- 13 Temmuz 2019
- 1
- -1
- 16
- 64
- Konu Sahibi Leylekgetirdi
-
Tabiki reklam. Sadece tek mesajı var.Reklam gibi olmuş sanki.
Bilemem tabi ama öyle sezdim.
Söylediklerinizle bizim görmüş olduğumuz ilgi sevgi birbirini tutmuyor bence sizde bir sorun var ben kendisinde burun ameliyata oldum çok yüksek bı Mevla istemedi ve sürekli tavsiye ettim burnumdan çok memnunum görenler ameliyat olduğuma bile inanmazlar çok doğal duruyor herşeyiyle dört dörtlük bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum böyle kotuleyici yorumlarda tepkiliyim açıkçası sizi çok seviyorum handan hanimmmmerhaba handan şimşek turana yaklaşık 3 ay önce kas arkası meme protezi ameliyatı oldum. ameliyatı olmadan önce kendisiyle görüştüğümde sürekli iletişim problemi yaşadık sürekli ters yapıyordu fakat işlemleri iyi diye bunu görmezden gelip ameliyat oldum ama asla görmezden gelinecek bir konu değilmiş çünkü ameliyat bu sonuçta ve iletişimde olmanız sorular sormanız gerekiyor kendinizi iyi hissetmek için. herşeye ters yapıp böyle işinin arkasında olmayan bir doktor kesinlikle. yaptığı işlemdende memnun kalmadım... bişe sorulmuyor ve siz sormadıkça sizi asla yönlendirmiyor ve tavrı çok berbat asla tavsiye etmem. istediğim boyutu yapmadığı gibi saçma sapan cevaplar veriyor.. diğer doktorlara sorduğumda uygun olan şeyler bu kadına göre uygun değil. göğsüm aynı orantıda olmadı. yani kısaca söyleyecek çok şey var ve aklınız varsa daha iyi bi doktora gidin.. LÜTFEN PAYLAŞTIĞI GÖĞÜS AMELİYATLARINA ALDANMAYIN ÇÜNKÜ İLK HALLERİNİ VE KORSELİ HALİNİ PAYLAŞIYOR. BU DA ŞU DEMEK OLUYOIR İLK HALİ ÇOK ŞİŞ VE DİK DURUYOR ZAMAN GEÇTİKÇE GÖĞSÜNÜZ KÜÇÜLMEYE VE ŞEKLİ OTURMAYA BAŞLIYOR. PROFİLİNE BAKTIĞINIZ ZAMAN ARADAN 6 AY-1 YIL GEÇMİŞ HALİNİ PAYLAŞTIĞI İŞLEMİ BİLE YOK DOĞRU DÜZGÜN. Kİ ZATEN KENDİSİ DE 2 YILLIK FALAN BİR DOKTOR. dipnot- kliniğini açtığında ameliyat oldum 50 bin lira ödeyip yaşam hastanesinde.
Yazdıklarınızı şaşkınlıkla okuyorum doğrusu. Kendisini Egitim araştırma hastanesinden beri takip ediyorum ve ulaşmak için hastası olmak için çok bekledim. Sosyal medyadan mesajlar attım görmez sanırım dediğim halde her mesajıma içtenlikle cevap verdi. Klinik açıp, muayeneye gittiğimde sanki önceden tanıyormuş gibi muamele gördüm. Hiç bir soru sormadan riskleriyle, olumlusuyla , olumsuzluguyla aşama aşama herseyi tek tek anlattı. 18 ağustosta meme küçültme ameliyatı oldum. Bir kere dahi aklıma kötü bisey gelmedi. Ince ince olctu bicti, cizdi. Ne atlattıysa hepsini bir bir yaşadım. İlk günden bu yana hic bir olumsuzluk yaşamadım.her uygulama istenildiği gibi olacak diye bir kaide yok. Siz sanırım hrseyi aniden olacak diye beklediniz ama bence bu tür işlemler biraz sabır işi. Ameliat sonrasi elbette sis ve odemli olacak ne bekliyosunuz ki anlam veremedim dogrusu. Bence sizin ne istediğiniz önemli. Ayrıca kliniği açalı 2 ay dahi olmadı. Söyledikleriniz ve yaşadıklarınız samimi gelmedi bana. Işıldayan elleri böyle sonduremezsiniz hanımefendi.merhaba handan şimşek turana yaklaşık 3 ay önce kas arkası meme protezi ameliyatı oldum. ameliyatı olmadan önce kendisiyle görüştüğümde sürekli iletişim problemi yaşadık sürekli ters yapıyordu fakat işlemleri