Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

hepimize nasip etsin inşallah bir avazda doğumu..ben hala epidural doğum yapan kişileri araştırıyorum emin olmak için manyak olucam ((bu arada yarın şu bebejimidir nedir oraya gidelim dedik eşimle bi bakalım fiyatlar nasılmış paylaşırım burdan :))sen kaçıncı haftandasın bu arada

Ben 37. Haftama girdim canım :))) belki karşılaşırız canım yarın BEBEJİ de :)

canımm benim en yakın arkadaşım epidural normal yaptı anbe an hastanede yanındaydım 15 dk da deyim yerindeyse iki gık dedi pıt doğdu çocuk ki 4 kilo doğdu :)) sonrasında ne bel ağrısı ne bacak ağrısı hiiiçç bi sıkıntı çekmedi. Şuan bebişi 2 yaşında. Şiddetle tavsiye ediyor, allah nasib ederse ben de yüzde yüz epidural normal istiyorum.çünkü dediğim gibi şahit oldum o anlarına..

Benim de doktorum kesinlikle epidural normal doğumu tavsiye ediyor ki bende baya bi yorumları araştırdım herkes öneriyor genelde ben de epidural normal doğum istiyorum :)))

slm herkese

sohbeti yakaladığım yerden devam ettireyim

benim doktorumda kesinlikle sezeryan doğumla gelme yanıma diyor Allah korusun bir aksilik olmadığı sürece normal doğum yapıcaz , en fazla 2 avazda oğluşun kucağında hiç merak etme diyor:13: epidural normal hakkında konuşmadık hiç, kontrole gittiğimde bir sorayım

memorial , medical, anadolu hastanelerini tavsiye etti doktorum, ben medical'i seçtim.

memorial hemen dedemanda muayenehanesinin karşısında, ama ekibini en iyi tanıdığım medical dedi, bende orayı tercih ettim. tam emin değilim ama sanırım memorial daha pahalıymış medicalden, bir arkadaşım öyle söylemişti.

Valla canım biz de medical le anlaştık herşey dahil 1600 fiyat (epiduralsiz 1200) verdi memorial da hemen hemen aynıymış sanırım :))

Canım sen BEBEJİ deeymişsin bugün :) bizde gittik biz girmişiz tam siz çıkmışsınız oradaki arkadaş söyledi nasıl memnun kaldınızmı neler aldınız :)) biz son eksikleri de tamamladık birtek bebek bezi alacaz :)

Merhaba Bende antalyadayım. Ama merkezde değilim.

Bebişimin cinsiyeti belli değil daha.

Allah nasip ederse bende normal dogum istiyorum. Bakalım neler olacak.

Ben bebişime büyük alışveriş yapmadım daha.

Kayınvalidemler ve annemler alacakmış zaten çogunlugunu.

Bende beğendiklerimi alıcam bebişime.

Gerçi alışverişe hep beraber çıkıcaz. dolduracam doldurabileceğim kadar sepeti

Hadi hayırlı olsun canım cinsiyeti belli olunca yaparsınız alışverişinizi :) kaç haftalık oldu bebiş?

Ben 37. Haftama girdim canım :))) belki karşılaşırız canım yarın BEBEJİ de :)

oo sen baya baya bitirmişsin hamileliği Allah kurtarsın canım :)

slm canım ben de epidural için zorlayaccağım doktorumu ama benim kurban bayramına denk geliyor sanki sezeryanla alıp geçelim der gibiydi kurbanda yurt dışında olcakmış..olmadı suni sancı verip alcak galiba çok karışık benim işler

Benim de doktorum kesinlikle epidural normal doğumu tavsiye ediyor ki bende baya bi yorumları araştırdım herkes öneriyor genelde ben de epidural normal doğum istiyorum :)))

sen tecrübe edin ve buraya yaz sabırsızlıkla beklicem :))

aaa evet cnm hatta orda bahsettim internette kızlardan duydum diye şaşırdı çocuk :) biz baya kaldık orda tek tek baktık oda takımlarına ama bize pahalı geldi ( ben 6. ayı bitircem daha gebeliğimin daha erken diye önce mobilyadan başlayalım dedik. küçük şeylere bakmadık daha..oda takımlarının en kötüsü 1.500 diyo o da bişeye benzemiyo yaa ama çok güzel takımlar vardı ve pahalıydı bütçemizi zorlar dedik..sonra kışlahana gittik orda ilke bebe varya ordan 1200 e çok güzel bir takım bulduk onu aldık canım..sen neler aldın bakalım :) senin bebiş yolda :))

Evet canım oradaki çocuk söyledi kadınlar kulübünden öğrenmişler geldiler dedi :)) bende oda takımını ilke bebeden almıştım kışlahandaki ama arabası küveti diğer tün eşyalarını BEBEJİ den aldım :) dün aldıklarım : alt açma minderi , ateşölçer, burun aspiratörü, yenidoğan ıslak mendili yeni doğan suluğı ve cam biberon ( ne olur ne olmaz diye ) bu kadaaar :) şimdi bezi kaldı bitek :)

ooo sen tamamlamışsın ya..ne güzel..herşey var orda ama biraz dağınık :) bu arada senin doktorun kimdi cnm..ssk danmı görünüyorsun doktora özel sigortanmı var bi de benim doğum bayrama geliyor doktorm o nedenle sezeryan istiyor gibi ama ben sanki başından atılmış gibi hissettim bu gitmemde tekrar konuşucam aynı şeyi derse doktor bile değiştirebilirim

Benim doktorum SİBEL sürmen usta canım özel muayenehanesi var aylık 120 lira alıyor doğum içinde bi ücret alacak ama ne kadar sormadım salı günü soracam bence doktorunu değiştir canım ya çünkü iyi bir doktor bence sezeryan istemez çünkü sezeryan bir doğum yöntemi değil mecburi bir seçimdir bence normal doğum hakkını elinden alamaz kimse de Allah korusun ters bişey olur ozaman sezeryan olursun benim doktor mesela doğumum başladı ama 20 saat sürdü açılma hep yanımda olacakmış uzasa da sonrasında da muayene ediyor filan arkadaşımın doğumunu da o yaptırdı en baştan beri de ona gidiyorum ondan çok güveniyorum ona ya işte böyle güvenenileceğin biri olsun ben gecenin bi yarısı bile şuram ağrıyo diye arayabiliyorum mesela :))

Canım öncelikle aldıkların hayırlı olsun. Ateş ölçeri ve burun aspilatörünü hangi marka ve ne kadara aldın öğrenebilirmiyim

Canım öncelikle aldıkların hayırlı olsun. Ateş ölçeri ve burun aspilatörünü hangi marka ve ne kadara aldın öğrenebilirmiyim

Ateş ölçeri weewell aldım canım 11 lira burun aspiratörünüde 14 e aldım chicco ama parmağınızla tutulup çekilenden değil hortumlu olandan herkes hortumlu önermişti çünkü tatlışım :)

canım hakkını yemiyim benimki de ilgili ama bu doğum konusu kafama takıldı benimki bayrama denk geliyor ve bayramda ekip bulamam diyor normal doğum bile yapsam bayrama çıkmadan 38.haftada suni sancı ile almayı planlıyor..bu da doğrumu bilemedim 37.haftada bebek gelişimi tamamlar ve hazneye yerleşir diyor bilemedim birdahaki gidişimde detaylı sorucam bir de doktoruna benim için sorarmısın bayrama denk gelen doğumlarda nasıl yapıyor yani 10 günlük bayram tatillerinde tatile gidiyormu nasıl ayarlıyor..ekibi varmı? bir de anadolu hastanesine sorucam bakalım kfam çok karışık (

Hmm anladım canım yarın kontrolüm var bi sorayım ben fiyatda öğrenicem zaten bakalım sana yazarım hemen inşallah suni sancıya gerek kalmaz normal bi şekilde doğum yaparız :)

İstersen kadınlar kulübünden arkadaş önerdi filan de belki daha da indirim yapar :)

Bence de indirim yapmalı sizin sayenizde satışları arttı :) başka arkadaşları da yönlendiriyorsunuz okuyorum. İlginiz için teşekkür ederim. Doğum hikayenizi sabırsızlıkla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…