Antalya-Tüp bebek- düşük-sorular

Haklisin
Şuan ara vermek istiyorum
Hatta hiç yaptırmak bile istemiyorum
Bilmiyorum

Haklisin
Şuan ara vermek istiyorum
Hatta hiç yaptırmak bile istemiyorum
Bilmiyorum
Zaten dinlen biraz 4-5 ay en az hem hormonlarin hemde psikolojin icin şart.
Bide mutlaka rahim filmi cektir yeni tedavin öncesi. Bazen tüplerde sıvi olabiliyor oda embriyonun gelisimini engelliyotmuş.
Gerekirsede embriyolara genetik tarama yaptir.
Hem eşin hem sen iyi hekimlerle ve iyi ekipmani olan bir merkezle cikin bu defa.
Tutsada dogmadan hic rahatliyamiycaz her günumuz endiseli geciyor.
her kontrolde kalbim agzima geliyor.
sen artik biraz düsünme buralarada fazla girme biraz uzak dur.
kafani rahatlat canim cok cok gecmis olsun.

Rahim filminde hiçbirşey çıkmamıştı
Gerek görmedi doktor başka testlere
Haklisin uzun süre ara vermek istiyorum

seyirdefteri allah razı oldun iyi dileklerin için hakkımızda hayrlısı olur inşallah bu arada ben bu ay olmazsa aşılama istiycem doktorumdan sizce ne kadar tutar özel hastanede ilaçları indrmli alabiliyoz mu acaba

İlaclari hastanede vermiyorlar. Eczane bul bazilari indirimli satiyor. Bide aile saglik ocagina sor bazi ilaclar yazdirilabiliniyor.
Ama yumurta olusturucu ve catlatmama ignesi falan devlet odemiyor uyguna veren eczane bul bunlar icin.
örnegin gonal-f ignesi 420 tl idi cogu eczanede ben 250 ye satan bi yer bulup almistim. Bu yogun olarak tüp bebek ilaclari satan eczanelerde sirkülasyon fazla oldugundan en alt taban fiyattan satiyorlar. Ayrica asilama yaptirdigin yerdeki calisanlarada sor belki yönlendirdikleri uygun fiyatli bir eczane vardir.

Yumurta olusturucu igneleri falan ancak sartlarin uyup devletten ilac ve tüp bebek raporu cikartirsan devlet odüyor bir kisimini.
Doktoruma sordum bugün ben burdan rapor çıkarırım dedi aşılama için kullanılcak eczaneyede sordum raporla gelin yarı yarıya düşüyo dedi tüp de de aynıymış. Bu arada bugün kontrolüm vardı ilaç kullanmadan 20 mm olmuş yumurtam hemen ovitrelle verdi saat 10 da vuruldum göbekten 36 saat sonra ilişki sonrasıda allah kerim artık dedi bu ay için olmazsa da öteki ay aşılama istiyorum nasipse

Cok iyi 2 defa asilama hakkin var galiba devletin karsiladigi. Deneyin bakalim canim insallah olurda ignelere falan gerek kalmaz.

Merhaba eses;
Ben yıllar önce kadınlar kulübünde takılıyordum.. 7 yıllık evliyim 2 tüp aşılama yaptım 4. De negatif oldu yaşımda çok gençti ..
ama Allah’ıma binlerce şükür hamile kalıp doğum yaptım bir oğlum oldu ve Şuan hemen arkasından hamileyim.. inanın çocuğu kafanızdan attığınız an hamile kalacaksınız...

Kendiliğinden mı oldu canım
Umut oldun bana

Düşükler moralimi bozmadı değil
İnşallah Rabbim ummadığım anda
Hayırlısından bana da nasip eder

Sende sağlıcakla kucağına al
Çok sevindim gerçekten

Bu tedavi protokolü sıklıkla hangi ülkelerde uygulanıyor acaba ,Birsürü bilgi paylaşmışsınız farklı uygulamalar, reaksiyonlar vs.teşekkürler bende araştırayım belki bir faydası olur

Merhaba yazınız çok mantıklı geldi siz hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz acaba.Bende doğal yolla hamile kalıp 5 düşük yaşadım ilk hamileliğimden oğlum var sonrası düşükle sonuçlandı pıhtılaşma testi normal geldi fakat yinede hamileliklerimde iğne ve coraspin kullandım.yazınız beni pgs li tüp bebek yapmak için mantıklı geldi ve cd56 testide folikasit konusuda yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…