• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya işi , haksiz miyim ?

Mesaj tekrarı

Son düzenleme:
Ananemin kalcasindaki vidalar çıkmış ve ameliyat olması gerekiyor .biz afyonun köyündeyiz. Denizliye , ispartaya vs gittik. Malzeme yokmuş. Doktorlar bir de Antalya şehir hastanesine gidin diyor . Buradan 3 saat. Araba yokmuş sabah . Geceden sonra biz antalyaya gidecekmisiz otobüsle. Ben topal nenemle tek başıma antalyaya gidecekmişim. Ben garajda inince ne yapacağım nereye gideceğim nerden taksi bulacağım. Dayımın 10 tane inegi var . Dedem var 15 yaşında kızı var. Dayı onlar iyi kötü ineklerine 1 günlük baksın sen de gel yanımda diyorum. Hayır ineklere bakamaz onlar diyor . Tek başıma antalyaya gitmek istemiyorum . Fazla mı abartıyorum. Hiç gitmedim . Şehir hastanesini bilmiyorum.... orada geceye kalırsak ne yapacağım nerede yatıp kalkacağız ne yapacağım diye kendi kendimi yiyorum. Benim kızdığım şey antalyaya vs gitmek değil. Bütün yükün bana kalması.herkwsin bi bahanesi var ama benim olmayacak . Bana sormuyorlar. Nasıl olsa o yapar . Az dişli olunca üstüme yıkıldı kaldirlar
Gitmeyin, bakmakla kim yükümlü ise o gitsin.Orada ayağı kayıp düşse sorumlu siz olursunuz.Büyük risk.

Ay okulu mu kalmış. 1 ayda ben burda yapamam diyip döndü o kadsr masraf ettirip ailesine.
Konu sahibine gelince de, okul yok, iş yok, bari evde aile üyelerine mi bi işe yarasanız? 21 yaşında ben Türkiyenin en zor okulunda okurken part time çalışıp kendi öğrenci evimi gecindiriyordum yahu ayıptır.
konyalı aşçı mı bu

21 yaşında herşeyi yapabilirsiniz diyenler haklı olmakla birlikte sakat yaşlı bir kadınla hiç bilmediği bir şehire otobüsle gitmek..... Hastane ,muayene derken hem yaşlı kadına destek hem hastanede koşuşturmak tek kişinin harcı değil,hadi ameliyat günü verildi otel bulmak ameliyat işleriyle uğraşmak olacak iş değil,mevzu nereden baksan saçma, genç tek başına bir kıza sorumluluk verip ötede anam diye ağlamakta oscarlık....Dayınız ananız totosunu kaldırsın bir araba bulsunlar yaşlı kadını sakat haliyle oradan oraya süründürmesinler....
kaldı ki bu kadının araçla ya da ambulansla götürülmesi gerekmez mi
allah kimsenin eline düşürmesin insanı gerçekten

kaldı ki bu kadının araçla ya da ambulansla götürülmesi gerekmez mi
allah kimsenin eline düşürmesin insanı gerçekten
Kesinlikle, kalçada sorun var 3 saat otobüs koltuğunda nasıl oturacak kimse umursamıyor,hoş ninede ben nasıl giderim diye dert etmiyor.Otobüsten inemezki kitlenip kalır...

Ananemin kalcasindaki vidalar çıkmış ve ameliyat olması gerekiyor .biz afyonun köyündeyiz. Denizliye , ispartaya vs gittik. Malzeme yokmuş. Doktorlar bir de Antalya şehir hastanesine gidin diyor . Buradan 3 saat. Araba yokmuş sabah . Geceden sonra biz antalyaya gidecekmisiz otobüsle. Ben topal nenemle tek başıma antalyaya gidecekmişim. Ben garajda inince ne yapacağım nereye gideceğim nerden taksi bulacağım. Dayımın 10 tane inegi var . Dedem var 15 yaşında kızı var. Dayı onlar iyi kötü ineklerine 1 günlük baksın sen de gel yanımda diyorum. Hayır ineklere bakamaz onlar diyor . Tek başıma antalyaya gitmek istemiyorum . Fazla mı abartıyorum. Hiç gitmedim . Şehir hastanesini bilmiyorum.... orada geceye kalırsak ne yapacağım nerede yatıp kalkacağız ne yapacağım diye kendi kendimi yiyorum. Benim kızdığım şey antalyaya vs gitmek değil. Bütün yükün bana kalması.herkwsin bi bahanesi var ama benim olmayacak . Bana sormuyorlar. Nasıl olsa o yapar . Az dişli olunca üstüme yıkıldı kaldirlar
Valla ben boyle sehir disi, bilmedigim yerler isler falan severim ama yaninda hasta ile zor tabi ki. Madem gelmiyorlar cebini para doldurmalari lazim ki rahatca taksiyle gidin gelin her yere. Yoksa olmaz.

