- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi cybernuran
-
- #1.881
Slm kızlaaar nasıl gidiyor hamilelik :))
Günaydın. .. ayparcam raporluyum ben evdeyim dinlenerek geciriyorum zamanimi. Sen nasılsın?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm canım bende bi yandan hamilelik bi yandan kızım idare ediyorum işte. 28+5 olduk bugün. Artık zorlanmaya başladım kızım çok yoruyor beni.
Annen- k.validen fln yok mu arada gelip yujunu hafifletseler. Allah yardimcin olsun cnm. Kizinda küçük ilgi bekliyo tabi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
K.validem yok annemlerde başka şehirde canım. Yakınımda bana yardımcı olabilecek kimse yok malesef
merhaba;sanırım ben de burdan bir arkadasım da tavsiye ettiği için ve siz de yazdığınız için ünal beye gidicem.farklı bir ilçedeyim antalyada değilim.gidiş geliş yapıcam.ilk doğumum epidural normaldi.ama bazı psikolojik sıkıntılarımdan dolayı genel anestezi ile sezaryan düşünüyorum.henüz bunları düşünmek için çok erken bir dönemdeyim aslında.size sorum herşey dahil demişsiniz?neler var içinde?bir de tahliller vs.pahalı mı?
Ozel hastaneler malesef oyle canim ben jinefeme gidiyorumbirkaç hastaneden fiyat istedim arkadaslar;medicalpark;medstar;vitale;şifa;ofm hastaneleri mail yoluyla bilgi veremeyeceklerini yazdılar.kimisi hastaneye gelin yazmış kimisi de tel no vermiş.bir tek yasam hastanesi mail yollamış :
SGK lı olarak bizim doktorlarımızla doğum yaptırırsanız , normal doğum 1150 TL sezeryen doğum 1350 TL
Normal doğum 1 günlük özel oda
Sezeryen doğumda 2 günlük özel oda
Refakatçı ücreti
Bebeğin ilk işlemleri (fototerapi gibi ekstra durumlar hariç)
Oda süslemesi
Fiyata dahildir
bir de sonay işenlik isimli bir özel muayenehanesi olan doktora mail attım;muayene ücretinin 100 tl oldugunu;anlaşmalı hastanelerin ise 1500-2000 tl arasında değiştiğini yazmış.
gerçekten fiyatlar çok yüksek geliyor bana;epiduralli normal dogum yapmak istiyorum:/
Ozel hastaneler malesef oyle canim ben jinefeme gidiyorum
jinefem muayenesi ve dogum ücretleri nasıl canım?
Öncelikli olarak Antalyadan HAmişler başlığı altında adım adım doğum serüveninizi okudum ve sanki sizinle beraber bende doğurdum :)
Ben normalde istanbulda yaşıyodum 2 sene önce evlenerek antalyaya yerleştim. Ve şimdi bebek düşünüyoruz. Ama beni şimiden hastane doktor telaşı sardı. Sibel Usta hakkında bilgi ararken siizi buldum aslınd :)
Genelde iyi yorumlar yaptıgınızı gördüm kendisi hakkında, ve bende kısmet olursa epidural normal doğum düşünüyorum tabi bi aksilik çıkmazsa. Siz Sibel hanım hkkında bana biraz bilgi verirmisiniz?
Burda zaten yalnızım ailem felan hepsi istanbuld ve oyzden kendime gercekten destek olabilecek bir doktor istiyorum.
Bir de muayene ve doğum için ne kadar ödediniz? Aralarda yapılan testler felan için ek ücretler oluyormu? Yardımcı olursanız cok sevinirim.
ada Lena ile sağlıklı mutlu günler dilerim sizee :)
arkadaşlar meraba yeni gördüm bu topiği bende memorıalde zeki beye gidiyordum ama malesef kendisi doğumumda burda olamayacak , kumlucada yaşıyorum ve yeni anlayışlı sıcak kanlı bir doktor arıyorum, tavsiye edebileceğiniz doktor varmı? erkek doktorlar tercihim genelde
arkadaşlar meraba yeni gördüm bu topiği bende memorıalde zeki beye gidiyordum ama malesef kendisi doğumumda burda olamayacak , kumlucada yaşıyorum ve yeni anlayışlı sıcak kanlı bir doktor arıyorum, tavsiye edebileceğiniz doktor varmı? erkek doktorlar tercihim genelde
Valla canim ben akdeniz.sifaya gidiyorum varsakda Ertuğrul akdas ck memnunm doktrumdan tavsye ederm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?