- Konu Sahibi cybernuran
-
- #1.341
kızlar hasan urcuya gittim çok memnun kaldım 30 dk boyunca herşeyine baktı oğlumuzun allahıma bin şükür herşeyi çok iyiymiş resmini aldık hahahaa bana benziyoooo
dvd verdi bide oturup izliyorum şimdi
kızlar hasan urcuya gittim çok memnun kaldım 30 dk boyunca herşeyine baktı oğlumuzun allahıma bin şükür herşeyi çok iyiymiş resmini aldık hahahaa bana benziyoooo
dvd verdi bide oturup izliyorum şimdi
Merhaba kızlar birkaç gün aradan sonra sizlerle buluşmak çok güzel.26 ağustos 2013 saat 9:43 te 53 cm boyda 3.900 gr ağırlığında kızım dünyaya geldi o anı hayatım boyunca unutmayacağım. Ağlayarak doğuma girdim gülerek çıktım 2 gün hastanede kaldıktan sonra şükürler olsun evimize geldik. Eğer sezeryan doğum isteyen varsa yada mecburi sezeryan olucak olan varsa aranızda kesinlikle spinal anesteziyi tavsiye ederim. Acısız ağrısız kolay bir doğum ve bebişin dünyaya geldiği anı görmek tahmin edersiniz ki paha biçilemez. sizleri çok öpüyoruz inşallah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız sağlıkla kalın
Masalah canim.cok guzel ya.bende hep tereddut ediyorum spinal anestesiziden.boyle duyunca cok seviniyorum.heyecan yaptinmi nasildin?
Çok sağol canım.Sakın tereddüt etme inandüşünüldüğü kadar zor bir işlem değil bende çok büyütmüştüm gözümde ama daha kolay olduğuna kanaat getirdim. Heyecan konusuna gelince heyecandan bayılmak üzereydim müthiş bir tecrübeydi ama eğer bir sorun yoksa normal doğum yap derim çünkü sezeryanın ilk 2 günü inanılmaz zor geçti.
canım ofm hastanesinde akif bey var netten araştırabilirsin çok olumlu konuşuyorlar bende memnunum doktorumdanYaa kizlar ben hala hangi dr gidecegimi bulamadım bi yardim edin...
Hüseyin akcaya gittim ilk hamile oldugumu ondan öğrendim 1hafta sonra yeniden gelmelusin dedi bana yada bi başkasına 5haftalik hamilegim simdi sanirim bu gidişte kese fln gorcez kalp atışı icin erkendir.muhtemelen alttan muayene gerekcektir erkek dr dan utanıyorum bi de o var
Ne diyosunuz sizler ne yaptınız ilk haftalarinizda ben kime gideyim
cahit bozyel varmış bilen varmı aranızda
Birde bu ilk zamanda yapılan test var mi nerde yaptircam ücretler nasil
Cok oldu ama yardim rica ediyom
Masallah canim.cok sevindim.bebisin gayet saglikliymis.banada vermsti hasan bey cd.cok uzun.45 dakikalik.ne kadar ucret odedin?
canım ofm hastanesinde akif bey var netten araştırabilirsin çok olumlu konuşuyorlar bende memnunum doktorumdan
canım 130tl ödedik a'dan Z'ye herşeyine baktı dvd verdi bide büyük resmini verdi
Spinal nedir kızlar ya hiç duymadım ben ilk defa sizden duydum nası yapılıo bi de antalya daki her hastanede var mı ben medstar yıldız a gidiorum?
Canim benim 2.dogumum olucak nasip olursa.7 yasinda oglum var.ilki sezeryan oldugu icin buda oyle olucak.genel anestezi olmustum oglumda.oyuzden bunda spinal denrmek istiyorum.sezeryanin ilk gunleri biraz sancili gecebiliyor tabi.ama agri kesiciler falan rahatlatmisti beni.sana etki etmedimi?
Oyyy maşallaahh kızınaaa ve sana hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün :))
Prensesini iyi beslemişsin maşallah sana ve kızına :)))
Canım kusura bakma bilmiyordum çocuğun olduğunu ben akıl vermeye çalışıyordum ama senden tavsiye almam gerekiyormuş. Valla ağrı kesici verselerde yinede 2 gün çok zorlandım 3. günden itibaren düzeldim şükürler olsun şimdi koşuyorum bile
Canım benim bebişime sütüm yetmiyor ve doktorum ek gıda olarak sma yı önerdi yalnız benim içime bu mama çok sinmedi.Yanlış hatırlamıyorsam sende hem anne sütü hemde ek gıda veriyorsun diye hatırlıyorum. Çocuk doktorunun adını ve önerdiği mamayı öğrenebilirmiyim
Tatlim sma bildigim kadariyla cok iyi bir mama.kuzeniminde sutu yetmiyor oda aptamil veriyor.doktoru onu tavsiye etmis.ben mama kullanmadim duzenli ama ilk gunler sut yokken aptamil vermisti doktorumuz.
Canım benim bebişime sütüm yetmiyor ve doktorum ek gıda olarak sma yı önerdi yalnız benim içime bu mama çok sinmedi.Yanlış hatırlamıyorsam sende hem anne sütü hemde ek gıda veriyorsun diye hatırlıyorum. Çocuk doktorunun adını ve önerdiği mamayı öğrenebilirmiyim
Sağol canım inan içim rahatladı çünkü nedendir bilmiyorum bebeğimin sağlıklı bir mama almadığını düşünüyordum yesin bakalım benim tombiş kızım yarasın tatlıma
Canım ben de aptamil veriyorum doktorum önerdi içini rahat tut bence çocuk doktorumuz da medikalpark ta ebru hanımdı sanırım adını yanlış hatırlamıyorsam. Ya benim kızım son 2 gündür huy değiştirdi deliricem uyumuyor ya ve uyutmaya çalışırken gözleri tam gidiyor çığlık atıyor ağlıyor uyumamak için ne gerrekiyosa yapıyor gazdan da değil anlamadım hep uyanık olmak istiyor gözlerini zorla açıyor resmen((
Gecmis olsun canim.genelde gazdan yapar anlattigin durumu.birde nazardanda olur.okuyun bebise.bide buyudukce huyu degisir.Banyo yaptir yatmadan masaj yap.dene bakalim canim.uzun surerse bu durum doktoruna gotur.kiz bebeklerde idrar yolu enfks.cok oluyr.oda huysuzlastirir bebegi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?