• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya işi , haksiz miyim ?

Ben kıza hak veriyorum sorun gitmesi yer yön değil arkadaşlar kadıncağız yaşlı topal bi yerde düşse fenalaşsa bu kız nasıl kaldırsın nası yardım etsin. Yatış verseler yatağa indir kaldır yanında sürekli güçlü biri olması lazım devlet hastanesinde hasta bakıcılarda sürekli başınızda beklemiyor yardım için haklı kız
yani
ameliyatlı kadın üstelik de kaydı mı dedi yamuldu mu dedi ilk mesajda sorunlu yani
insan annesini nasıl gönderir
üç beş bakıcı tutması lazım yanına düşer kalkar bi şey olur diye,kendi gidemiyorsa
bunlar hadi bilet aldık yallah diye otobüse bindiriyor

Hic dişli bir insan degilsiniz bu işlerin size kalmasi da dislilikten degil milletin yapmak istememesinden. Siz de yapmak istemeyebilirsiniz normal bisey. Gidecekseniz de bu kadar ne yaparim diye panik olcak bisey yok. Elinde telefon var harita var. Otel, taksi de bi aramalik şeyler.

Hic dişli bir insan degilsiniz bu işlerin size kalmasi da dislilikten degil milletin yapmak istememesinden. Siz de yapmak istemeyebilirsiniz normal bisey. Gidecekseniz de bu kadar ne yaparim diye panik olcak bisey yok. Elinde telefon var harita var. Otel, taksi de bi aramalik şeyler.
Yahu tabi ki ama benim derdim ananem. Belinden 6 tane platin takıldı kalçası çıkık. Ben ne yapacağım bu kadını. Ben onun yanında biri olsun istiyorum. Sağlam adam olsa elinen tutar götürürsün. Yoksa yürüyemeyen asayla seke seke yürüyen kadını nere koyacağım. Onun yanında biri olsa güvenli olsa gam yemem. Çanta eşya vs . Ya ben ananem için istiyorum kendim için ne endiselenecegim. Kimse de bunu anlamıyor ya . Dişli değil misim de . Aman olmayacagim ya. Ayakta da duramıyor fazla .

Yürüyemeyen insanla bir yerden bir yere gidebilmek çok zor. Dayınızı ve çocuklarını tutuyor ama iş niye gencecik kıza kalıyor ya hu hayvanlarını bahane ediyor bakın annenize bakmak siz varken bana mı düştü deyin. Sizi de anlıyorum merhametinizden götürmek istiyorsunuz yanınızda bir büyük olsa yine gider halledersiniz ama hem arabasız otobüste oradan oraya çok zor tavsiyem asla tek başınıza bu sorumluluğu almayın, bir sıkıntı olsa sizi götürdü getirdi demezler de bir de iş çıkardı başımıza derler

senin yerinde olsam taksi parası vs isterim dayımdan madem inekler önemli başında kalsın konumu da aç şehir hastanesi yaz taksiyi çağır bin hastaneye geç eğer kalmanız icap ederse hastanelerde misafir yeri oluyor ücretsiz konyada böyle antalyada da vardır onu sor yardımcı olurlar yoksa misafirhane pansiyon falan sor yakınlarda ne bilim simitçi bile olur insanlar merak etme yardım edecektir

yol bulamam edemem yasında değilsiniz
isteseniz bulursunuz da
o kadar çocuğu , oğlu , kızı varken niye siz ?
ama ben galiba vicdan yapar giderdim
zor durum

Yahu tabi ki ama benim derdim ananem. Belinden 6 tane platin takıldı kalçası çıkık. Ben ne yapacağım bu kadını. Ben onun yanında biri olsun istiyorum. Sağlam adam olsa elinen tutar götürürsün. Yoksa yürüyemeyen asayla seke seke yürüyen kadını nere koyacağım. Onun yanında biri olsa güvenli olsa gam yemem. Çanta eşya vs . Ya ben ananem için istiyorum kendim için ne endiselenecegim. Kimse de bunu anlamıyor ya . Dişli değil misim de . Aman olmayacagim ya. Ayakta da duramıyor fazla .
Otobüsle giderek anneannene iyilik değil kötülük yapmis olacaksin. Sen gitmeyeceğim dersen illaki bir yol bulacaklar. Senin götüreceğini dusunerek rahatlar bu da iyilik değil aksine kötülük yapmis oluyorsun

