Antalya Hakan Tetik işlem yaptıran var mı? İp uygulaması yaptıracğım ama hiç bilgi göremedim. 44 yaşındayım böyle bişeye karar vermek istiyorum

Arcmom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2022
5
1
1
39
Kızlar Antalya da Hakan tetik hakkında araştırma yapıyorum ama hiç bilgilerine ulaşamadım. 44 yaşındayım yüzüme ip uygulaması yaptırmak istedim fakat daha öncesinde bu işlemi uygulayanlar var mı dolgu yaptırmak istiyorum hemen eriyor mu?

Yaptıran kimse yok mu? Bunun için üye oldum benim için çok önemli kararsız kaldım :((

Kızlar Antalya da Hakan tetik hakkında araştırma yapıyorum ama hiç bilgilerine ulaşamadım. 44 yaşındayım yüzüme ip uygulaması yaptırmak istedim fakat daha öncesinde bu işlemi uygulayanlar var mı dolgu yaptırmak istiyorum hemen eriyor mu?
Gülsüm Tetiğin neyi oluyor ?

Bilmiyorum. Ama kimseden bir yorum alamadım. Araştırmalarımda da bulamadım. Bu nedenle şansımı denemek istwdim yaptırdım. Bugün 3. Günüm. Umarım sonuçtan memnun kalırım. İyileşme süreci yine 1 ay buluyormuş. Yüzüm şiş durumda

Bugün 1. Haftam ip sesi duyuyorum yüzümde. Bunun anlamının ne olduğunu anlayamadım. Merak etmeyin diyor ama ipin iplerinin kendini bıraktığını düşünüyorum

Back
X