- Konu Sahibi cybernuran
-
- #1.921
Allah gönlümüze göre versin inşallah. Doğumlarımız da kolay olsun, bebişlerimizi sağ salim alalaım...Bliyrm hastaneyi cnm bikere kan vermeye gitmiştim bende tsk ederm ben cesaret edemiyrm epidurale bende genel anestezi düşünüyorum inşallah
Allah gönlümüze göre versin inşallah. Doğumlarımız da kolay olsun, bebişlerimizi sağ salim alalaım...
Ben de Antalya'dayım. 34. Haftam bitiyor. Olimpos hastanesinde Derda Bey'e gidiyorum. Çok memnunum. İnşallah doğumda ve sonrasında da aynı şeyi düşünürüm. Bu arada gecelik vs almayanlara özdilekin kendi mağazasını ve kışlahanı önerirm. Bebişimin herşeyi hazır çok şükür. Valizleri hazırladık bekliyoruz. Allahım hepimize bebeklerimizi kucağımıza sağ salim almayı naip etsin inşallah..
canım maşallah çok az kalmış doğuma bende memorıale gidiyordum ama doktorum eğitim sebebiyle ayrılınca medstar yıldıza geçtim ayhan beye ctesi gittim çok memnun kaldım önceden de gitmiştim hemen tanıdı çok sıcakkanlı davrandı herşeyi ayarladı tahmini doğumum spinalle 30 eylülde inşallah, senin doğum ne zaman
Ayhan Bey'e arkadaşım da gidiyor, o da çok memnun. Bugün kontrolüm vardı benim. Oğluşum 2300 gr olmuş maşallah. Yalnız doktor bacak boyu 1 hafta geride dedi, minyon mu olacak acaba? Neyse sağ salim doğsunda Basketbola gönderirm ben de onu
Benim normali gözüken 2 eylül ama dr 25 ağustos gibi alırız dedi. Bakalım hayırlısı. Sağ salim, sağlıklı alalım da inşallah hep beraber
Ben de yaz tatilindeyim canım, çalışsam kesin daha çok yorulurdum. Ayaklarım falan şişiyor benim. Hayırlısıyla bir kavuşalım da biter bu sıkıntılarımız da inşallah..canım bacak boyu kalıtsal yada genetikte olabilir mesela benim kafam çok ufaktır babama çekmişim bizim oğlanında ufak olacak galiba kemik gelişimi 1 hafta önde gitmesine rağmen kafa kemiği 3 gün önde gidiyor doktor genetik mirastır bu dedi hiç bi sorun olmaz dedi... dediğin gibi sağlıklı olsunlarda :)) ne güzel az kalmış senin ben çalışıyorum çok zorlanıyorum artık çok yoruluyorum
Ben de yaz tatilindeyim canım, çalışsam kesin daha çok yorulurdum. Ayaklarım falan şişiyor benim. Hayırlısıyla bir kavuşalım da biter bu sıkıntılarımız da inşallah..
ben de ekim 2015 de dogum yapmak istiyorum nasipse. sen ne zaman hamile kalmistin? yani simdi mi baslamaliyiz calismalara? ayrica iki haftada bir adet oluyorum. hemen adet sonrasi mi en verimli dönem. simdiden teekkürlerArkadaslarimin cogu temmuz agustos
Gibi dogum yapti.sicakta kucuk bebisle ilginlenmek cok zor.allahtan benimki ekimde olucak.nem olmadigi icin bize serin geliyor.aslinda gunes hala cok yakici.cankiridan sonra antalya sana cehennem gibi gelmistr.allah yardimcimiz olsun.neyseki bitti.
Ocak ayında yumurtlaman olması gerekiyor ekim-2015 de doğurmak için canım. Ancak 2 hafta da bir adet olmak biraz farklı dönem döngüsü doktor muayenesi oldun mu hiç ? bu şekilde ovulasyonunu sadece testlerle bulabilirsin. çalışma yapmak için yani test olması gerekiyor. :)ben de ekim 2015 de dogum yapmak istiyorum nasipse. sen ne zaman hamile kalmistin? yani simdi mi baslamaliyiz calismalara? ayrica iki haftada bir adet oluyorum. hemen adet sonrasi mi en verimli dönem. simdiden teekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?