Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

Çalışıyormusun peki :) cinsiyeti nedir bebişin bide isim düşündünüz mü :) sorguya çekiyorum resmen :))

Olurmu öyle şey ne sorgusu sohbet edeceğiz tabiki. Çalışıyorum zirai ilaç firmasının muhasebe bölümünde çalışıyorum. Kızım olacak Allahın izniyle ismide eğer değiştirmezsem nil öykü :) . Siz neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor hamilelik isim bellimi ?

Bende mühendislik firmasında çalışıyorum ama izne ayrıldım 36 haftalık olduk biz çünkü hayırlısıyla benimde bi kızım olacak inşallah benim bebeğimin ismi de Ada Lena :) Nil ismini eşim çok istemişti sadece Nil istemişti ama Lena ismini rüyamda gördüm ben ve kararımız değişti :) bebişinin ismi çok güzel sağlıkla kucağına alırsın umarım prensesini :))

Sizin bebişin adıda çok güzelmiş. Doğumunuzada az kalmış Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende 6-7 hafta sonra izne ayrılmayı düşünüyorum. Şimdiden doğum heyecanı sardı bile beni. Sizde durumlar nasıl normal doğum mu sezeryan mı düşünüyorsunuz. ?

Şuanda herşey normal doğum olacak şekilde gelişiyor doktorum da normal olacak gibi dedi :) inşallah normal olur tabi hayırlısı :) beni doğum heyecanından çok sabırsızlık sardı aslında 36 hafta erken ama bir an önce doğurmak bebeğimi kucağıma almak istiyorum gün sayıyorum resmen haftaya salı randevum var bakalım doktorumuz ne dicek:)

Ne güzel umarım bende korkularımı yenip siz gibi heyecanla bebişimi bekleme sürecine geçerim biran önce :)

ismi Ata olacak inşallah yawrumun

bende İngilizce öğretmeniyim, doğumum nasipse kasım ayında. normal doğum olmasını çok istiyorum doktorumda destekliyor bunu hatta sezeryanı unut bol bol yüz ve yürüyüş yap diyor

Ay hadi inşallah canım bana da doktorum bol bol yüz yürüyüş yap dedi aynen birde günde 1 adet hurma yemek doğumu kolaylaştırırmış :) bebişinin ismi çooook güzel :)

Evet maalesef doğumdan korkuyorum. Aslında normal doğum istiyorum fakat başaramam diye çok korkuyorum. Sezeryan hiç cazip gelmiyor ama normale dayanabilirmiyim onu hiç bilmiyorum işte.

Canım epidural normal doğum düşünmezmisin ?

Doktorumda epidural normali tavsiye etti inşallah başaracağım :)

Ben de epidural doğum istiyorum :) benim doktorumda önerdi inşallah hepberaber başarırız :))[/QUOTE]

kızlar doktorunuz kim benim doktorum pek fazla önermiyor epidural normal doğumu bese çok istiyorum riskleri var galiba..

Ben de epidural doğum istiyorum :) benim doktorumda önerdi inşallah hepberaber başarırız :))

kızlar doktorunuz kim benim doktorum pek fazla önermiyor epidural normal doğumu bese çok istiyorum riskleri var galiba..[/QUOTE]

Öncelikle hoşgeldiniz :) . Ben Anadolu hastanesinde erhan beye gidiyorum ve epidurali tavsiye ediyor sakın sezeryan diyerek gelme diyor sürekli bana. Ablamda İstanbul da acıbademde doğum yaptı 6 ay önce o da epidural normal doğum yaptı herhangi bir sorunu yok çok şükür. Sen hangi doktora gidiyorsun canım ?

Ben de epidural doğum istiyorum :) benim doktorumda önerdi inşallah hepberaber başarırız :))

kızlar doktorunuz kim benim doktorum pek fazla önermiyor epidural normal doğumu bese çok istiyorum riskleri var galiba..[/QUOTE]

Benim doktorum da tam tersi kesinlikle epidural normal doğum olsun diyor doktorum SİBEL sürmen usta senin doktorun kim canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…