Ay okulu mu kalmış. 1 ayda ben burda yapamam diyip döndü o kadsr masraf ettirip ailesine.
Konu sahibine gelince de, okul yok, iş yok, bari evde aile üyelerine mi bi işe yarasanız? 21 yaşında ben Türkiyenin en zor okulunda okurken part time çalışıp kendi öğrenci evimi gecindiriyordum yahu ayıptır.
okulu bırakması kötü olmuş

evet gerçekten 21 yaşında ben mezundum kaç tane ülkede kalmışlıklarım filan vardı o zamanlar cep telefonu bile yoktu (vardı da benim alabileceğim bir meblağ değildi ve pratik sim vs. böyle şeyler mevcut değildi)

bu kızın ebem karı gibi ay korkarım yol bilmem yön bilmem demesi cidden yani insanı sene 1600 mü güzel evladım diye düşündürüyor.

ancak neneyi otobüsle götür demeleri başka bi mesele...
ya burada sanki biz götür dedik o da götürmedi demiş olmak gayreti filan mı var bilmiyorum.

kız konuda korkarım, yön bilmem beceremem
gibi şeylerle değil de
ya bu kadının kalça gidik otobüsle nasıl olacak delirdiniz mi, dese o zaman normal bulacam bakın.

ama ailede kimsenin normal argümanları yok herkes bi tuhaf.

Anneannenizin otobüsle gitmesi uygun değil, kalçasında sorun olan asayla zor yürüyen kadın otobüsle götürülmez. Yaşlı kadına eziyet etmiş olurlar.

Her şey yolunda giderse Antalya korkulacak bir şehir değil. Otogar ve hastane arasında direk otobüs var ancak yaşlı kadınla oraya bir saatte ancak gidersiniz. Eğer yatılı kalmanız gerekirse de merkeze otobüsle bir saat ulaşımla oteller var. Ancak bu kadın yolda düşer kalkamazsa hırsızı uğursuzu karşınıza çıkarsa çok zorlanırsınız.

Çok gözünüz korkuyorsa ben yapamam deyin dayının ineklerine bakmayı teklif edin. Zaten kızı da varmış o da yardımcı olur. Bir de bu kadının oğlu kızı varken sorumluluğun size ait olmaması gerekiyor. Cok zor olacaksa bir araba kiralayıp götürsünler. Kadına da yazık yahu.

Anneannenizin otobüsle gitmesi uygun değil, kalçasında sorun olan asayla zor yürüyen kadın otobüsle götürülmez. Yaşlı kadına eziyet etmiş olurlar.

Her şey yolunda giderse Antalya korkulacak bir şehir değil. Otogar ve hastane arasında direk otobüs var ancak yaşlı kadınla oraya bir saatte ancak gidersiniz. Eğer yatılı kalmanız gerekirse de merkeze otobüsle bir saat ulaşımla oteller var. Ancak bu kadın yolda düşer kalkamazsa hırsızı uğursuzu karşınıza çıkarsa çok zorlanırsınız.

Çok gözünüz korkuyorsa ben yapamam deyin dayının ineklerine bakmayı teklif edin. Zaten kızı da varmış o da yardımcı olur. Bir de bu kadının oğlu kızı varken sorumluluğun size ait olmaması gerekiyor. Cok zor olacaksa bir araba kiralayıp götürsünler. Kadına da yazık yahu.
Yer yön bilmemek tabi ki zor. Bildiğim yer olsa nene gel şuraya gidelim buradan binelim taksiye vs derim. Bu kadın otogarda benimle sağı solu dolasamaz . O yüzden diyorum aslında yer yön bilmiyorum işini. Isparta denizli otogarini biliyorum mesela. Oraya gideriz okey . Ama bir de Antalya büyük yer. Randevu öğle 1 deymiş. Sonra geceye kalacağız. Korkuyorum . Zaman da kötü. Hastanede pinekleriz artık. Benim kızdığım şey bütün işin bana kalması yoksa halledilmeyecek iş değil. Gitmişler randevu almışlar. Daha kimin götüreceği belli değil neyle gidilecek belli değil. Dereyi görmeden paçaları sıvıyorlar. Güvenmiyorum da . Saçma sapan baştan savma iş yapıyorlar. Bana sormuyorlar.

Merhaba otogar şehir hastanesine yakın. Taksiyle gidebilirsiniz. Kalmanız gerekirse ya da sormanız gereken herhangi bir şey olursa bana özelden yazın, yardımcı olurum.

Merhaba otogar şehir hastanesine yakın. Taksiyle gidebilirsiniz. Kalmanız gerekirse ya da sormanız gereken herhangi bir şey olursa bana özelden yazın, yardımcı olurum.
Peki ortalama kaç dk uzaklıkta. Teşekkür ederim bu arada 🙂↕️

Antalya’da uber varsa ki vardır, indir telefona gitmeden önce ayarla indiğin yeri gideceğin yeri taksi sana gelir götürür

Ben kıza hak veriyorum sorun gitmesi yer yön değil arkadaşlar kadıncağız yaşlı topal bi yerde düşse fenalaşsa bu kız nasıl kaldırsın nası yardım etsin. Yatış verseler yatağa indir kaldır yanında sürekli güçlü biri olması lazım devlet hastanesinde hasta bakıcılarda sürekli başınızda beklemiyor yardım için haklı kız

Ananız sizden akıllı çıktı iyi mi ? Siz niye o zaman hala oradasınız
Küçükken bana baktı . Çocukluğum onun yanında geçti onun hatrini sayıyorum ben de . Ama gene de dayimi cocuklarini çok tutuyor. Anam da diyor gitme gelme anamın gönlü yok de diyor ama ben kiyamiyorum

Back
X