• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya işi , haksiz miyim ?

heybenkimmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
867
Puanlar
73
Ananemin kalcasindaki vidalar çıkmış ve ameliyat olması gerekiyor .biz afyonun köyündeyiz. Denizliye , ispartaya vs gittik. Malzeme yokmuş. Doktorlar bir de Antalya şehir hastanesine gidin diyor . Buradan 3 saat. Araba yokmuş sabah . Geceden sonra biz antalyaya gidecekmisiz otobüsle. Ben topal nenemle tek başıma antalyaya gidecekmişim. Ben garajda inince ne yapacağım nereye gideceğim nerden taksi bulacağım. Dayımın 10 tane inegi var . Dedem var 15 yaşında kızı var. Dayı onlar iyi kötü ineklerine 1 günlük baksın sen de gel yanımda diyorum. Hayır ineklere bakamaz onlar diyor . Tek başıma antalyaya gitmek istemiyorum . Fazla mı abartıyorum. Hiç gitmedim . Şehir hastanesini bilmiyorum.... orada geceye kalırsak ne yapacağım nerede yatıp kalkacağız ne yapacağım diye kendi kendimi yiyorum. Benim kızdığım şey antalyaya vs gitmek değil. Bütün yükün bana kalması.herkwsin bi bahanesi var ama benim olmayacak . Bana sormuyorlar. Nasıl olsa o yapar . Az dişli olunca üstüme yıkıldı kaldirlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Abartmıyorsunuz kaç yaşındasınız bilmiyorum ama yaşlı kadınla tek başına halledebileceğiniz bir durum gibi gözükmüyor. Gideceksiniz muayene olacaksınız ameliyat günü alıp dönecek misiniz tam olarak?
Annen neyapıyor?
Dayının kızı ve annen de gelsin sizle

onca insanin arasinda sana mi kaldi ya?
gitme tabii ki
10 inegi olan adamin arabasi yok mu topal kadin otobus koselerinde surunecek
ne bicim evlat bunlar
onlarin almadigi sorumluluğu sen hic alma
her evladi gidebilir annen dahil
her damadi gelini gidebilir baban dahil
neden sen?

Sora sora bağdat bulunurmuş. Gece bir otel ayarlayın gidince de paranız varsa taksi kullanın

Düzeltme : Kendi anneniz sandım. Haklısınız ama mecbur kalırsanız da yukarı da ki yazdıkların geçerli

21 yaşındayım. Nenemin kalcasindaki vidalar oynamış ve kalça kemiği erimiş. Oraya daha büyük bir kafes koymak gerekiyormuş. Bu çevrede yok. Doktorlar zor bi ameliyat dedi. Antalyaya gidin belki orada vardır dedi. İşte antalyaya gideceğiz doktor bakacak. Tamam şu gün gel ameliyat edelim derse edecek. Hayır olmaz bu derse geri döneceğiz. Burada 5 farklı ortopediciye beyin cerrahina gittik. Hepsi zor bi ameliyat diyor

Ananemin kalcasindaki vidalar çıkmış ve ameliyat olması gerekiyor .biz afyonun köyündeyiz. Denizliye , ispartaya vs gittik. Malzeme yokmuş. Doktorlar bir de Antalya şehir hastanesine gidin diyor . Buradan 3 saat. Araba yokmuş sabah . Geceden sonra biz antalyaya gidecekmisiz otobüsle. Ben topal nenemle tek başıma antalyaya gidecekmişim. Ben garajda inince ne yapacağım nereye gideceğim nerden taksi bulacağım. Dayımın 10 tane inegi var . Dedem var 15 yaşında kızı var. Dayı onlar iyi kötü ineklerine 1 günlük baksın sen de gel yanımda diyorum. Hayır ineklere bakamaz onlar diyor . Tek başıma antalyaya gitmek istemiyorum . Fazla mı abartıyorum. Hiç gitmedim . Şehir hastanesini bilmiyorum.... orada geceye kalırsak ne yapacağım nerede yatıp kalkacağız ne yapacağım diye kendi kendimi yiyorum
Kaç yaşındasınız?..Büyükseniz tecrübe olur özgüven kazanırsınız,para varsa otelde bulunur kalacak yer de

sizin okul tatilinizi mi beklemişler?

