Antalya ıvf tüp bebek merkezi

Merhaba kizlar. Amh 0.78 çıkınca doktor beni direkt tüp bebeğe yönlendirdi. İvf ,Memorial ve asv yaşamda Ayla ückuyu arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz

Merhaba kizlar. Amh 0.78 çıkınca doktor beni direkt tüp bebeğe yönlendirdi. İvf ,Memorial ve asv yaşamda Ayla ückuyu arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz
Memorial Işıl köleli

Siz ışıl hanıma mi muayene oldunuz? Sonuç alabildiniz mi? Memorial da şafak olgani önerdiler ama
Işıl hanım eğitim araştırmadayken ameliyatımı yaptı ben memnun kaldım şafak hoca hakkında bilgim yok kuzum

Yaşamdaki doktoru çok bilmiyorum orada tüp bebek bölümü açılali 2-3 yıl oldu sanırım ama diğer ikisinden birini tercih edebilirsiniz ben ivf de hamile kaldım Memorial in piyasaya göre daha pahalı olduğunu düşünüyorum maddi imkanınız varsa orayida düşünebilirsiniz tabiki

Maddi durumu düşünmeyi geçtik artık ya Antalya'da Ali Fuat şengör den randevu aldım vitale hastanesinden. Acaba yanlış mı yaptım diye sorguluyorum kendimi gelmişken ivf ye de mi muayene olsam diyorum

Maddi durumu düşünmeyi geçtik artık ya Antalya'da Ali Fuat şengör den randevu aldım vitale hastanesinden. Acaba yanlış mı yaptım diye sorguluyorum kendimi gelmişken ivf ye de mi muayene olsam diyorum
Bende duydum Ali Fuat baya öneriliyor tüp bebeği kendisimi yapıyor vitalede yapiliyormu ? İvf nin lab. Çok iyi belki orayı kullaniyordur bilgim yok doktor dışında bunlarada dikkat edin derim ben memnun kaldım karar sizin tabiki

Ben kendisinden randevu aldım. Ama ivf ve vitale yan yana iki hastane. Lab. Kullanıyor olabilir bilmiyorum. Salı günü randevum var tecrübelerimi yazarım buraya. Burada hiç kimseyi tanimasam da paylaşmak,akıl almak iyi geliyor

Kistim olduğunu ve doğum kontrol hapiyla bunu yok etmemiz gerektiğini söyledi. Kendisi biraz yorgun ve umutsuz bir hal icindeydi. Ben pek memnun kalmadım

Ben de Antalya'da tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ama daha önce hiç tecrübem yok. Pcos var bende eşimde bir sıkıntı yok. Yaptıranlar var ise tecrübeli olanlar beni bilgilendirebilir mi. Ücretleri ortalama nedir bildiğiniz kadarıyla. Teşekkürler şimdiden

Ben de Van'dan gitmeyi planlıyorum sizin süreciniz nasıl geçti acaba ben ilk defa bu sürece girişeceğim.

