Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

Günaydın. .. ayparcam raporluyum ben evdeyim dinlenerek geciriyorum zamanimi. Sen nasılsın?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm canım bende bi yandan hamilelik bi yandan kızım idare ediyorum işte. 28+5 olduk bugün. Artık zorlanmaya başladım kızım çok yoruyor beni.

Slm canım bende bi yandan hamilelik bi yandan kızım idare ediyorum işte. 28+5 olduk bugün. Artık zorlanmaya başladım kızım çok yoruyor beni.

Annen- k.validen fln yok mu arada gelip yujunu hafifletseler. Allah yardimcin olsun cnm. Kizinda küçük ilgi bekliyo tabi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doğuma girmeden önceki tahliller, doktor ve oda ücreti, doğum sonrası kontroller ve tedaviler bu ücrete dahil.
Valla hatırımda kalan, amnitosentez için 300 ödemiştik yanlış hatırlamıyorsam.
Ünal Beyden bir randevu alın ve bunları konuşun derim ben. Ya da telefon açın, Nukhet hanıma sorun, yardımcı olacaklardır.

Öncelikli olarak Antalyadan HAmişler başlığı altında adım adım doğum serüveninizi okudum ve sanki sizinle beraber bende doğurdum :)

Ben normalde istanbulda yaşıyodum 2 sene önce evlenerek antalyaya yerleştim. Ve şimdi bebek düşünüyoruz. Ama beni şimiden hastane doktor telaşı sardı. Sibel Usta hakkında bilgi ararken siizi buldum aslınd :)

Genelde iyi yorumlar yaptıgınızı gördüm kendisi hakkında, ve bende kısmet olursa epidural normal doğum düşünüyorum tabi bi aksilik çıkmazsa. Siz Sibel hanım hkkında bana biraz bilgi verirmisiniz?

Burda zaten yalnızım ailem felan hepsi istanbuld ve oyzden kendime gercekten destek olabilecek bir doktor istiyorum.

Bir de muayene ve doğum için ne kadar ödediniz? Aralarda yapılan testler felan için ek ücretler oluyormu? Yardımcı olursanız cok sevinirim.

ada Lena ile sağlıklı mutlu günler dilerim sizee :)

Meraba kızlar 8+1 im ama . cinsiyet için meraktan olucem nerdeyse.kac haftada ogrendiniz 11.haftada doktor randevum var daha öğrenemem dimi

birkaç hastaneden fiyat istedim arkadaslar;medicalpark;medstar;vitale;şifa;ofm hastaneleri mail yoluyla bilgi veremeyeceklerini yazdılar.kimisi hastaneye gelin yazmış kimisi de tel no vermiş.bir tek yasam hastanesi mail yollamış :

SGK lı olarak bizim doktorlarımızla doğum yaptırırsanız , normal doğum 1150 TL sezeryen doğum 1350 TL
Normal doğum 1 günlük özel oda
Sezeryen doğumda 2 günlük özel oda
Refakatçı ücreti
Bebeğin ilk işlemleri (fototerapi gibi ekstra durumlar hariç)
Oda süslemesi
Fiyata dahildir

bir de sonay işenlik isimli bir özel muayenehanesi olan doktora mail attım;muayene ücretinin 100 tl oldugunu;anlaşmalı hastanelerin ise 1500-2000 tl arasında değiştiğini yazmış.
gerçekten fiyatlar çok yüksek geliyor bana;epiduralli normal dogum yapmak istiyorum:/

Ozel hastaneler malesef oyle canim ben jinefeme gidiyorum

Ohhhh be Antalya'lı hamişler buldum, geç oldu ama. Ben de 28+4 ikizlere hamileyim. Medikalde Murat inala gidiyorum, fiyatları öğrenmedim henüz. Riskli olduğum için daha hiç bi şey almadım. Sizler neler aldınız? Ne durumdasınız?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öncelikle bütün hamişlerimiz hayırlı olsun sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah ☺️

Benim Sibel hanım hamilelik öncesi hamilelik ve doğum sonrası hep yanımda oldu . İlk 4 ay bol mide bulantılı son 2 ay bol mide yanmalı koca göbekli bi hamilelik geçirdim ve şimdi mucizemle bambaşka bir hayatım var şükürler olsun ☺️ Herkesin bakış açısı farklıdır elbette ama ben Sibel hanıma minnettarım. Okadar memnun kaldımki doktordan öte benim için . Normal doğurabildim doğumum muhteşemdi . Üstelik alttan dikiş atılmak mecburiyetinde kaldığım için bi süpriz yapmış sevgili doktorum ve vajinal estetik yapmıştı ☺️ Ki birçok arkadaşım 2. Doğumlarından sonra özellikle isteyeceklermiş 😁😁 aylık 120 tl ödeme vardı bir defa 30 lira bir defa 50 lira test parası verdim doğum için 1200 tl verdim doğum sonrası kontroller bedava doğum sonrası 40ımda spiral taktırdım 250 tl tabi fiyatlar değişmiştir muhakkak sibel hanımın muayenehanesi laraya taşındı bu arada 👍 hepinizi seviyorum ve göbüşlerinizden öpüyorum 😘😘

merhabalar benim de ilk gebeliğimde doktorum mustafa torgaç idi gerçekten harika bir doktor.biz her dönemde kendisinden memnun kaldık...

arkadaşlar meraba yeni gördüm bu topiği bende memorıalde zeki beye gidiyordum ama malesef kendisi doğumumda burda olamayacak , kumlucada yaşıyorum ve yeni anlayışlı sıcak kanlı bir doktor arıyorum, tavsiye edebileceğiniz doktor varmı? erkek doktorlar tercihim genelde

Valla canim ben akdeniz.sifaya gidiyorum varsakda Ertuğrul akdas ck memnunm doktrumdan tavsye ederm

Medstar hastanesinde Gökbay Beyi tavsiye ederim ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…