21 yaş küçük bir yaş değil, o yaşta çoktan işini gücünü eline almış, ülkenin öbür ucuna gitmiş de oluyor insanlar. antalya da güvnlik vs sıkıntısı olack korkacak bir yer değil

ama bu sizin ailede kaçıncı vaka
nasıl oluyorsa hep sizden bekliyorlar dayınız ayrı dert anneniz zaten ayrı
siz de nasıl olyorsa hep ben yapamam nasıl yapcam diye buraya konu açıyorsunuz...

korkarım ananeniz vefat edene kadar böyle gidecek

21 yaş küçük bir yaş değil, o yaşta çoktan işini gücünü eline almış, ülkenin öbür ucuna gitmiş de oluyor insanlar. antalya da güvnlik vs sıkıntısı olack korkacak bir yer değil

siz de nasıl olyorsa hep ben yapamam nasıl yapcam diye buraya konu açıyorsunuz...

Ay okulu mu kalmış. 1 ayda ben burda yapamam diyip döndü o kadsr masraf ettirip ailesine.
Konu sahibine gelince de, okul yok, iş yok, bari evde aile üyelerine mi bi işe yarasanız? 21 yaşında ben Türkiyenin en zor okulunda okurken part time çalışıp kendi öğrenci evimi gecindiriyordum yahu ayıptır.

Evet bende ona kızıyorum.bana sormadan doktordan randevu almışlar akşam beni arıyorlar . Böyle böyle şubatın 5 inde gidecez diyorlar. Dayıma diyorum sen de gel diyorum ben nasıl geleyim ineğim var diyor . Tamam küçük bir yaşta değilim ama korkuyorum yine de ya. Hiç gitmedim şehiri bilmiyorum. Hastaneyi bilmiyorum. Nenem yürüyemiyor asayla zorlanıyor .

Ay okulu mu kalmış. 1 ayda ben burda yapamam diyip döndü o kadsr masraf ettirip ailesine.
Konu sahibine gelince de, okul yok, iş yok, bari evde aile üyelerine mi bi işe yarasanız? 21 yaşında ben Türkiyenin en zor okulunda okurken part time çalışıp kendi öğrenci evimi gecindiriyordum yahu ayıptır.
Uf konu o mu ? Taktın kafayı sen de . He beğenmedim okuldan döndüm sevmedim. Eee tamam kabul ettim . Ne oldu şimdi? Turkiyenin en zor okulunu da bana mı okudun . Senin anlattıklarına bu aynı mı ? Ne yapacağım ben topal kadınla antalyada . Bir yere gitsem arkamda kalacak . Yer bilmiyorum yön bilmiyorum.. Tek başıma olsam bende yaparım.

21 yaşında bi kız nasıl yol bulamam edemem diyebilir yaşıtların yurtdışını tavaf ediyor binersin taksiye ya da açarsın telefondan gösterir ben de götürüyordum eskiden anneannemi babaannemi hastaneye

21 yaşında bi kız nasıl yol bulamam edemem diyebilir yaşıtların yurtdışını tavaf ediyor binersin taksiye ya da açarsın telefondan gösterir ben de götürüyordum eskiden anneannemi babaannemi hastaneye
Yahu giderim ama yanımda destek istiyorum. Yanımda biri daha olsa yaparim. Ama topal kadın . Ben bir yere gidersem yürüyemeyecek arkamda kalacak . Diyorum dayıma en azından neneme destek için gel.

Kivircik sensin dimi? Yazanlara kiziyosun ama o okul senin hayat akisini degistrebilmen icin cok buyuk bir sansti. İstemedin. Ama senin hayatin bu. Nenenin hastaliklari, kuzenlerinin kayrilmasi, begenmedigin anne baban, sorumsuz dayin umursamaz yengen bu yani senin hayatin. Hayatini degistirecek birsey yapmadigin surece bunlari yasayip duracaksin. Kendi tercihin sonucu bu.

Kivircik sensin dimi? Yazanlara kiziyosun ama o okul senin hayat akisini degistrebilmen icin cok bir sansti. İstemedin. Ama senin hayatin bu. Nenenin hastaliklari, kuzenlerinin kayrilmasin, begenmedigin anne baban, sorumsuz dayin umursamaz yengen bu yani senin hayatin. Hayatini degistirecek birsey tapmadigin surece bunlari yasayip duracaksin. Kendi tercihin sonucu bu.
Yok ya bu sene gideceğim. Okusam gene üstüme yıkılacaktı. Kıvırcık tatilin ne zaman neneni bi hastaneye götür diyeceklerdi

