Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

kızlar hasan urcuya gittim çok memnun kaldım 30 dk boyunca herşeyine baktı oğlumuzun allahıma bin şükür herşeyi çok iyiymiş resmini aldık hahahaa bana benziyoooo
dvd verdi bide oturup izliyorum şimdi

Masallah canim.cok sevindim.bebisin gayet saglikliymis.banada vermsti hasan bey cd.cok uzun.45 dakikalik.ne kadar ucret odedin?

kızlar hasan urcuya gittim çok memnun kaldım 30 dk boyunca herşeyine baktı oğlumuzun allahıma bin şükür herşeyi çok iyiymiş resmini aldık hahahaa bana benziyoooo
dvd verdi bide oturup izliyorum şimdi

Masallah canim.cok sevindim.bebisin gayet saglikliymis.banada vermsti hasan bey cd.cok uzun.45 dakikalik.ne kadar ucret odedin?

Çok sevindim ikinizinde iyi olmasına :) maşallah kızınada çok iyi doğmuş.Normal doğuramazsam bende spinal istiyorum.Arkadaşımda çok memnun kalmıştı.Seninde iyi olman çok güzel.

sağlıklı, güzel günler diliyorum

gulfemm
Yaa kizlar ben hala hangi dr gidecegimi bulamadım bi yardim edin...
Hüseyin akcaya gittim ilk hamile oldugumu ondan öğrendim 1hafta sonra yeniden gelmelusin dedi bana yada bi başkasına 5haftalik hamilegim simdi sanirim bu gidişte kese fln gorcez kalp atışı icin erkendir.muhtemelen alttan muayene gerekcektir erkek dr dan utanıyorum bi de o var
Ne diyosunuz sizler ne yaptınız ilk haftalarinizda ben kime gideyim
cahit bozyel varmış bilen varmı aranızda
Birde bu ilk zamanda yapılan test var mi nerde yaptircam ücretler nasil
Cok oldu ama yardim rica ediyom

Benimde 5. haftada kesem alttan görünmüştü.Test olarak sağlık ocağından rutin testlerini yaptırıp göster yeterli.Ben saydığın drları bilmiyorum.İstersen ofm hastanesinde güray hanım var ona git, tavsiye ederim

Masalah canim.cok guzel ya.bende hep tereddut ediyorum spinal anestesiziden.boyle duyunca cok seviniyorum.heyecan yaptinmi nasildin?

Çok sağol canım.Sakın tereddüt etme inandüşünüldüğü kadar zor bir işlem değil bende çok büyütmüştüm gözümde ama daha kolay olduğuna kanaat getirdim. Heyecan konusuna gelince heyecandan bayılmak üzereydim müthiş bir tecrübeydi ama eğer bir sorun yoksa normal doğum yap derim çünkü sezeryanın ilk 2 günü inanılmaz zor geçti.

Canim benim 2.dogumum olucak nasip olursa.7 yasinda oglum var.ilki sezeryan oldugu icin buda oyle olucak.genel anestezi olmustum oglumda.oyuzden bunda spinal denrmek istiyorum.sezeryanin ilk gunleri biraz sancili gecebiliyor tabi.ama agri kesiciler falan rahatlatmisti beni.sana etki etmedimi?

canım ofm hastanesinde akif bey var netten araştırabilirsin çok olumlu konuşuyorlar bende memnunum doktorumdan

canım 130tl ödedik a'dan Z'ye herşeyine baktı dvd verdi bide büyük resmini verdi

Spinal nedir kızlar ya hiç duymadım ben ilk defa sizden duydum nası yapılıo bi de antalya daki her hastanede var mı ben medstar yıldız a gidiorum?

Spinal nedir kızlar ya hiç duymadım ben ilk defa sizden duydum nası yapılıo bi de antalya daki her hastanede var mı ben medstar yıldız a gidiorum?

Canim spinal belinden yapilan bir igne.genelde sezeyanda kullaniliyor.sadece belinden alt tarafi uyusuyor.yani ameliyata ayik giriyorsun.cogu hastanede yapiliyor.medstardada yapiliyor.

