Antalya ıvf tüp bebek merkezi

Merhaba size birşey soracaktım da ben. Neye göre ilaçlı mi yoksa doğal siklus mu olacagi belirleniyor acaba rahim inceliği kalınlığına göre mi progesterona göre mi yoksa başka birsey mi
Canım eğer düzenli olarak her ay yumurtlama oluyorsa kist vs başka bir problemin yoksa doğal siklus öneriyor doktorlar...birde tekrarlayan tüp bebek basarisizliklarinda deneniyor tabi şartlar uygunsa dediğim gibi.

Canım eğer düzenli olarak her ay yumurtlama oluyorsa kist vs başka bir problemin yoksa doğal siklus öneriyor doktorlar...birde tekrarlayan tüp bebek basarisizliklarinda deneniyor tabi şartlar uygunsa dediğim gibi.
Anladım canım o zaman benimki de doğal siklus olur kesin. Yumurtlama oluyor. Kist, miyom da yok şükür

Aynen Van'da yaşıyorum Van'dan gelecem o yüzden kış geçmesini bekliyorum 20 Mart'ta adet olacam Allah'ın izniyle o zaman başlayacağım tekrar
Hakkında hayırlısi olsun canım inşallah bu sefer hamile kalır ve sağlıkla bebişlerine kavuşursun doktorla beraber karar verirsiniz hangisi uygunsa sana bazen soruyorlar doğal istiyormusun diye benimki sormadı böyle uygun gormustu negatiflerim olduğu için

Embriyolar dan biri dün gelişme göstermedi. Kalan tek embriyo dan da bugün gelişme gorememisler yarına kadar bekleyeceklermis. Bu durumla karşılaşıp 6. Gün gelişen embriyo duydunuz mu kizlar

Merhaba bende başka bir klinikte tedavi gördüm embriyo 3. Günde canlılığını yitirdi ve yumurtanin kalitesiz olduğunu öğrendik böyle durumda Kemal hoca nasıl bir tedavi uyguluyor bilginiz var mı ( daha az ilaçla sağlıklı yumurta bulma gibi ) öyle bir yöntem uyguluyorlar m?

Benim 3 yumurtam gelişti iki gün Klomen toplam 7 gün 250 gonal f iğne son üç gün cetrotide diye bir iğne kullandım sonra çatlatma iğnesi .1 tane bo 1 tane olgun olmayan 1tane olgun olan da döllendi 5. Gün 2bb embriyom oluştu şimdi tekrar opu sonrası geriden gelenler için 3 tane yine 75 gonal f 150 meriofort iğne kullanıyorum

Maddi durumu düşünmeyi geçtik artık ya Antalya'da Ali Fuat şengör den randevu aldım vitale hastanesinden. Acaba yanlış mı yaptım diye sorguluyorum kendimi gelmişken ivf ye de mi muayene olsam diyorum
Allah kimseyi o adamın eline düşürmesin. Allahından bulsun cezasını inşallah. Kendinize başka doktor bulmanızı tavsiye ederim . O adam yüzünden neredeyse kendime zarar verecektm. Bana 1 tüp benek yaptı olmadı aonrasında dedi ki senin çocuğun olmaz yumurta rezervin yok. Siz kıbrısa gidin başka bir kadının yumurtasını kullanın dedi. Benim de o zaman amh testinden felan ha erm yok. Ağlayarak çıktım odadan eşim de ben de şok olduk direk suratımıza böyle dedi. Eşime boşan benden bile dedim. Sonra aklımı toplayıp başka doktorda. Randevu aldım gittiğim hastanede herkes bana böyle bir şey söylenmesinemşok geçirdiler. Amh testi yapmaya bile gerek yok tezerviniz çok iyi dediler ama yine de yaptırdım ve 2.1 geldi amh sonucum. O adamı allaha havale ettim ben . Elhamdüllillah şimdi 2,5 yaşında bir kızım var.

Bunlar işin ticaretinde ..kıbrısla anlaşmalılar..Allah sağlıklarından çıkarsın hepsinin. Bana da aynı muameleyi yapmıştılar, 26 yaşında ..halbuki yumurtalarım pkos görüntüsündeydi vardı

Devam etmedim zaten. Rezervin düşük tüp bebek yapalim dedi. Bitti. Vitamin ya da dhea bir şey kullanayım mi dedim aa evet sana folik asit ve biosteron yazalım dedi. Ben bunları intenetten okumuştum soylenesem bir şey yapmayacakti

İlk tüp bebek tedavisinde çok acemiydim hiçbir şey bilmiyordum tedavi bitecek ve olacak zannediyordum, bana hiçbir vitamin dahi vermedi, resmen ticarethane. Senden parayı alsınlar da nasıl olursa olsun bir önemi yok

Merhaba bu merkezde çift embriyo transferi yapılıyor o zaman. Benim de doktorum Hande töre. Neye göre çift embriyo yapılıyor

Evet ikiz istiyorum ben hatta 2 embriyo transferi istedim ama o hastanede tek konuluyormus. 2 embriyo transferi için hem yaşımın 35 üzeri olması gerek hemde 2 kez transfer olupta tutmayanlarda 2 embriyo koyuyolarmis
İki tanede koyuyorlar benim ilk transfer olmasına rağmen biri kaliteli biri düşük kalite 2 embriyo konuldu tutunma olasılığı yüksek olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…