Antalya plastik cerrah handan şimşek turan

Leylekgetirdi

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2019
1
-1
16
64
antalya da plastik cerrahinin güler yüzlü güzel cerrahi çok başarili . Doğal görünümlü hic anlaşılmayan ve sizi gençleştirip çok iyi hissetmenizi sağlayan harika bir insan. Asistanlığinda bile çok başarılıydı. Kendimi güvenle emanet ediyorum yıllardır. Olduğumdan 15 yaş genc olduğumu söyluyor herkes. Botox somon tedavi ve üst göz kapagi tedavileri oldum. Rahatlikla öneririm
iyi bir insan başarili bir doktor. Yolu açik olsun. Kızım gibi seviyorum. Yakinda çok ünlü olacak eminim.

Bu paylaşımın altında bunu yazmak ne kadar doğru bilemem ama ben ameliyat olduğum günden beri dua ediyorum doktor hanıma. Yaklaşık 20 gün önce meme protez ameliyatımı yaptı kendisi. Su 20 günlük görüntüden çok memnunum. Her soruma cevap verdi, hala daha of demeden veriyor, kontrollerde keza birebir bekletmeden ilgilendi. Hastanenin tek doktoru olup aynı randevuda 2 hastaya bakmak zorunda olduğu halde asla ters bir tavrı yok şeker gibi bi kadın. Benimle aynı gün bir arkadaş burun ameliyatı oldu beraber aynı odayı paylaştık kendisiyle. Geçenlerde öncesi sonrası videolarını gördüm gerçekten kadının burnu o kadar güzel olmuş ki. Reklam gibi diye değerlendirilen bu paylaşımın altına kendimi yazmadan edemedim kadına sabah akşam dua ediyorum cünkü 🤓🤓

Merhabalar
Bu konu reklam mı değil mi bilmiyorum ama içeriği %100 doğru. 1 hafta evvel ameliyat oldum kendisine. Yaklaşık 1 yıldır 5-6 doktor ile görüştüm. Hepsi isim yapmış alanında başarılı (sözde) hekimlerdi. Ama hepsinin ince bir ticari kaygısı, sorumluluktan kaçma eğilimi vardı. Çok tesadüf Handan hanımla kesişti yolum. Şehirdışından geldim kendisi için sadece 1 kez görüşüp ameliyat kararı aldım. Kendisi hem çok naif hem çok çalışkan ve maddi kaygı gütmeden sorumluluk bilinci ile çalışan bir kadın. Bu süreçte çalışkanlığına titizliğine hayran oldum. Çok zor bir meme yapım vardı. Bunun ben de bilincindeydim. O yüzden operasyon sonrasına dair hayal bile kuramazdım. Kendisi de bana bütün açıklığıyla söyledi. Çok zor üzerinde çalışacağız ama inanıyorum güzel bir sonuç elde edeceğiz dedi. Ve dediği gibi de yaptı. Sonuç resmen sihir gibi. İnsan elinden çıktığına inanamıyorsunuz. Gerek ameliyat gerek kontrol süreçlerinde beni rahatsız eden mağdur eden en ufak bir tecrübe yaşamadım. Kendisi hakkında internette pek bilgi bulunmuyor. Ola ki aklında soru işareti olan varsa diye bunu paylaşma gereğinde bulundum. Ben kendisine kefilim. Gözünüz kapalı söylediklerine güvenebilirsiniz. Bu yazımı okuyup süreç hakkında bilgilendirilmek isteyen mesaj da atabilir. Yaşadıklarımı seve seve paylaşırım.

