• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya işi , haksiz miyim ?

Dedenizin mi 15 yaşında kızı var😲
Müslüman bir kadının tek başına uzun yola gitmesi günah onu diyin bari belki akılları başlarına gelir sanmıyorum ama
Din ne alaka. Afganistana çok yakışırsınız.

Eklentiler

• 1000005154.webp
    1000005154.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 35
Ay okulu mu kalmış. 1 ayda ben burda yapamam diyip döndü o kadsr masraf ettirip ailesine.
Konu sahibine gelince de, okul yok, iş yok, bari evde aile üyelerine mi bi işe yarasanız? 21 yaşında ben Türkiyenin en zor okulunda okurken part time çalışıp kendi öğrenci evimi gecindiriyordum yahu ayıptır.
Zaten beyni yıkanmıştı.

Üniversiteye giden ot içermiş diye saçma sapan telkinler vermiş ailesi.

Aile kaosunun içinde kim vurduya gitmez umarım.

Obezim diyordu pantolonu daralttımaya gidemedi günlerce çok zor aile sıkılığı var

Zaten beyni yıkanmıştı.

Üniversiteye giden ot içermiş diye saçma sapan telkinler vermiş ailesi.

Aile kaosunun içinde kim vurduya gitmez umarım.

Obezim diyordu pantolonu daralttımaya gidemedi günlerce çok zor aile sıkılığı var
Ama gene de ailesi göndermiş o geri dönmüş anladığım kadarıyla bu bağnaz aile onu üniversiteye yollamış ve şansını kaybetmiş ordan çıkmanın tek yolu oymuş. Hayatı böyle şikayet etmekle geçer durur biz ot içmeden üniversite okuyanlara da hayat altın tepside sunulmadı katlandık bişeylere

Ablacığım orada ot iciliyormuş duydum denilip okul mu bırakılır! Ben 1 sene önce mezun oldum, çevremde bir kişinin bile ot içtiğini görmedim. Bölümünü sevmediysen yatay geçişle değiştir. Böyle sürünüyorsun köyde.

Ya da bir öğretmenlik bölümüne yazılıp o arada lise kpss ile atanabilirsin. Öğretmenlik deme sebebim tarih edebiyat gibi bir bölüm olursa okul lise kpss için faydalı olur. Bedava ders gibi.

Son düzenleme:
Back
X