Ben de Van'dan gitmeyi planlıyorum sizin süreciniz nasıl geçti acaba ben ilk defa bu sürece girişeceğim.
Canım biraz zor ve yıpratıcı bir süreç ama degecek inşallah. Şöyle anlatayım ben kesinlikle doktor olarak Murat Berkkanoglunu öneririm sana. Ben ilk önce Ali Fuat Şengör ile başladım fazla soğuk mesafeli iki soru sorsan sadece birine cevap veren biri. Msj atıp ulasman gerekse 1 hafta sonra cevap veren biri. Ama Murat Berkkanoglu en geç yarım saat içinde cevap veriyor ve çok güler yüzlü biri. İnsan rahat ediyor en azından ve bu süreçte bu çok iyi birşey. Şimdi ilk randevu alıp gitmen gerek bu ön görüşme oluyor. Sıkıntılarıni anlatıyorsun sonra sana yapılması gereken testleri yapıyorlar ve bir dahaki adet oldugunda ara adetinin 2. veya 3. gününe randevu verelim diyorlar. Adetinin 2. günü başlanıyor tedaviye. İğne veriyorlar ben 8 iğne vurundum yetti bana. 10. günü yumurta toplama oluyor. 5 gün boyunca embriyolar inceleniyor sizi her gün arayip murat bey bilgi veriyor embriyolar hakkında. Daha sonra hemen transfer yapmıyor murat bey. Ki bu çok iyi birşey. Yumurta toplamadan 10 gün sonra adet oluyorsun. İkinci adetinde transfer yapılıyor. Buna rahim dinlendirme deniliyor. Bu iyi birşey çünkü hem embriyonun tutunma şansı artıyor hemde bu iğneler kiste veya miyoma sebep olabiliyor bazı bünyelerde. Bende olmadı çok şükür. Eğer öyle birşey olursa gebelik olmadan bunların tedavisi mümkün bu yüzdende rahim dinlendirme veriyor. İkinci adetine yakın herhangi bir kadın doğuma gidip kist veya miyom var mı buna baktiriyorsun. Bunun için Antalya'ya gitmene gerek yok. Kist veya miyom yoksa transfer yapılıyor. Sonrası mutlu son inşallah . Fiyatlara gelecek olursak ta yumurta toplama 22 bin transfer 13 bin. Genetiğe göndermek istersen ben gönderdim 2 embriyo genetiği 1000 dolar türk lirası ile ben Ekim'de 28 bine göndermiştim. Şimdiki 1000 dolar ne kadar türk lirası bilmiyorum. Genetik için dolarla çalışıyorlar çünkü Türkiye'de yok yurt dışına gönderiyorlar. Yani aklıma gelenleri anlattım senin merak ettiğin şeyler varsa sor kuzum

Kistim olduğunu ve doğum kontrol hapiyla bunu yok etmemiz gerektiğini söyledi. Kendisi biraz yorgun ve umutsuz bir hal icindeydi. Ben pek memnun kalmadım
Bende ilk Ali Fuat Şengöre gitmiştim aynı çok suratsız biraz ilgisiz iki soru sorarsan birine cevap veren biri. Msj atıp birşey sorsan bir hafta sonra cevap veriyor. Bazı sorulara cevap bile vermiyor zaten. Ama sonra hemen yanında ıvf var orada murat berkkanoglu ile devam ettim ondan çok ama çok memnunum. Tavsiye ederim kuzum. Çok güler yüzlü biri ve her soruna surat asmadan cevap veriyor. Mesajına en geç yarım saat içinde geri dönüyor. Çok ilgili. Onu tavsiye ederim sana

Cevabın için çok teşekkür ederim baya bilgilendim. Antalya da ivf merkezini baya önermişlerdi. Nasip olursa 2 ay sonra ben de bu sürece başlayacağım. Bir de son olarak eşlerin ne zaman gitmesi gerekiyor yumurta toplama esnasında mi yoksa öncesinde mi? Eşim çalıştığı için sürekli izin imkanı olmuyor maalesef buyuk ihtimalle tek gidip geleceğim

Rica ederim ne demek. Gitmeden önce eşin spermmiyogram versin onun sonuçlarıyla git. Elinde sonuçlar olursa eşinin gitmesine gerek yok. Sadece yumurta toplama aşamasında gidecek o kadar

İvf ye mı gitsem yoksa memoril de şafak hocaya mi gitsem kararsiz kaldım bu mesajınızla. Ali Fuat hoca benim kistim olduğunu ve iki hafta doğum kontrol hapı kullanıp ikinci hafta regl olduğumda kontrole gitmemi soylemisti. Doğum kontrol hapının 11. Günü bugün ve ben regl oldum. Kontrole gitmeli miyim acaba

İlk soruna cevap vereyim bence kesinlikle ivf murat berkkanoglu derim ben sana çok memnun kaldım ben ama belki orası daha da iyidir bilemeyeceğim kararını etklimek istemem. Diğer soruna gelecek olursak da direk Ali Fuat Şengörun sekreterini ara sor bana Ali bey iki hafta kullan adet olunca kontrole git demişti. Ben 11 gün kullandım bugün adet oldum kontrole gideyim mi acaba yoksa 14. günü mü bekleyeyim die bir sor sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…