Antalya-Tüp bebek- düşük-sorular

Benim ilk tedavide 3.82
Bu tedavimde 2.5 cikti canim
Güzel galiba bu degerler diymi. Benim yaş 28 yumurtalarım çok güzel büyüyor sorun olarak bişe demediler ama baska bi doktora başladım tanıdık o da hemen amh bakalım dedi düşük çıkar mı ki sag ve solda 4 er tane gördü yumurta ama yetersiz bulıyorum dedi bilginiz varmı acaba kaç olcaktı ki

8 tane bence gayet yeterli canim
Lazim olan 1 tane saglikli embriyo zaten
Boşuna evham yaptirmis sana
Benim ilj tedavim de 16
Ikinci tedavim de 15 tane oldu
Ama 8 de az degil
3 tane ye mutlu olan insanlar tanidim ben
Yada senelerce 1 tane olmasi için ugrasan sen canini sikma
Kan tahlilini yaptır ama kafan rahatlar

Amh yaptrdınız mı arkadaşlar ben 3 yıldır istiyorum bebek doktorum bugün amh bakalım dedi beklediğim gibi görmedim yumurtalarını dedi sizlerin kaç çıktı

İlk görüşmede bir sürü kan testi yaptık
Hiçbirşey çıkmadı ama bilmiyorum

Ben tüp yaptırmıyom canım normal yoldan deniyolar sorun yok diye eger amh az çıkarsa tüp dedi bu yumurtalarla normal yoldan gebelik olur dimi

Canim merhaba bu bahsettigin mthfr 677 olanimi yoksa mthfr 1298 olanimi. Benim 677 olani heterozigot mutantta.
Pai de aynen. Tasiyiciyim yani
Ve doktorum folbiol verdi. 12 haftadan sonra hangi vitaminlri kullanmaliyiz . Elevit falan verirse napayim yardimci olabilirmisin

selam folbiolü hemen bırak. elevit falan sakın aman. Şunları alabilirsin, folattro, impryl -solgarın metilfolatı. 8. haftaya kadar 5 gr metilfolat almaya çalış, ben yerinde olsam bu 3ünün bir kombinasyonunu alırdım. Türkiyede maalesef içinde folik asit olmayan prenatal yok, ama amazondan getirtebiliyorsun. içinde metilfolat olan bir prenatal kullanmanı tavsiye ederim. Ama nolur folik asit kullanma. Doktor clexane verdi mi sana? Normalde clexane ve coraspin de vermesi lazım. PAI 4g/4g mi 4g/5g mi?

Bu arada ben amerikadan direkt web sitesinden Seeking Health firmasının prenatalını getirmiştim, Türkiye'ye direkt gönderim yapıyorlar, bu mthfr anneleri için özel geliştirilmiş bir prenatal. Optimal Prenatal Chewable Seeking Health diye google da aratırsan çıkıyor, ben onu kullanıyorum şimdi. Gelmesi 1 ay falan sürüyor, bir de gümrükten çekerken tanıdık bir doktora bunu reçeteye yazmasını rica etmen lazım.

benim bahsettiğim her ikisi de..677 heterozigot homozigota göre nispeten daha hafif bir durum olsa da metilasyon zinciri 30-40% sağlıklı çalışmıyor..

Canim benim doktor yumurta olustururken ve oncesinde impryl vermisti sonra folbiol ve prednol clexsan ve coraspin vermisti. Doktorumu degistirdim buda sadece folbiol clexsan igne ve coraspin, b12, d vit ve ferrosan verdi. 4g/5g heterozigot

Canim benim doktor yumurta olustururken ve oncesinde impryl vermisti sonra folbiol ve prednol clexsan ve coraspin vermisti. Doktorumu degistirdim buda sadece folbiol clexsan igne ve coraspin, b12, d vit ve ferrosan verdi. 4g/5g heterozigot
canım folbiol bizde işe yaramaz, impryli hiç kesme, ben 8 aydır tüp bebek beslenme uzmanı ile çalışıyorum- o da impryli öneriyor, diğerleri ok sıkıntı yok sadece folik asit konusu halletsen kafi...

Tamam canim sagol. Bu hafta folbioli kescez zaten. Vitamin olarak ne verir bilmiyorum

canım folbiol bizde işe yaramaz, impryli hiç kesme, ben 8 aydır tüp bebek beslenme uzmanı ile çalışıyorum- o da impryli öneriyor, diğerleri ok sıkıntı yok sadece folik asit konusu halletsen kafi...
Tüp bebek beslenme uzmanida mi varmis. Kucuk bir ildeyim haberim olmadi hic. Burda yok. Yani canim ben impryli alip kullansam dogana kadar sorun olmaz dimi. Suan 11 haftanin icindeyiz.
Bide beslenme konusunda varmi önercegin biseyler.
Sut yumurta peynir ispanak marul gibi ürünlerin pihtilastirmayi arttirdigini biliyorum ama bunlari yemezsekte bebek gelismez diye korkuyorum. Beslenme uzmani ne öneriyor acaba cok makbule gecer dersen canim

Mehmet hoca ay sonunda bırakacaktı
Evet
Yeni doktor kim olacak bilmiyorum
Belli değildi en son
cnm.merhaba maptin sen?ben gelecekde Batu beyde devam edicem sanada batu beyi oneririm.hastane acisindan bisey diyemem ama dusuklerinin nedenini batu bey arastirir

cnm.merhaba maptin sen?ben gelecekde Batu beyde devam edicem sanada batu beyi oneririm.hastane acisindan bisey diyemem ama dusuklerinin nedenini batu bey arastirir
3.tedaviye başladım canım
Bakalım ne olacak bilmiyorum
Kararsız ve karmaşık

keske

orda baslamasaydin cnm.ya doktor gitcek zaten,bende vazgecdim ordan doktorun gideceyini soyleyince
Doktoru çok seviyordum
Gitmesine çok üzüldüm
Gittiği yer de ssk karşılamıyormuş
Burda devam edeceğim artık transferden sonra
Son deneme benim için
Yoruldum ara vereceğim
İnşallah son olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…