• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya kürtaj

Hayatbuldumm

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
168
116
18
Hamileyim ALDATILDIM yasal aldirma sınırını geçtim simdi bosanicam.cocugu aldirmak icin bir yyer var mi antalya civari her yer olur

Hamileyim ALDATILDIM yasal aldirma sınırını geçtim simdi bosanicam.cocugu aldirmak icin bir yyer var mi antalya civari her yer olur
hastaneye değil özel kliniklere gidin parayı verince seve seve alıyorlar
İyi misiniz siz? Yasal süreyi geçmiş. Bu ne demek cinayet demek. Biri soruyor diğeri de yol gösteriyor. biraz vicdan yahu.. hem yasayı çiğneme suçu hem cinayet. Tüylerim diken diken..

İyi misiniz siz? Yasal süreyi geçmiş. Bu ne demek cinayet demek. Biri soruyor diğeri de yol gösteriyor. biraz vicdan yahu.. hem yasayı çiğneme suçu hem cinayet. Tüylerim diken diken..
cevap vermiş olmam durumu onayladığım anlamına gelmiyor hanımefendi yasal süreyi geçmemiş olsa da bana göre yine cinayet. ben sorusuna cevap verdim gerisi beni bağlamaz vicdan yapmamızı gerektirecek bir durum yok google’a bile yazsa kırk tane kürtaj için yer bulur insanları s.lak yerine koyarak mı ikna edeceğiz kendi bedeni kendi kararı biraz gerçekçi olun.

Lütfen yapmayın böyle bişey aldatıldınız tamam ama o yavrunun ne sucu günahı var bile isteye yapılmış böyle birşey öncesinde düşünmediniz mi ben bu cocugu babasız da büyütebilirmiyim diye? Henüz yeni bir evliliğim var hiç bir sorunumuz yok 8 yıldır beraberiz cocuk düşünüyoruz ama ben bile düşünüyorum basıma birşey gelse babasız büyütebilirmiyim diye lütfen yapmayın ya

cevap vermiş olmam durumu onayladığım anlamına gelmiyor hanımefendi yasal süreyi geçmemiş olsa da bana göre yine cinayet. ben sorusuna cevap verdim gerisi beni bağlamaz vicdan yapmamızı gerektirecek bir durum yok google’a bile yazsa kırk tane kürtaj için yer bulur insanları s.lak yerine koyarak mı ikna edeceğiz kendi bedeni kendi kararı biraz gerçekçi olun.
Hiç sadece cevap verdim deyip sıyırma kendini! 17 haftalık hamile bir kadın bebeğini öldürmek istiyor, sen de yol yordam gösteriyorsun. Bunun da cezası var bilesin!

sen hayırdır ya ne vasıfla böyle bir üslup kullanıyorsun ? kimsin bacım sen konuşmaya bak kendine gel!
İkimizin yorumu karşılaştırıldığında kimin üslubu tarzı nedir açıkça belli oluyor. Bacım falan.. Bak 17 haftalık bebek öldürmek cinayettir. Bu cinayet için yol göstermek de suçtur. Neyin kavgasını yapıyorsun? Burası senin mahallen değil farkına var da ..

Lütfen öncesinde bir psikologla görüşün.17 Haftalık bebek küçük değil,17 haftadır sizinle beraber içinizde eminim hissetmişsinizdir sevmişsinizdir,yapmayın sonrasında daha çok vicdan azabınız olur.Demek ki babası baba olmayı haketmiyor.İstiyorsanız boşanın,ne kadınlar var tek başına bebeğine çok çok yetiyor,kendi çocuğunuz lütfen bu düşünceden çıkın sizin de yapabileceğinize eminim alkole sigaraya vurmuşsunuz kendinizi ilaç içiyormuşsunuz lütfen bunu da yapmayın değmez.

• Rızaya Dayalı Çocuk Düşürtme (Kürtaj) Suçu Cezası: Tıbbi zorunluluk bulunmadığı halde, rızaya dayalı olsa bile, gebelik süresi on haftadan fazla olan bir kadının çocuğunu düşürten kişi, iki yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Bu durumda, çocuğunun düşürtülmesine rıza gösteren kadın hakkında bir yıla kadar hapis veya adlî para cezasına hükmolunur. Bu fıkrada yazılı fiil kadının beden veya ruh sağlığı bakımından bir zarara uğramasına neden olmuşsa, kişi üç yıldan altı yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır; fiilin kadının ölümüne neden olması halinde, dört yıldan sekiz yıla kadar hapis cezasına hükmolunur (TCK m.99/2-4).

Back
X