- Konu Sahibi cybernuran
-
Ay hadi hayırlısı olsun canım cinsiyetiyle ilgili bi tahminin var mi :) ben hep kız diyordum kız çıktı :)
valla içime erkek doğuyor herkes erkek diyor kız istiyorum aslında ama nedense hep mavilere gidiyor gözüm aman sağlık olsunlarda :)
bakalım ayın 6sında belli olack
hoşgeldiniz özge87
kaç haftalık hamilesiniz ? hangi dr?
Hoşgeldinizzzzz :) Antalya nın neresinden?
Çalışıyormusun peki :) cinsiyeti nedir bebişin bide isim düşündünüz mü :) sorguya çekiyorum resmen :))Hoşbuldum :) . Merkezde oturuyorum.
Çalışıyormusun peki :) cinsiyeti nedir bebişin bide isim düşündünüz mü :) sorguya çekiyorum resmen :))
Olurmu öyle şey ne sorgusu sohbet edeceğiz tabiki. Çalışıyorum zirai ilaç firmasının muhasebe bölümünde çalışıyorum. Kızım olacak Allahın izniyle ismide eğer değiştirmezsem nil öykü :) . Siz neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor hamilelik isim bellimi ?
Bende mühendislik firmasında çalışıyorum ama izne ayrıldım 36 haftalık olduk biz çünkü hayırlısıyla benimde bi kızım olacak inşallah benim bebeğimin ismi de Ada Lena :) Nil ismini eşim çok istemişti sadece Nil istemişti ama Lena ismini rüyamda gördüm ben ve kararımız değişti :) bebişinin ismi çok güzel sağlıkla kucağına alırsın umarım prensesini :))
Şuanda herşey normal doğum olacak şekilde gelişiyor doktorum da normal olacak gibi dedi :) inşallah normal olur tabi hayırlısı :) beni doğum heyecanından çok sabırsızlık sardı aslında 36 hafta erken ama bir an önce doğurmak bebeğimi kucağıma almak istiyorum gün sayıyorum resmen haftaya salı randevum var bakalım doktorumuz ne dicek:)Sizin bebişin adıda çok güzelmiş. Doğumunuzada az kalmış Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende 6-7 hafta sonra izne ayrılmayı düşünüyorum. Şimdiden doğum heyecanı sardı bile beni. Sizde durumlar nasıl normal doğum mu sezeryan mı düşünüyorsunuz. ?
Şuanda herşey normal doğum olacak şekilde gelişiyor doktorum da normal olacak gibi dedi :) inşallah normal olur tabi hayırlısı :) beni doğum heyecanından çok sabırsızlık sardı aslında 36 hafta erken ama bir an önce doğurmak bebeğimi kucağıma almak istiyorum gün sayıyorum resmen haftaya salı randevum var bakalım doktorumuz ne dicek:)
Neden korkuyorsunuz doğumdan mı ? Doğumu normal mi sezeryan mi istiyorsunuz?Ne güzel umarım bende korkularımı yenip siz gibi heyecanla bebişimi bekleme sürecine geçerim biran önce :)
Neden korkuyorsunuz doğumdan mı ? Doğumu normal mi sezeryan mi istiyorsunuz?
ismi Ata olacak inşallah yawrumun
bende İngilizce öğretmeniyim, doğumum nasipse kasım ayında. normal doğum olmasını çok istiyorum doktorumda destekliyor bunu hatta sezeryanı unut bol bol yüz ve yürüyüş yap diyor
Evet maalesef doğumdan korkuyorum. Aslında normal doğum istiyorum fakat başaramam diye çok korkuyorum. Sezeryan hiç cazip gelmiyor ama normale dayanabilirmiyim onu hiç bilmiyorum işte.
Canım epidural normal doğum düşünmezmisin ?
Doktorumda epidural normali tavsiye etti inşallah başaracağım :)
Ben de epidural doğum istiyorum :) benim doktorumda önerdi inşallah hepberaber başarırız :))
Ben de epidural doğum istiyorum :) benim doktorumda önerdi inşallah hepberaber başarırız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?