- 31 Ağustos 2023
- 129
- 41
- 18
- 29
- Konu Sahibi Merve1996m
-
Merhaba canım. Yeni gördüm mesajını kusura bakma. Benimkiler iki tanesi 5bb ama biri genetik tahlilde sağlıksız geldi o çöp o yüzden. Diğer ikisi 2bb biri de 2 BC. Senin nasillarBende IVF de tedavi görüyorum doktorum Kemal hoca transferim mart ayında şuan rahim dinlendirme aşamasındayz iki embriyo transfer edilecek inş sizin embriyo kaliteleriniz neydi acaba hatırlıyor musunuz
Kuzum yeni gördüm mesajını. Aslında kişiye göre değişiyor artırıp artırmayacagi ama genel olarak artırıyor yumurta sayısını. Benim ilk tedavimde arttı ikincisinde aynı kalmıştıSelamtavsiyene uyarak murat hocayla bugün tüp bebek surecine başladım. Amh vs hiçbirini olcmedi. Muayene bizim için yeterlidir dedi. Sağ yumurtaligimdaki kistim patlamış. Sağ yumurtalığın çalışmıyor demişlerdi. Murat hoca kistten görememiş olabilirler 2 yumurtan sağda 3 yumurtan şu an solda var dedi. Yaş 27 ve yumurta sayısı az olunca tüp bebeğe baslama kararı aldık. Bugün gonalf f 375 vuruldum ve diğer ilaçları aldım. Yarın da kullanıp cuma sabahı muayene olacağım ve yumurtalar gelisiyorsa devam edeceğiz ilaçlara. Gelismezse boşa kullanmayalim paran çöpe gitmesin dedi. Fiyatı merak edenler için 34 yumurta toplama işlemine kadar olan bölüm. 19 da transfer ücreti. Yumurtalar ikinci günde ölürse 34 bin liranın 7500 lirasını iade edeceklermis. Birden fazla embriyo gelisirse tüp bebek tutmama ibtimaline karşın yeniden ilaç ve yumurta masrafı yapmamak için 6000 TL ücretle 5 yıl boyunca dondurma işlemi yapabiliyormuşuz. Gonalf f 10 tane kullanacağım. Adeti 2000 TL. Diğer ilaçlar 440 TL tuttu şimdilik. Şu an 5 yumurtam var. Gonalf f yumurta sayımı arttırır mı acaba
Benim 3bb 2bb 2bb 2bc şeklindeMerhaba canım. Yeni gördüm mesajını kusura bakma. Benimkiler iki tanesi 5bb ama biri genetik tahlilde sağlıksız geldi o çöp o yüzden. Diğer ikisi 2bb biri de 2 BC. Senin nasillar
İyi gene de biliyor musun. Çünkü zaten bizim labaratuvar çok olgunlaşmadan donduruyorlar. Cozduklerinde daha da artıyor kalitesi. O yüzden benimki orta kalite die düşünme sakın. Cozdurduklerinde artar o geneBenim 3bb 2bb 2bb 2bc şeklinde
Bugün yumurta toplandı. 11 taneden 4 tanesi toplandıKuzum yeni gördüm mesajını. Aslında kişiye göre değişiyor artırıp artırmayacagi ama genel olarak artırıyor yumurta sayısını. Benim ilk tedavimde arttı ikincisinde aynı kalmıştı
İnşallah 4 üde 5. Güne kadar dayanır canım benim. Tekrar toplattiracak misin pekiBugün yumurta toplandı. 11 taneden 4 tanesi toplandı
Hoca da söyledi ama neden tekrar toplatayim anlamadım ben bilmediğim içinİnşallah 4 üde 5. Güne kadar dayanır canım benim. Tekrar toplattiracak misin peki
Şeyden dolayı dedim ben hiç çocuğun yoksa henüz. Ve bu toplanan yumurtaları genetiğe gondermeyeceksen birde yaşın 35 ten büyükse die ondan sordum tekrar toplatacak msin die. Çünkü yaşın 35ten büyükse yumurtalar genelde sağlıklı olmuyor genetiğe gondermeyeceksen de hani doktor işimizi riske atmalayim die de tekrar toplamak istemiştirHoca da söyledi ama neden tekrar toplatayim anlamadım ben bilmediğim için
27 yaşındayım şu an. İnşallah biri tutar da gerisinde gözüm yokŞeyden dolayı dedim ben hiç çocuğun yoksa henüz. Ve bu toplanan yumurtaları genetiğe gondermeyeceksen birde yaşın 35 ten büyükse die ondan sordum tekrar toplatacak msin die. Çünkü yaşın 35ten büyükse yumurtalar genelde sağlıklı olmuyor genetiğe gondermeyeceksen de hani doktor işimizi riske atmalayim die de tekrar toplamak istemiştir
