nsallah bu sefer sorunsuz bebisinle sonuna kadar devam.edersin sım sıkı tutunur sana.dualarım seninleDoktoru çok seviyordum
Gitmesine çok üzüldüm
Gittiği yer de ssk karşılamıyormuş
Burda devam edeceğim artık transferden sonra
Son deneme benim için
Yoruldum ara vereceğim
İnşallah son olur
i
nsallah bu sefer sorunsuz bebisinle sonuna kadar devam.edersin sım sıkı tutunur sana.dualarım seninle
i
nsallah bu sefer sorunsuz bebisinle sonuna kadar devam.edersin sım sıkı tutunur sana.dualarım seninle
yok cnm.sifirdan baslicam yine.bakalim.hayirlisi,ben kasimda baslicam dinleniyorum simdi.sen kac ay ara veridn?Sen batu beye mı geçtin
Dondurulmuşların varmıydı
yok cnm.sifirdan baslicam yine.bakalim.hayirlisi,ben kasimda baslicam dinleniyorum simdi.sen kac ay ara veridn?
Dondurulmuşun yokmuyok cnm.sifirdan baslicam yine.bakalim.hayirlisi,ben kasimda baslicam dinleniyorum simdi.sen kac ay ara veridn?
Sayisi degil de büyuyup catlamasi ve sperminde denk gelmesi önemli. Tüp yapma hemen çunķu bir kac yumurta toplamadan sonra amh dahada azalir. Normal gebelik icin beslenmene dikkat et yuruyus yap. Pihtilasaman varsa önlemini al. B12 d vitamini demir degerlerine baktir azsa takviye al. Eşinde saglikli beslensin. Bol oksijen bol yürüyüş.Ben tüp yaptırmıyom canım normal yoldan deniyolar sorun yok diye eger amh az çıkarsa tüp dedi bu yumurtalarla normal yoldan gebelik olur dimi
yok cnmDondurulmuşun yokmu
Anladım canımyok cnm
Sağol canım yapıcam dediklerini. Bugün gittim kontrolm vardı 9 mm olan yumurtam iki günde 14 mm olmuşş ve bugün daha çok yumurtamı gördü kötü değil sayın ama amh yi görürüz daha iyi yol alırız yaşın genç olurda düşük olursa gec kalmayalım dedi verdim amh için kan salı gnü gitcem tekrar bakcak ona göre ilişki önercek sanırsamSayisi degil de büyuyup catlamasi ve sperminde denk gelmesi önemli. Tüp yapma hemen çunķu bir kac yumurta toplamadan sonra amh dahada azalir. Normal gebelik icin beslenmene dikkat et yuruyus yap. Pihtilasaman varsa önlemini al. B12 d vitamini demir degerlerine baktir azsa takviye al. Eşinde saglikli beslensin. Bol oksijen bol yürüyüş.
Evet canim adetin 2 gunu sayilan yumurta ile sonrasinda farkli cikiyor.Sağol canım yapıcam dediklerini. Bugün gittim kontrolm vardı 9 mm olan yumurtam iki günde 14 mm olmuşş ve bugün daha çok yumurtamı gördü kötü değil sayın ama amh yi görürüz daha iyi yol alırız yaşın genç olurda düşük olursa gec kalmayalım dedi verdim amh için kan salı gnü gitcem tekrar bakcak ona göre ilişki önercek sanırsam
İlaç vermedi canım kendi büyüyo diye erkende catlıyo galiba benimkiler salı günü görcez ne durumdalar imprly diye besin takviyesi verdi vitamin gibi yumurtaları güçlendirmek saglıklı yumurta elde etmek içinmiş daha önce başka bi doktora gitmiştim o da klomen + catlatma iğnesi vermişti gebelik olmadı bu doktorumda klomene gerek yok senin yumoşlar saglam dedi büyük diye bakalım salı günü anlaşılcak neyin ne olduguEvet canim adetin 2 gunu sayilan yumurta ile sonrasinda farkli cikiyor.
Daha fazla oluyir.
Sana ilac mi verdi yumurta büyutme icin. Dogal mi buyüyorlar
Dediğin gibi artıyo yumurtalar gelenlerde var görünüyo dediİlaç vermedi canım kendi büyüyo diye erkende catlıyo galiba benimkiler salı günü görcez ne durumdalar imprly diye besin takviyesi verdi vitamin gibi yumurtaları güçlendirmek saglıklı yumurta elde etmek içinmiş daha önce başka bi doktora gitmiştim o da klomen + catlatma iğnesi vermişti gebelik olmadı bu doktorumda klomene gerek yok senin yumoşlar saglam dedi büyük diye bakalım salı günü anlaşılcak neyin ne oldugu
Evet bende kullanmistim iyidir o takviye. Klomen aliskanlik haline gelmis doktorlarda. Iyiymis doktorun normal takip et böyle 6 ay falan bi zaman tani kendine eger olmazsa o zaman ivf tedavilere yönelirsiniz. Bide stres yapma cocuk olsun diye daha ters teper vücut yani normal akisina birak biraz daha. Önemli günleride stressiz atlatin.İlaç vermedi canım kendi büyüyo diye erkende catlıyo galiba benimkiler salı günü görcez ne durumdalar imprly diye besin takviyesi verdi vitamin gibi yumurtaları güçlendirmek saglıklı yumurta elde etmek içinmiş daha önce başka bi doktora gitmiştim o da klomen + catlatma iğnesi vermişti gebelik olmadı bu doktorumda klomene gerek yok senin yumoşlar saglam dedi büyük diye bakalım salı günü anlaşılcak neyin ne oldugu
Imprly deİlaç vermedi canım kendi büyüyo diye erkende catlıyo galiba benimkiler salı günü görcez ne durumdalar imprly diye besin takviyesi verdi vitamin gibi yumurtaları güçlendirmek saglıklı yumurta elde etmek içinmiş daha önce başka bi doktora gitmiştim o da klomen + catlatma iğnesi vermişti gebelik olmadı bu doktorumda klomene gerek yok senin yumoşlar saglam dedi büyük diye bakalım salı günü anlaşılcak neyin ne oldugu
Imprly de b12 vardi zaten digerleride eksikse al mutlaka.İlaç vermedi canım kendi büyüyo diye erkende catlıyo galiba benimkiler salı günü görcez ne durumdalar imprly diye besin takviyesi verdi vitamin gibi yumurtaları güçlendirmek saglıklı yumurta elde etmek içinmiş daha önce başka bi doktora gitmiştim o da klomen + catlatma iğnesi vermişti gebelik olmadı bu doktorumda klomene gerek yok senin yumoşlar saglam dedi büyük diye bakalım salı günü anlaşılcak neyin ne oldugu
Bİ çok takviye var onda canım içeriği genişImprly de
Imprly de b12 vardi zaten digerleride eksikse al mutlaka.
Eşinin degerlerine bakildimi morfoloji falan. Sayı hız ve morfoloji cok önemliBİ çok takviye var onda canım içeriği geniş
Bakıldı canım çok mükemmel degil ama gebeliğe engel degilmiş morfoloji 4 sayı 48 milyon hız 40 küsür yada 60 değişiyor. Kan verniştim ben prolaktin ve tsh sonuçlarımı aldım bugün prl artmış yine 63 olmuş tsh normal 2 küsür bişe doktora gitcem salı günü bakalım vercekmi ilaç falanEşinin degerlerine bakildimi morfoloji falan. Sayı hız ve morfoloji cok önemli
Prolaktin yüksekmiş gebelige engel olabilir. Ilaci var zaten düzelir merak etme strese girme olurmu. Bol sans diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?