Canım kusura bakma bilmiyordum çocuğun olduğunu ben akıl vermeye çalışıyordum ama senden tavsiye almam gerekiyormuş. Valla ağrı kesici verselerde yinede 2 gün çok zorlandım 3. günden itibaren düzeldim şükürler olsun şimdi koşuyorum bile

Oyyy maşallaahh kızınaaa ve sana hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün :))
Prensesini iyi beslemişsin maşallah sana ve kızına :)))

Canım benim bebişime sütüm yetmiyor ve doktorum ek gıda olarak sma yı önerdi yalnız benim içime bu mama çok sinmedi.Yanlış hatırlamıyorsam sende hem anne sütü hemde ek gıda veriyorsun diye hatırlıyorum. Çocuk doktorunun adını ve önerdiği mamayı öğrenebilirmiyim

Esraffrullah canim.nedemek.hepimiz birbirimizden cok sey ogreniyoryz.benim doktorum herkesin agri esigi farklidir demisti.sukurki 2 gun cekmissin.masallah simdi iyisin.kostur dur artik bebisin arkasinda.

Tatlim sma bildigim kadariyla cok iyi bir mama.kuzeniminde sutu yetmiyor oda aptamil veriyor.doktoru onu tavsiye etmis.ben mama kullanmadim duzenli ama ilk gunler sut yokken aptamil vermisti doktorumuz.

Tatlim sma bildigim kadariyla cok iyi bir mama.kuzeniminde sutu yetmiyor oda aptamil veriyor.doktoru onu tavsiye etmis.ben mama kullanmadim duzenli ama ilk gunler sut yokken aptamil vermisti doktorumuz.

Sağol canım inan içim rahatladı çünkü nedendir bilmiyorum bebeğimin sağlıklı bir mama almadığını düşünüyordum yesin bakalım benim tombiş kızım yarasın tatlıma

Canım ben de aptamil veriyorum doktorum önerdi içini rahat tut bence çocuk doktorumuz da medikalpark ta ebru hanımdı sanırım adını yanlış hatırlamıyorsam. Ya benim kızım son 2 gündür huy değiştirdi deliricem uyumuyor ya ve uyutmaya çalışırken gözleri tam gidiyor çığlık atıyor ağlıyor uyumamak için ne gerrekiyosa yapıyor gazdan da değil anlamadım hep uyanık olmak istiyor gözlerini zorla açıyor resmen ((

Sağol canım inan içim rahatladı çünkü nedendir bilmiyorum bebeğimin sağlıklı bir mama almadığını düşünüyordum yesin bakalım benim tombiş kızım yarasın tatlıma

Yarasin minik prensese zaten masllh tombisdi annesi.hic uzulme hem sutunu ver hem doktorun verdigi mamadan.

Gecmis olsun canim.genelde gazdan yapar anlattigin durumu.birde nazardanda olur.okuyun bebise.bide buyudukce huyu degisir.Banyo yaptir yatmadan masaj yap.dene bakalim canim.uzun surerse bu durum doktoruna gotur.kiz bebeklerde idrar yolu enfks.cok oluyr.oda huysuzlastirir bebegi.

Çok saol canım dediğin gibi nazardan olabilir bugün doktora gidicez aşımız kilo kontrolümüz var sorcam doktora

kizlarrr merhabalar :) yine bi konuda fikirlerinize ihtiyacim var iki hafta sonra esimin kardesinin dugunu var gervi kesin degil gidebilecegim dr izin verirse 33.haftamda olacagim cunku neyse sizin bildiginiz hamile abiye satan yerler var mi dun ilkem hamileye gittm cok fazla model yok fiyatlar fena degildi ama cok zorda kalinirsa ordan alinabilir ama biraz sikir sikir şık biseyler olsun istiyorum bildiginiz yerler var mi seleklere de bakmayi dusunuyorum onerilerinizi bekliyorum sevgiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…