Aynen öyle bana da çubuk kraker ve meyve suyu getirdiler sadece. Kabız olmamamız için öyleymiş ama. Yarım saat sonra sadece çorba için katı birşey yemeyin demişlerdi27 yaşındayım şu an. İnşallah biri tutar da gerisinde gözüm yokyumurta az oldugu için tedavi bile iptal olabilir dedi doktor biraz üzüldüm. Genetige gondermedim her şey ateş pahası ivf de bence bir kurus da indirim yapmıyorlar. Kan testleri ücretli. Opu yapıldıktan sonra rahimde eğrilik vardı onu da düzeltti hoca miyom da varmış onu da almış. Odaya çıkarıp çubuk kraker meyve suyu getirdiler bir yemek bile yok
Ama ben dayanamadım çok acikmistim kantinlerinde tost yedim. Haklilarmis hemen kabız oldum. Keşke yemeseydim. Operasyondan sonra kabızlıkta onermiyorlar çünkü27 yaşındayım şu an. İnşallah biri tutar da gerisinde gözüm yokyumurta az oldugu için tedavi bile iptal olabilir dedi doktor biraz üzüldüm. Genetige gondermedim her şey ateş pahası ivf de bence bir kurus da indirim yapmıyorlar. Kan testleri ücretli. Opu yapıldıktan sonra rahimde eğrilik vardı onu da düzeltti hoca miyom da varmış onu da almış. Odaya çıkarıp çubuk kraker meyve suyu getirdiler bir yemek bile yok
Bende 27 yaşındaym yumurta gelişim aşamalarından bizleri de haberdar et olur mu27 yaşındayım şu an. İnşallah biri tutar da gerisinde gözüm yokyumurta az oldugu için tedavi bile iptal olabilir dedi doktor biraz üzüldüm. Genetige gondermedim her şey ateş pahası ivf de bence bir kurus da indirim yapmıyorlar. Kan testleri ücretli. Opu yapıldıktan sonra rahimde eğrilik vardı onu da düzeltti hoca miyom da varmış onu da almış. Odaya çıkarıp çubuk kraker meyve suyu getirdiler bir yemek bile yok
İnşallah sizin dediğiniz gibi olurİyi gene de biliyor musun. Çünkü zaten bizim labaratuvar çok olgunlaşmadan donduruyorlar. Cozduklerinde daha da artıyor kalitesi. O yüzden benimki orta kalite die düşünme sakın. Cozdurduklerinde artar o gene
İnşallah gelisirler haberdar ederimBende 27 yaşındaym yumurta gelişim aşamalarından bizleri de haberdar et olur mu
Sanırım hepimiz 27 yaşındayızBende 27 yaşındaym yumurta gelişim aşamalarından bizleri de haberdar et olur mu
Neye göre ilaçlı mi yoksa doğal mi olacagi belirleniyor acaba rahim inceliği kalınlığına göre mi progesterona göre mi yoksa başka birsey miİlaçlı olacak mart 9da ilaçlara başlayacağım şemaya göre 28 transfer bi aksilik olmazsa inşallah kalitesi 3bb die üzülüyordum hep ama sizinkinin tutmuş olması beni umutlandırdı
Merhaba size birşey soracaktım da ben. Neye göre ilaçlı mi yoksa doğal siklus mu olacagi belirleniyor acaba rahim inceliği kalınlığına göre mi progesterona göre mi yoksa başka birsey miÇok sevindim inşallah seninde tutardoğal siklusmu ilaçlı mi olacaksın peki ?
Valla canım kişiye göre değişiyor heralde doktorlar bu kararı veriyor senin transfer ne zamandıNeye göre ilaçlı mi yoksa doğal mi olacagi belirleniyor acaba rahim inceliği kalınlığına göre mi progesterona göre mi yoksa başka birsey mi
Benim tekrar yumurta toplanıp öyle transfer yapılacak daha var aslındaValla canım kişiye göre değişiyor heralde doktorlar bu kararı veriyor senin transfer ne zamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?