Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

Tamam canım mutlaka gideceğim anadolu hastanesinde bir çocuk doktoruna gidiyorum ama çok memnun kalmadım. Sütüm az geliyor sağlıklı görünüyorsun sütünün az gelmesinin nedenini çözemiyorum diyor sanki ben emzirmek istemiyormuşum gibi davrandı canımı sıktı

İşte öyle doktorlardan gıcık alıyorum ben :/ benimde sütüm 2 gündür azaldı baya galactago diye bi damla var ona başladım inşallah artar canım yaa

İşte öyle doktorlardan gıcık alıyorum ben :/ benimde sütüm 2 gündür azaldı baya galactago diye bi damla var ona başladım inşallah artar canım yaa

Kimyon ve rezene cayi cogaltiyor canim.gecen gun ibrahim saracoglu.taze uzum ve yaninda madrn suyu dedi sut icin.resmen akar sutunuz dedi.bulgur pilavi -mısır-ılık corba.ve bolll su.

Aynen canım yaa dışarda olmaktan olabilir:) göbüşündeki bebişini ve oğluşunu öpüyorum :)

Opucugunu aldik teyzesi.bizde opuyoruz minik kizini:)oglusum pazartesi gunu 1.sinifa basliyor canim.bizim icin heyecan dolu gunler hem 1 ay sonra allahin izniyle bebis gelucek.abimizinde okulda ilk yili.allah yardimcim olsun.

Kimyon ve rezene cayi cogaltiyor canim.gecen gun ibrahim saracoglu.taze uzum ve yaninda madrn suyu dedi sut icin.resmen akar sutunuz dedi.bulgur pilavi -mısır-ılık corba.ve bolll su.

Hadi ya taze üzüm ve maden suyunu hemen yarın denicem canım çok teşekkürler :)

Opucugunu aldik teyzesi.bizde opuyoruz minik kizini:)oglusum pazartesi gunu 1.sinifa basliyor canim.bizim icin heyecan dolu gunler hem 1 ay sonra allahin izniyle bebis gelucek.abimizinde okulda ilk yili.allah yardimcim olsun.

Oy yerim oğluşunu da bebişini de :) harbiden tam heyecan dolu günler başlıyormuş Allah yardımcın olsun canım :)

canim Allah kolaylik versin ben de dusunuyodum nasil halledicem isleri iki cocukla diye bizim iki yas olacak kismetse aralari :) gercekten heyecanli gunler basliyor :) Allah yardimcimiz olsun hepimizin :)

kizlar bol bol sütünüz olsun insallah :) bebeisleeiniz bol bol emsin ama ilk zamanlarda mamaya ihtiyac duyuluyor sanki ama.alistirmamaya calismak lazim bem alistirmicam diye ilk zamanlar ac bile birakmis olabilirm.oglumu benim de.cok sutum yoktu sonradan toparlandi ama cocuk emdikce cogalir diyolar ya dogru bi de su ictikce cogalir

amaninnn bebişler büyüyor

sizleri hep takipteyim ama ben yolun daha başlarında olduğum için sizin paylaşımlarınız takip ediyorum daha çok

sadece süt konusu ile ilgili nacizane size tavsiyem (tecrübe ile sabit ) sakın ama sakın stres yapmayın, canınızı sıkmayın, dinlenin vakit buldukça. siz ne kadar sakin olursanız, mutlu olursanız, kafanıza bir şeyler takmazsanız, dinlenirseniz emin olun ki sütünüzde o kadar artar. evet mutlaka yeme içmenin etkisi yüksek ben de katılıyorum ama size bahsettiğim etkenleri göz ardı etmeyin lohusalığın, anneliğin eve huzur ve mutluluk veren dünyalar güzeli bebeklerinizin keyfini çıkarın. tüm anneleri bebekleri benim için koklayın ...

Son düzenleme:
canim Allah kolaylik versin ben de dusunuyodum nasil halledicem isleri iki cocukla diye bizim iki yas olacak kismetse aralari :) gercekten heyecanli gunler basliyor :) Allah yardimcimiz olsun hepimizin :)

Canim bisekilde idare edip gidicez iste.belki esksi evimiz duzenli temiz olmuyacak.kendimize daha az vakit ayiricaz.ama dunyanin en zevkli seyiyle gunlerimiz gecicek.saglikli olsunlarda hepsi olur.2 yas baya az olmus.ama yakin arkadasimin 1.5 yas aralari cocuklarinin.arkadas gibiler.paylasmayi cok guzel ogrendiler.benim oglum uzun sure tek kaldi.7 yas olucak aralarinda.bakalim tepkileri nasil olucak.

Evet canim stres ve dinlenmeninde etkisi cok buyuk.benim ilk gunler cok gergin gecmisti mesela.zor alistim bebekli gunlere.

Cok haklisin canim :) evin duzeni olmayiversin ne olcak dunyanin en guzel varliklariyla senlenecek evlerimiz zorluklari da var tabii uykusuz geceler gibi ama fazlasiyla deger:) biz de o dusunceyle arayi kisa tuttuk zaten :) cogu kisi ayni seyi soyluyo insallah arkadas gibi buyuyecekler :)ama bu donemler biraz.zorlu olacak kendimi hazirlamaya calisiyorum ikisi de.ayri ilgi isteyecek buyuk olani kiskandirmadan bebisle ilgilenmem gerekecek bakalim yasayip gorucez kismetse :)

Cok dogru canim en onemli etken stressiz olmak bebisler herseyi hissediyorlar ve sute de yansiyor en guzeli rahat olmaya calismak :)

Canım benimde sütüm çok az malt içeceği aldım birde humana diye bir çay var onu içiyorum dene istersen işe yarıyor gibi .

Humana kullandım canım ama bitti belki yeniden kullanırım şimdilik galactago diye bi damla kullanıyorum bakalım arttıracak sanırım izell in söylediği üzüm maden suyuna başladım etkilerini yarın anlatırım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…