Yürüyemeyen insanla bir yerden bir yere gidebilmek çok zor. Dayınızı ve çocuklarını tutuyor ama iş niye gencecik kıza kalıyor ya hu hayvanlarını bahane ediyor bakın annenize bakmak siz varken bana mı düştü deyin. Sizi de anlıyorum merhametinizden götürmek istiyorsunuz yanınızda bir büyük olsa yine gider halledersiniz ama hem arabasız otobüste oradan oraya çok zor tavsiyem asla tek başınıza bu sorumluluğu almayın, bir sıkıntı olsa sizi götürdü getirdi demezler de bir de iş çıkardı başımıza derler
Bugün gittim sordum ne yapacağız diye nenem ağlıyor . Dayım bağırıyor ineklerim var nasıl yapacağım diye . Dedim babam baksın dedem baksın onlar benim inekleri sağamazlar diyor. En sonunda çıldırdım. Dedim elini taşın altına tek ben sokacaksam ben bu işte yokum .

Ananemin kalcasindaki vidalar çıkmış ve ameliyat olması gerekiyor .biz afyonun köyündeyiz. Denizliye , ispartaya vs gittik. Malzeme yokmuş. Doktorlar bir de Antalya şehir hastanesine gidin diyor . Buradan 3 saat. Araba yokmuş sabah . Geceden sonra biz antalyaya gidecekmisiz otobüsle. Ben topal nenemle tek başıma antalyaya gidecekmişim. Ben garajda inince ne yapacağım nereye gideceğim nerden taksi bulacağım. Dayımın 10 tane inegi var . Dedem var 15 yaşında kızı var. Dayı onlar iyi kötü ineklerine 1 günlük baksın sen de gel yanımda diyorum. Hayır ineklere bakamaz onlar diyor . Tek başıma antalyaya gitmek istemiyorum . Fazla mı abartıyorum. Hiç gitmedim . Şehir hastanesini bilmiyorum.... orada geceye kalırsak ne yapacağım nerede yatıp kalkacağız ne yapacağım diye kendi kendimi yiyorum. Benim kızdığım şey antalyaya vs gitmek değil. Bütün yükün bana kalması.herkwsin bi bahanesi var ama benim olmayacak . Bana sormuyorlar. Nasıl olsa o yapar . Az dişli olunca üstüme yıkıldı kaldirlar
Otogar şehir hastanesi 15 dk falan en fazla 20. Taksi parası alın onlardan gidin. Otogar kepezde şehir hastanesi de kepez mazi dağının orada. Otobus var tranvay yukarı kadar yok.
Eğer sormak istediğiniz bir şey olursa özelden yazın. Yardımcı olurum. Hepi topu 8 km yol yani.

Telefonunuzda harita uygulaması yok mu ordan otogardan hastaneye nasıl gidilir bakabilirsiniz hem araba seçeneği hem toplu taşıma seçeneği karşınıza çıkar. Kaç dk kaç km otobüs kaç dk da bir geliyor hepsi yazıyor. Burda millete sormanıza gerek yok dayınızdan taksi parası isteyin, hastaneye gittiğinizde yatış verirlerse zaten refakatçi olarak kalırsınız siz de kalma yeri sorun olmaz. Ameliyata bir kaç gün varsa uzaktan geldiğinizi söyleyin yardımcı olurlar.

Bugün gittim sordum ne yapacağız diye nenem ağlıyor . Dayım bağırıyor ineklerim var nasıl yapacağım diye . Dedim babam baksın dedem baksın onlar benim inekleri sağamazlar diyor. En sonunda çıldırdım. Dedim elini taşın altına tek ben sokacaksam ben bu işte yokum .
Ve nenen oğluna “sen ne biçim evlatsın” demiyor öyle mi ? Nenene de bir posta kızmadın mı ya !