merhaba handan şimşek turana yaklaşık 3 ay önce kas arkası meme protezi ameliyatı oldum. ameliyatı olmadan önce kendisiyle görüştüğümde sürekli iletişim problemi yaşadık sürekli ters yapıyordu fakat işlemleri iyi diye bunu görmezden gelip ameliyat oldum ama asla görmezden gelinecek bir konu değilmiş çünkü ameliyat bu sonuçta ve iletişimde olmanız sorular sormanız gerekiyor kendinizi iyi hissetmek için. herşeye ters yapıp böyle işinin arkasında olmayan bir doktor kesinlikle. yaptığı işlemdende memnun kalmadım... bişe sorulmuyor ve siz sormadıkça sizi asla yönlendirmiyor ve tavrı çok berbat asla tavsiye etmem. istediğim boyutu yapmadığı gibi saçma sapan cevaplar veriyor.. diğer doktorlara sorduğumda uygun olan şeyler bu kadına göre uygun değil. göğsüm aynı orantıda olmadı. yani kısaca söyleyecek çok şey var ve aklınız varsa daha iyi bi doktora gidin.. LÜTFEN PAYLAŞTIĞI GÖĞÜS AMELİYATLARINA ALDANMAYIN ÇÜNKÜ İLK HALLERİNİ VE KORSELİ HALİNİ PAYLAŞIYOR. BU DA ŞU DEMEK OLUYOIR İLK HALİ ÇOK ŞİŞ VE DİK DURUYOR ZAMAN GEÇTİKÇE GÖĞSÜNÜZ KÜÇÜLMEYE VE ŞEKLİ OTURMAYA BAŞLIYOR. PROFİLİNE BAKTIĞINIZ ZAMAN ARADAN 6 AY-1 YIL GEÇMİŞ HALİNİ PAYLAŞTIĞI İŞLEMİ BİLE YOK DOĞRU DÜZGÜN. Kİ ZATEN KENDİSİ DE 2 YILLIK FALAN BİR DOKTOR. dipnot- kliniğini açtığında ameliyat oldum 50 bin lira ödeyip yaşam hastanesinde.

Handan hanım kliniğini açalı 3 ay oldu mu? Çok şaşırdım yazdıklarınıza. Buradan tanıştığım bir kaç kişi de çok memnun kendisinden. Sağ olsun benimle de ilgilendi epey. Şehirdışından gelmeme rağmen hiç bir sorum cevapsız kalmadı ulaşamadığım bir an olmadı. Aksine ufak tefek diğer sağlık sorunlarımla ilgili sıkıntılarım oldu onlar için bile kendisi irtibata geçti. Bazen frekans tutmayabiliyor üzüldüm sizin adınıza. İmplant konusunda mı anlaşamadınız?

merhaba handan şimşek turana yaklaşık 3 ay önce kas arkası meme protezi ameliyatı oldum. ameliyatı olmadan önce kendisiyle görüştüğümde sürekli iletişim problemi yaşadık sürekli ters yapıyordu fakat işlemleri iyi diye bunu görmezden gelip ameliyat oldum ama asla görmezden gelinecek bir konu değilmiş çünkü ameliyat bu sonuçta ve iletişimde olmanız sorular sormanız gerekiyor kendinizi iyi hissetmek için. herşeye ters yapıp böyle işinin arkasında olmayan bir doktor kesinlikle. yaptığı işlemdende memnun kalmadım... bişe sorulmuyor ve siz sormadıkça sizi asla yönlendirmiyor ve tavrı çok berbat asla tavsiye etmem. istediğim boyutu yapmadığı gibi saçma sapan cevaplar veriyor.. diğer doktorlara sorduğumda uygun olan şeyler bu kadına göre uygun değil. göğsüm aynı orantıda olmadı. yani kısaca söyleyecek çok şey var ve aklınız varsa daha iyi bi doktora gidin.. LÜTFEN PAYLAŞTIĞI GÖĞÜS AMELİYATLARINA ALDANMAYIN ÇÜNKÜ İLK HALLERİNİ VE KORSELİ HALİNİ PAYLAŞIYOR. BU DA ŞU DEMEK OLUYOIR İLK HALİ ÇOK ŞİŞ VE DİK DURUYOR ZAMAN GEÇTİKÇE GÖĞSÜNÜZ KÜÇÜLMEYE VE ŞEKLİ OTURMAYA BAŞLIYOR. PROFİLİNE BAKTIĞINIZ ZAMAN ARADAN 6 AY-1 YIL GEÇMİŞ HALİNİ PAYLAŞTIĞI İŞLEMİ BİLE YOK DOĞRU DÜZGÜN. Kİ ZATEN KENDİSİ DE 2 YILLIK FALAN BİR DOKTOR. dipnot- kliniğini açtığında ameliyat oldum 50 bin lira ödeyip yaşam hastanesinde.
Söylediklerinizle bizim görmüş olduğumuz ilgi sevgi birbirini tutmuyor bence sizde bir sorun var ben kendisinde burun ameliyata oldum çok yüksek bı Mevla istemedi ve sürekli tavsiye ettim burnumdan çok memnunum görenler ameliyat olduğuma bile inanmazlar çok doğal duruyor herşeyiyle dört dörtlük bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum böyle kotuleyici yorumlarda tepkiliyim açıkçası sizi çok seviyorum handan hanimmm❤️