Evet bende ona kızıyorum.bana sormadan doktordan randevu almışlar akşam beni arıyorlar . Böyle böyle şubatın 5 inde gidecez diyorlar. Dayıma diyorum sen de gel diyorum ben nasıl geleyim ineğim var diyor . Tamam küçük bir yaşta değilim ama korkuyorum yine de ya. Hiç gitmedim şehiri bilmiyorum. Hastaneyi bilmiyorum. Nenem yürüyemiyor asayla zorlanıyor .
şehri hastaneyi bilmeniz gerekmiyor
kaç kişi şehir dışında büyük bir hastaneye giderken bilerek gidiyor zaten?

size parasını vermeleri yeterli, dayınız para verecekse tabi.

ayrıca bakın herksin bir bahanesi var, demek annelerine çok da bayılmıyor anneniz de dayınız da
yoksa benim de köydeydi büyük akrabalarım
bazı kişilerin arabası bile olmasa birinden emanet araç bulurdu en azından götürür getirirdi. benim ailem ankaradaydı biz böyle çok hastaya bakardık.

Yahu giderim ama yanımda destek istiyorum. Yanımda biri daha olsa yaparim. Ama topal kadın . Ben bir yere gidersem yürüyemeyecek arkamda kalacak . Diyorum dayıma en azından neneme destek için gel. Ben yapamaz değilim.
sizin aile toptan çok ilginç ya
topal kadını vidası çıkmış büyük ameliyat olacak kadını otobüsle götürmek nasıl bişey zaten yani
yok yoksul değilsiniz kimsenin mi 3 saat araba sürecek hali yok

dayı gelcek olsa zaten arabayla götürsün
yok deilse anneniz de onun evladı annenizle gidin onunla da gidemiyorsunuz ama, çünkü aile toptan bi değişik.

Ananemin kalcasindaki vidalar çıkmış ve ameliyat olması gerekiyor .biz afyonun köyündeyiz. Denizliye , ispartaya vs gittik. Malzeme yokmuş. Doktorlar bir de Antalya şehir hastanesine gidin diyor . Buradan 3 saat. Araba yokmuş sabah . Geceden sonra biz antalyaya gidecekmisiz otobüsle. Ben topal nenemle tek başıma antalyaya gidecekmişim. Ben garajda inince ne yapacağım nereye gideceğim nerden taksi bulacağım. Dayımın 10 tane inegi var . Dedem var 15 yaşında kızı var. Dayı onlar iyi kötü ineklerine 1 günlük baksın sen de gel yanımda diyorum. Hayır ineklere bakamaz onlar diyor . Tek başıma antalyaya gitmek istemiyorum . Fazla mı abartıyorum. Hiç gitmedim . Şehir hastanesini bilmiyorum.... orada geceye kalırsak ne yapacağım nerede yatıp kalkacağız ne yapacağım diye kendi kendimi yiyorum
Çok geçmiş olsun şifalar dilerim kıvırcık. Ne kadar düşüncesiz hayırsız bir dayın varmış senin ve ninenin adına üzüldüm. Bütün yükü sana bırakmışlar.

Çok geçmiş olsun şifalar dilerim kıvırcık. Ne kadar düşüncesiz hayırsız bir dayın varmış senin ve ninenin adına üzüldüm. Bütün yükü sana bırakmışlar.
Neneme ben üzülmüyorum. Oğlunun her işine bi bahane uyduruyor bana gelince sen yaparsın.45 yaşında kazik kadar oğlu var . Beni götürecek yanında gece vakti ta antalyaya . Hiri var hırsızı var . Topal kadınla ne yapacağım ben antalyada . Bir de gece gidecekmisiz 12 den sonra . Ben ondan beni korusun istemiyorum. Ben azından sağa sola yer yön sormaya gidince nebemin yanında dursun istiyorum. Yoksa ben neneme mi kaldım. Benim derdim nenem.

21 yaşında herşeyi yapabilirsiniz diyenler haklı olmakla birlikte sakat yaşlı bir kadınla hiç bilmediği bir şehire otobüsle gitmek..... Hastane ,muayene derken hem yaşlı kadına destek hem hastanede koşuşturmak tek kişinin harcı değil,hadi ameliyat günü verildi otel bulmak ameliyat işleriyle uğraşmak olacak iş değil,mevzu nereden baksan saçma, genç tek başına bir kıza sorumluluk verip ötede anam diye ağlamakta oscarlık....Dayınız ananız totosunu kaldırsın bir araba bulsunlar yaşlı kadını sakat haliyle oradan oraya süründürmesinler....

Back
X