Ve nenen oğluna “sen ne biçim evlatsın” demiyor öyle mi ? Nenene de bir posta kızmadın mı ya !
Ağlıyor. En son Antalya'daki amcamı ikna etmişler adamın gönlü yoktu . O bizi antalya otobanindan alıp hastanenin önüne bırakacakmis. Ben hastanede yanımda yoldaş ol diyorum bu saçma sapan iş yapıyor . O biricik oğluna kıyamaz

Ağlıyor. En son Antalya'daki amcamı ikna etmişler adamın gönlü yoktu . O bizi antalya otobanindan alıp hastanenin önüne bırakacakmis. Ben hastanede yanımda yoldaş ol diyorum bu saçma sapan iş yapıyor . O biricik oğluna kıyamaz
Üzüldüm kimseyi Allah kimseye muhtaç etmesin. O kadar bakan yok oğlum da oğlum diyorlar yine. Bu kafayı hiç anlamıyorum

Üzüldüm kimseyi Allah kimseye muhtaç etmesin. O kadar bakan yok oğlum da oğlum diyorlar yine. Bu kafayı hiç anlamıyorum
Burada onlarca hikaye okudum bu işin sonunu tahmin edebiliyorum şimdi tamam götürün ilgilenin ama kafi başka elinizi çekin çünkü bu nene size kalacak. 2 oğlu var ikisi de ilgilenmiyor üstelik kızı bile küs ben neneyi masum bulamıyorum. Evli misiniz bilmiyorum ama evlenseniz bile yatalak falan olduğunda bakimini sizden bekleyecek. Neden çünkü ona bakan tek siz varsınız. Siz bakiyorsunuz diye de kimse bakmıyor.
Herkese kendi evladı baksın. Siz anneannenize bakmak zorunda değilsiniz huzur evine gitse bile bakmayın. Sizi kullanıyor iyiniyetinizi kullanıyor.
Acımasızca gelebilir ama neneniz iyi biri olsa yapılan iyiliğin kıymetini yapılan kötülüğün de adaletini verirdi.
Burada başka bir konu okumuştum annesi vefat etmis anneannesine bakacak dayılar teyzeler bakmıyor diye torun bakıyordu evliliği bitmek üzereydi.
Siz elinizi çekmeye ar ediyordunuz anlıyorum ama hem neneniz hem dayılarınız anneniz sizi kullanıyor.
Siz atladığınız için kimse görevini yapmıyor.
Bir de şunu düşünün ne yapmış bu kadın da hiçbir evladı ona bakmıyor ?
Size ne yaptı da bu kadar yoruluyorsunuz ? Tamam size bakmış da ne yapmış anneniz babanız eviniz yok muydu zaten.

Ya düşünsene annesj Antalya’ya gelecek adamın annesini sadece otogardan almaya bile gönlü yok. Ve bu kadın hala oğluşlarım diyor. Bilmiyorum ben al ne halin varsa oğluşlarinla gör derdim
Sizi de tebrik falan etmiyorum bu iyiniyetli de değil bi anneniz kadar olamamissiniz
Kendinize yaptığınız saygısızlık bu
Terbiyesiz dayilariniza anneanneniz bir laf edemiyorsa o anneanne mağdur olmayı hak etmiş demektir

Ayrıca ben olsam o dayılara ağzıma geleni söylerdim mal herifler

Sen dayılarına laf söyle bakalım anneannen arkanda mi olacak karşında mi ?

Umarım bu nene için ihmal ettiğin bir sınavın ya da evliysen ihmal ettiğin bir ailen çocuğun yoktur yoksa gerçekten hem kendi hakkına hem onların hakkına giriyorsun

Ben Antalya'da yaşıyorum şehir hastanesi yeni açıldığı için şehir merkezinde değil otobüsle ulaşım var ama neneizle zor olur
Martının fiyatlari uygun ordan taksi çağırıp uygun fiyatla gideceğiniz yere gidersiniz hastane içinde yardımcı olurlar zaten nereye gideceğiniz konusunda.

Kıvırcık senin şuan üniversite bütlerine kalmış olup yurtta falan olman lazımdı. Neler oluyor

Back
X