Yazdıklarınızı şaşkınlıkla okuyorum doğrusu. Kendisini Egitim araştırma hastanesinden beri takip ediyorum ve ulaşmak için hastası olmak için çok bekledim. Sosyal medyadan mesajlar attım görmez sanırım dediğim halde her mesajıma içtenlikle cevap verdi. Klinik açıp, muayeneye gittiğimde sanki önceden tanıyormuş gibi muamele gördüm. Hiç bir soru sormadan riskleriyle, olumlusuyla , olumsuzluguyla aşama aşama herseyi tek tek anlattı. 18 ağustosta meme küçültme ameliyatı oldum. Bir kere dahi aklıma kötü bisey gelmedi. Ince ince olctu bicti, cizdi. Ne atlattıysa hepsini bir bir yaşadım. İlk günden bu yana hic bir olumsuzluk yaşamadım.her uygulama istenildiği gibi olacak diye bir kaide yok. Siz sanırım hrseyi aniden olacak diye beklediniz ama bence bu tür işlemler biraz sabır işi. Ameliat sonrasi elbette sis ve odemli olacak ne bekliyosunuz ki anlam veremedim dogrusu. Bence sizin ne istediğiniz önemli. Ayrıca kliniği açalı 2 ay dahi olmadı. Söyledikleriniz ve yaşadıklarınız samimi gelmedi bana. Işıldayan elleri böyle sonduremezsiniz hanımefendi.

merhaba handan şimşek turana yaklaşık 3 ay önce kas arkası meme protezi ameliyatı oldum. ameliyatı olmadan önce kendisiyle görüştüğümde sürekli iletişim problemi yaşadık sürekli ters yapıyordu fakat işlemleri iyi diye bunu görmezden gelip ameliyat oldum ama asla görmezden gelinecek bir konu değilmiş çünkü ameliyat bu sonuçta ve iletişimde olmanız sorular sormanız gerekiyor kendinizi iyi hissetmek için. herşeye ters yapıp böyle işinin arkasında olmayan bir doktor kesinlikle. yaptığı işlemdende memnun kalmadım... bişe sorulmuyor ve siz sormadıkça sizi asla yönlendirmiyor ve tavrı çok berbat asla tavsiye etmem. istediğim boyutu yapmadığı gibi saçma sapan cevaplar veriyor.. diğer doktorlara sorduğumda uygun olan şeyler bu kadına göre uygun değil. göğsüm aynı orantıda olmadı. yani kısaca söyleyecek çok şey var ve aklınız varsa daha iyi bi doktora gidin.. LÜTFEN PAYLAŞTIĞI GÖĞÜS AMELİYATLARINA ALDANMAYIN ÇÜNKÜ İLK HALLERİNİ VE KORSELİ HALİNİ PAYLAŞIYOR. BU DA ŞU DEMEK OLUYOIR İLK HALİ ÇOK ŞİŞ VE DİK DURUYOR ZAMAN GEÇTİKÇE GÖĞSÜNÜZ KÜÇÜLMEYE VE ŞEKLİ OTURMAYA BAŞLIYOR. PROFİLİNE BAKTIĞINIZ ZAMAN ARADAN 6 AY-1 YIL GEÇMİŞ HALİNİ PAYLAŞTIĞI İŞLEMİ BİLE YOK DOĞRU DÜZGÜN. Kİ ZATEN KENDİSİ DE 2 YILLIK FALAN BİR DOKTOR. dipnot- kliniğini açtığında ameliyat oldum 50 bin lira ödeyip yaşam hastanesinde
Yazdıklarına inanamıyorum inanmamda pek mümkün değil iğneden dahi korkum vardı ameliyata da öyle o kadar çok araştırma yaptım 1 sene boyunca handan hanım o kadar tatlı ki çok uzun bekledim kendisinden randevu almak için aldım muayene oldum ve ve herşeyi iyisiyle kötüsüyle ne olup biticeğini anlattı bana daha 18 yaşındayım güvenmek çok zor ona rağmen konuşmamızın üstüne güvenim oluştu ve 3 hafta içinde ameliyat oldum ameliyat günü tüm korkuma rağmen beni hep sakinleştirdi 7 ağustosda oldum ne ağrım ne acım oldu hep iyiydim çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadık kendisi gibi çalışanları da çok tatlı ve çok ilgililer sürekli iletişim halindeydik hep yani iyiki handan hocamı seçmişim 🙏🏼🙏🏼

Back
X