ben normal epudurel istiyorum ama tülay hanım bebişin kafasının önden gittiğini (bu arada 1 hafta önden gidiyor 95mm şuan rahimde 10 cm açlılyormuş devlet hastanesindeki dr bir sorun yok dedi.)ve iri bir bebek olduğunu (37+5iken gittiğimde kilosunu 3650 dedi ama dün devlet hastanesine gittim normal doğum yapabilir miyim diye sordum 38+2 de iken kiloyu 3450 dedi..ve normal doğum yapabilirsin ama haftaya tekrar göreyim bebiş biraz iri sezeryanda olabilirsin dedi..) sizin bebişin kilosu BDP kafası nasıl?dr unuz normali desteklediği için soruyorum...bu hafta sonu antalyada 2 dr daha gideceğim...
canım ben yaşıyorum...önce ayaklarım şişti..sonra ellerim...yapman gereken gebelik zehirlenmesine karşı tansiyonu ölçmek ve 14-9 olduğunda hemen dr unu aramak...allaha şükür benim tansiyonum normal hatta düşüktü...önemli bir konu dikkat et...özellikle yüzün ve göz kapaklarının şişmesine dikkat et...umarım seninde tansiyonun normaldir...
ben daha önce arkadaşımın tavsiyesi ile bebişimin kalbi atmaması yüzünden onda kürtaj oldum....operasyonu çok iyi...bu konuda tavsiye ederim...sonrada devam ettim bir süre ama bana karşı sanki biraz ilgisiz gibi olduğunu hissedip devam etmedim.. ama arkadaşım ona devam ediyor..hatta hafta sonu ondan randevu aldım...normal doğum yapabilirmiyim diye danışacağım...
yine başka bir arkadaşımız normal epudurel oldu ünal beyde...bende buna güvenip ondan randevu almıştım...
inşallah canım...ben ilk düşüğümden sonra (zorunlu kürtaj) tam 1 yıl beklemiştim...seni çok iyi anlıyorum..güzel haberlerini bekliyoaruz..
öyle mi canım ..ben seni hatırlayamadım..kumlucaya gelir misiniz .evleneli 4 yıl oldu ama 2 yıldır burdayım..çünkü tayinim ancak çıktı...dr önerilerin için teşekkür ederim..isimlerini hep duymuştum..
Aslında evde sürekli tansiyonumu ölçüyorum ama yine de doktoruma danışayım salı günü randevum var.