- Konu Sahibi cybernuran
- #1.541
Merhabalar cok tesekkurler siz de hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz bebisinizi insallah :)
Basta ayhan beye gidiyordum ama cok memnun kalmadim ayrica hastane muayene test ve dogum ucretleri bize fazla gelmeye basladi benim ikinci dogumum ilki sezeryan oldugu icin yine sezeryan oldum medstarda epidural sezeryan fiyati 1800 tl idi.
Burdan ogrendigim ofm hastanesine akif beye gitmeye basladim hastane ve test ucretleri cok cok uygun ayrica drum da cok iyiydi ayhan beyden cok daha ilgiliydi sagolsun dogumum epidural sezryan oldu cok da rahat gecti cok sukur ucreti de herseyi icinde 630 tl idi ve cok cok memnun kaldim siddetle tavsiye ediyorum burdan baska arkadaslar da gidiyorlar onlar da memnun bildigim kadariyla :)
doğuma 1 ay kaldı diye pek de değiştirmek istemiyorum, evime de yakın olması büyük etken ama dediğiniz gibi sezeryan fiyatı çok fazla. yarın kontrole gidicem, kafamda bazı sorular var...yarın kesin bir karar veririm sanırım. cevabınız için teşekkür ederim