- Konu Sahibi cybernuran
-
- #1.381
Bizde 4-5 gündür hep dışardayız canım nazar olabilir aynenbizim çocuk doktorumuz medikal parkta ebru hanım çok memnun kaldık 4-5 hastane ve doktor gezdikten sonra onda karar kıldık çok şeker ve bilgili bir kadın bide baya aydınlattı bizi :) öyle içini karartan doktorlardan da değil istersen bi dene memnun kalırsın belki sende
Canim zaten sut bebek emdikce cogalan bisey.zamanla bebisin durumuna gore cogalir.buarada sütede cok nazar deger.
Tamam canım mutlaka gideceğim anadolu hastanesinde bir çocuk doktoruna gidiyorum ama çok memnun kalmadım. Sütüm az geliyor sağlıklı görünüyorsun sütünün az gelmesinin nedenini çözemiyorum diyor sanki ben emzirmek istemiyormuşum gibi davrandı canımı sıktı
Sütümde gözü olanın gözü çıksın. Haklısın canım sık sık emziriyorum umarım sütüm yeterince artar ve mamasız bir şekilde büyütmek nasip olur.
İşte öyle doktorlardan gıcık alıyorum ben :/ benimde sütüm 2 gündür azaldı baya galactago diye bi damla var ona başladım inşallah artar canım yaa
Aynen canım yaa dışarda olmaktan olabilir:) göbüşündeki bebişini ve oğluşunu öpüyorum :)
Kimyon ve rezene cayi cogaltiyor canim.gecen gun ibrahim saracoglu.taze uzum ve yaninda madrn suyu dedi sut icin.resmen akar sutunuz dedi.bulgur pilavi -mısır-ılık corba.ve bolll su.
Opucugunu aldik teyzesi.bizde opuyoruz minik kizini:)oglusum pazartesi gunu 1.sinifa basliyor canim.bizim icin heyecan dolu gunler hem 1 ay sonra allahin izniyle bebis gelucek.abimizinde okulda ilk yili.allah yardimcim olsun.
Hadi ya taze üzüm ve maden suyunu hemen yarın denicem canım çok teşekkürler :)
Oy yerim oğluşunu da bebişini de :) harbiden tam heyecan dolu günler başlıyormuş Allah yardımcın olsun canım :)
Opucugunu aldik teyzesi.bizde opuyoruz minik kizini:)oglusum pazartesi gunu 1.sinifa basliyor canim.bizim icin heyecan dolu gunler hem 1 ay sonra allahin izniyle bebis gelucek.abimizinde okulda ilk yili.allah yardimcim olsun.
canim Allah kolaylik versin ben de dusunuyodum nasil halledicem isleri iki cocukla diye bizim iki yas olacak kismetse aralari :) gercekten heyecanli gunler basliyor :) Allah yardimcimiz olsun hepimizin :)
amaninnn bebişler büyüyor
sizleri hep takipteyim ama ben yolun daha başlarında olduğum için sizin paylaşımlarınız takip ediyorum daha çok
sadece süt konusu ile ilgili nacizane size tavsiyem (tecrübe ile sabit ) sakın ama sakın stres yapmayın, canınızı sıkmayın, dinlenin vakit buldukça. siz ne kadar sakin olursanız, mutlu olursanız, kafanıza bir şeyler takmazsanız, dinlenirseniz emin olun ki sütünüzde o kadar artar. evet mutlaka yeme içmenin etkisi yüksek ben de katılıyorum ama size bahsettiğim etkenleri göz ardı etmeyin lohusalığın, anneliğin eve huzur ve mutluluk veren dünyalar güzeli bebeklerinizin keyfini çıkarın. tüm anneleribebekleri benim için koklayın ...
Canim bisekilde idare edip gidicez iste.belki esksi evimiz duzenli temiz olmuyacak.kendimize daha az vakit ayiricaz.ama dunyanin en zevkli seyiyle gunlerimiz gecicek.saglikli olsunlarda hepsi olur.2 yas baya az olmus.ama yakin arkadasimin 1.5 yas aralari cocuklarinin.arkadas gibiler.paylasmayi cok guzel ogrendiler.benim oglum uzun sure tek kaldi.7 yas olucak aralarinda.bakalim tepkileri nasil olucak.
amaninnn bebişler büyüyor
sizleri hep takipteyim ama ben yolun daha başlarında olduğum için sizin paylaşımlarınız takip ediyorum daha çok
sadece süt konusu ile ilgili nacizane size tavsiyem (tecrübe ile sabit ) sakın ama sakın stres yapmayın, canınızı sıkmayın, dinlenin vakit buldukça. siz ne kadar sakin olursanız, mutlu olursanız, kafanıza bir şeyler takmazsanız, dinlenirseniz emin olun ki sütünüzde o kadar artar. evet mutlaka yeme içmenin etkisi yüksek ben de katılıyorum ama size bahsettiğim etkenleri göz ardı etmeyin lohusalığın, anneliğin eve huzur ve mutluluk veren dünyalar güzeli bebeklerinizin keyfini çıkarın. tüm anneleribebekleri benim için koklayın ...
İşte öyle doktorlardan gıcık alıyorum ben :/ benimde sütüm 2 gündür azaldı baya galactago diye bi damla var ona başladım inşallah artar canım yaa
Canım benimde sütüm çok az malt içeceği aldım birde humana diye bir çay var onu içiyorum dene istersen işe yarıyor gibi .
Humana kullandım canım ama bitti belki yeniden kullanırım şimdilik galactago diye bi damla kullanıyorum bakalım arttıracak sanırım izell in söylediği üzüm maden suyuna başladım etkilerini yarın anlatırım :)))
Canim bahsettigin damladan kulkanmadim.bitkiselmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?