• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya işi , haksiz miyim ?

21 yaşında herşeyi yapabilirsiniz diyenler haklı olmakla birlikte sakat yaşlı bir kadınla hiç bilmediği bir şehire otobüsle gitmek..... Hastane ,muayene derken hem yaşlı kadına destek hem hastanede koşuşturmak tek kişinin harcı değil,hadi ameliyat günü verildi otel bulmak ameliyat işleriyle uğraşmak olacak iş değil,mevzu nereden baksan saçma, genç tek başına bir kıza sorumluluk verip ötede anam diye ağlamakta oscarlık....Dayınız ananız totosunu kaldırsın bir araba bulsunlar yaşlı kadını sakat haliyle oradan oraya süründürmesinler....
Tabi ki her şeyi yaparım. Yürüse sıkıntı değil. Benle beraber gelir her yere . Ama yürüyemiyor önceden de beline 5 tane platin takıldı ( geçen sene) otobüste 4 saat durabilecek mi ? Ne yaoacak . Yolda birse olsa ben kime gideceğim Ne yapacağım. Buradan denizli 1 saat oraya götürürüm. Hiç bir şey bilmesem orada akrabamız var ararım gelir . Antalyada Ne bk yiyeceğim ben . Kimse bunu anlamıyor

Evet bende ona kızıyorum.bana sormadan doktordan randevu almışlar akşam beni arıyorlar . Böyle böyle şubatın 5 inde gidecez diyorlar. Dayıma diyorum sen de gel diyorum ben nasıl geleyim ineğim var diyor . Tamam küçük bir yaşta değilim ama korkuyorum yine de ya. Hiç gitmedim şehiri bilmiyorum. Hastaneyi bilmiyorum. Nenem yürüyemiyor asayla zorlanıyor .
İneğim var mı diyor bu gün kendisi hasta olsaydı ineğine kim bakacaksa o bakacak yani ? Köylü insanız biz de ineğe bakmayi komşudan rica edersin o gunku süt de onun olur usul böyledir senin dayın banane diyor kısaca

İneğim var mı diyor bu gün kendisi hasta olsaydı ineğine kim bakacaksa o bakacak yani ? Köylü insanız biz de ineğe bakmayi komşudan rica edersin o gunku süt de onun olur usul böyledir senin dayın banane diyor kısaca
Yahu bahane tabi. Topu topu 10 tane 5 tane de saglim . Bir saman bi yem verilecek 15 yasinda kızı var kazik kadar . Dedem var .

Niye otobüsle gidiyorsunuz ya yok mu arabası olan biri ?
Nenen ne diyor bu meseleye ? Oğlu götürmüyor hala oglusum da oglusum diyorsa hiç goturme
Öyle diyor ona çok kızıyorum. Ya ben götürmem inegim var benim diyor nenem ağzını açmıyor. Tamam biz kivircikla gideriz diyor

En mantıklısı siz ineklere bakın dayınız anneanneninizi götürsün madem adamın tek bahanesi inekleri 😒
Yarın diyeceğim. İneklere biz bakalım sen götür diyeceğim bu Sefer ne bahaneler üfleyecek kim bilir

Öyle diyor ona çok kızıyorum. Ya ben götürmem inegim var benim diyor nenem ağzını açmıyor. Tamam biz kivircikla gideriz diyor
Kıvırcık kim ? Ben de gitmiyorum de geç kendi oğluna sözünü geçirmeyen sen ne diye gideceksin gitme !
Hasta oldum oğlum götürmedi torunum götürdü deyip bir çeyrek çıkarıp verecek mi hiç sanmıyorum. Ay ben sinir oluyorum böyle nenelere. Oğlu ağzına sicar ama götürmeyen sen okursun

Yarın diyeceğim. İneklere biz bakalım sen götür diyeceğim bu Sefer ne bahaneler üfleyecek kim bilir
Bir söyleyin bakalım ne diyecek, bu dayılar işlerine gelen şeylere koşarak giderler yarın bir gün Allah gecinden versin anneannenize bir şey olursa miras işlerini halletmeye koşarak gider inek falan düşünmez.

Tabi ki her şeyi yaparım. Yürüse sıkıntı değil. Benle beraber gelir her yere . Ama yürüyemiyor önceden de beline 5 tane platin takıldı ( geçen sene) otobüste 4 saat durabilecek mi ? Ne yaoacak . Yolda birse olsa ben kime gideceğim Ne yapacağım. Buradan denizli 1 saat oraya götürürüm. Hiç bir şey bilmesem orada akrabamız var ararım gelir . Antalyada Ne bk yiyeceğim ben . Kimse bunu anlamıyor
Evet mevzu bu zaten yürümekte zorlanan yaşlı bir kadını ,otobüse bindirip göndermek.Sizinle eşit adımları atamayacak,inmesi binmesi dert .Belki şartlar dakikalarca ayakta durmasını gerektirecek...Ne gerek var bu zulme.... Evinden bindir taksiye hastane önünde indir yap işlerini gerisin geri getir.Yolda takılsa düşse al başına belayı.....

Yahu o kadın 3 saat nasıl otobüsle yol çekecek otogarlarda oturup bekleyecek hastanelere yürüyecek . Kimse kadını düşünmüyor biri inek derdinde biri topal kadın arkamdan gelemez derdinde . Üzüldüm neneye

Yahu o kadın 3 saat nasıl otobüsle yol çekecek otogarlarda oturup bekleyecek hastanelere yürüyecek . Kimse kadını düşünmüyor biri inek derdinde biri topal kadın arkamdan gelemez derdinde . Üzüldüm neneye
E ben de sizinle aynı düşünüyorum. Topal kadın ne yapacak yanında biri olacak bir yerde oturtacak en azından başinda bekleyecek diyorum. Hahahahah okumuyorsunuz galiba

Yok üzülme neneye o biricik oğluna kıyamıyormuş,ben torunumla giderim diyormuş.Sakat halimle yürüyemezken otobüsle nasıl giderim demiyor....

En mantıklısı siz ineklere bakın dayınız anneanneninizi götürsün madem adamın tek bahanesi inekleri 😒
Sinir oluyorum. Diyorum ne halleri varsa görsünler. Yıkılacak adam arıyorlar. Her şeyi ben yaparım nasıl olsa. Yarın gidip konuşacağım.

Dedenizin mi 15 yaşında kızı var😲
Müslüman bir kadının tek başına uzun yola gitmesi günah onu diyin bari belki akılları başlarına gelir sanmıyorum ama
Dedemin değil dayımın. İneklere dedemle pek ala bakabilirler anne babam da yardımcı olur . Topu topu 10 inek var. Bahanesi inekler

Dedemin değil dayımın. İneklere dedemle pek ala bakabilirler anne babam da yardımcı olur . Topu topu 10 inek var. Bahanesi inekler
kesin bir dille ben gitmicem diyin gitmeyinde kocası oğulları varken size düşmez

Back
X