iyi diye bunu görmezden gelip ameliyat oldum ama asla görmezden gelinecek bir konu değilmiş çünkü ameliyat bu sonuçta ve iletişimde olmanız sorular sormanız gerekiyor kendinizi iyi hissetmek için. herşeye ters yapıp böyle işinin arkasında olmayan bir doktor kesinlikle. yaptığı işlemdende memnun kalmadım... bişe sorulmuyor ve siz sormadıkça sizi asla yönlendirmiyor ve tavrı çok berbat asla tavsiye etmem. istediğim boyutu yapmadığı gibi saçma sapan cevaplar veriyor.. diğer doktorlara sorduğumda uygun olan şeyler bu kadına göre uygun değil. göğsüm aynı orantıda olmadı. yani kısaca söyleyecek çok şey var ve aklınız varsa daha iyi bi doktora gidin.. LÜTFEN PAYLAŞTIĞI GÖĞÜS AMELİYATLARINA ALDANMAYIN ÇÜNKÜ İLK HALLERİNİ VE KORSELİ HALİNİ PAYLAŞIYOR. BU DA ŞU DEMEK OLUYOIR İLK HALİ ÇOK ŞİŞ VE DİK DURUYOR ZAMAN GEÇTİKÇE GÖĞSÜNÜZ KÜÇÜLMEYE VE ŞEKLİ OTURMAYA BAŞLIYOR. PROFİLİNE BAKTIĞINIZ ZAMAN ARADAN 6 AY-1 YIL GEÇMİŞ HALİNİ PAYLAŞTIĞI İŞLEMİ BİLE YOK DOĞRU DÜZGÜN. Kİ ZATEN KENDİSİ DE 2 YILLIK FALAN BİR DOKTOR. dipnot- kliniğini açtığında ameliyat oldum 50 bin lira ödeyip yaşam hastanesinde.
Yazdıklarına inanamıyorum inanmamda pek mümkün değil iğneden dahi korkum vardı ameliyata da öyle o kadar çok araştırma yaptım 1 sene boyunca handan hanım o kadar tatlı ki çok uzun bekledim kendisinden randevu almak için aldım muayene oldum ve ve herşeyi iyisiyle kötüsüyle ne olup biticeğini anlattı bana daha 18 yaşındayım güvenmek çok zor ona rağmen konuşmamızın üstüne güvenim oluştu ve 3 hafta içinde ameliyat oldum ameliyat günü tüm korkuma rağmen beni hep sakinleştirdi 7 ağustosda oldum ne ağrım ne acım oldu hep iyiydim çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadık kendisi gibi çalışanları da çok tatlı ve çok ilgililer sürekli iletişim halindeydik hep yani iyiki handan hocamı seçmişimmerhaba handan şimşek turana yaklaşık 3 ay önce kas arkası meme protezi ameliyatı oldum. ameliyatı olmadan önce kendisiyle görüştüğümde sürekli iletişim problemi yaşadık sürekli ters yapıyordu fakat işlemleri iyi diye bunu görmezden gelip ameliyat oldum ama asla görmezden gelinecek bir konu değilmiş çünkü ameliyat bu sonuçta ve iletişimde olmanız sorular sormanız gerekiyor kendinizi iyi hissetmek için. herşeye ters yapıp böyle işinin arkasında olmayan bir doktor kesinlikle. yaptığı işlemdende memnun kalmadım... bişe sorulmuyor ve siz sormadıkça sizi asla yönlendirmiyor ve tavrı çok berbat asla tavsiye etmem. istediğim boyutu yapmadığı gibi saçma sapan cevaplar veriyor.. diğer doktorlara sorduğumda uygun olan şeyler bu kadına göre uygun değil. göğsüm aynı orantıda olmadı. yani kısaca söyleyecek çok şey var ve aklınız varsa daha iyi bi doktora gidin.. LÜTFEN PAYLAŞTIĞI GÖĞÜS AMELİYATLARINA ALDANMAYIN ÇÜNKÜ İLK HALLERİNİ VE KORSELİ HALİNİ PAYLAŞIYOR. BU DA ŞU DEMEK OLUYOIR İLK HALİ ÇOK ŞİŞ VE DİK DURUYOR ZAMAN GEÇTİKÇE GÖĞSÜNÜZ KÜÇÜLMEYE VE ŞEKLİ OTURMAYA BAŞLIYOR. PROFİLİNE BAKTIĞINIZ ZAMAN ARADAN 6 AY-1 YIL GEÇMİŞ HALİNİ PAYLAŞTIĞI İŞLEMİ BİLE YOK DOĞRU DÜZGÜN. Kİ ZATEN KENDİSİ DE 2 YILLIK FALAN BİR DOKTOR. dipnot- kliniğini açtığında ameliyat oldum 50 bin lira ödeyip yaşam hastanesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?