- Konu Sahibi cybernuran
- #1.521
[SUB][/SUB]
hayırlısı ıle kurtulsaydın bır sağlıklı sıhhatle alsaydın kucagına
İnsallah canim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[SUB][/SUB]
hayırlısı ıle kurtulsaydın bır sağlıklı sıhhatle alsaydın kucagına
izellcim yarin insallah hersey yolunda gider hayirlisiyla alirsin kucagina bebisini insallah dualarimiz seninle heyecan doruktadir simdi sende bende de basliyo yavas yavas iki hafta sonra kismetse sira bendesaglikla sihhatle rahatlikla yap dogumunu insallah sevgiler
opuyorum cok
![]()
izell hayırlı doğumlar dilerim inşallah yarın herşey çok güzel geçer. Cennet kokulunu kucağına alacaksın ne güzel.
Doğumu yaklaşam arkadaşlara kolay sağlıklı doğumlar diliyorum.Bende 15 haftalık hamileyim.Doktor konusunu tam bi hallademedik.Arada kafam çok bulandığında GÖkay Plaza da bir hocaya gidiyorum.Başta düşük riskim vardı.Ama çok pahalı geliyor.Yine önemli konularda fikir almak için ona giderim diye düşnüüyorum.Hastane olarak da medisuya gidiyorum Mehmet Emin Beye.Ama hastane çok içime sinmiyor.Anadolu da Erhan MALUK a giden var mı??
Kızlar doğumu yaklaşanlara Allah sağlıklı doğum versin, bebişlerini sağlıklı olarak kucaklarına alırlar inşalah..Bende bebeğimi büyütüyorum, 10 kilo aldım, çok oldu sanki...Yavaş yavaş alışverişe başladım.Siz çantanızı kaçıncı haftada hazırladınız?Bu aralar kafamı bu kurcalıyor
Kizlaarrrr merhabalarrr
iyi bayramlar :)) kimseden uzun suredir ses soluk cikmamis nerelerdesiniz
kismetse pazartesi gunu dogumum vardualarinizi bekliyorum
![]()
gorusmek uzere :)
Amin canım, Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. seninle doğum tarihlerimiz yakınmış, ben daha hiç bir sey almadım, büyüklerimiz kıyafet konusunu neredeyse halletti gibi, bir sürü yelek kazak ördüler, 12 tane de body, tulum türü var. ama yenidoğan takımlarımız, battaniyesi
vs. filan alınmadı henüz. ben şu ana kadar 7 kilo aldım, (ilk başlarda bilinçsizce yediğim için bunun ilk 5 kilosunu 12 haftaya kadar aldım) ama boyum 168 olunca fazla kilolu göstermiyorum. sen hamilelik öncesi çok zayıfsan 10 kilo normal, ben mesela zayıf değildim hatta kilo fazlam vardı o halde hamile kalmıştım.bu yüzden yediklerime çok dikkat ediyorum. doktorum sadece "hamurişi-kızartma ve tatlıyı kes" dedi. bu kurala uyarsan öyle gereksiz kilolar almadan sırf bebişini besleyerek hamileliğini geçirebilirsin canım.(hamurişinin içine her türlü unlu mamul ile pirinç pilavı da giriyor canım, pirinç pilavı hiç faydalı değil, bunun yerine bulgur pilavı en iyisi)
Kizlaarrrr merhabalarrr
iyi bayramlar :)) kimseden uzun suredir ses soluk cikmamis nerelerdesiniz
kismetse pazartesi gunu dogumum vardualarinizi bekliyorum
![]()
gorusmek uzere :)
Canım bende fazla kiloyla başladım, 5. aya kadar hiç almadım da 2 ayda 10 kilo aldım.Sanırım stresten sürekli yiyorum.Eşim atanıp gidince bende kendimi yemeye vurdum![]()
*selam canım,
ben de 25 haftalık hamileyim, en başından beri erhan bey'e gidiyoruz. memnunuz kendisinden şu an itibariyle, ama doğum yaklaşınca ne olur ne biter bilmiyorum. ben doğal doğumu denemekten yanayım, ama doktor sezaryancı deniliyor. hatta anadolu hastanesi' ndeki sezaryen oranı % 99 muş neredeyse. yani doğal doğumu hemen hemen hiç yaptırmayan bir hekim ve hastane benim gözümü korkutuyor. hakkında hayırlısı olsun,
hayırlı doğumlar olsun canım, bebeğin de sen de sağlıkla mutlulukla atlatırsın inşallah...
merhabalar, daha önce medstarda ayhan beye gittiğinizi belirtmişsiniz. ben de ayhan beye gidiyorum, kısmetse kasım sonu doğum olucak. normal doğum mu sezeryan mı yaptınız? nasıl geçti doğumunuz? allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin