artık gelsin istiyorum ama ne kanala girmiş ne sancım var.....ve haftaya annemler geliyor..babam yıllık iznini almış...eğer doğum olmazsa babamın izni boşu boşuna gidecek...bir yandan normal istiyorun bir yandan sezeryan daha mantıklı olacak gibi...yani kafam çok karışık..

Back
X