Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

Merhaba kızlar!
Evet artık tedavim baslandı, doğum kontrol hapı kullanıyorum coraspin içiyorum.
Mayısın ortasında transfer olacak inşallah herşey güzel geçer bu sefer
Tupus sana kaç günlük embrio transfer edildi? merak ediyorum...

mrb arkadaşlar.
gulemcim 3 yıllık evli olma şartı kalkmış diyorlar.rapor düşünüyorsan bunu kesin araştır.hastaneler yardımcı oluyormu rapor almak için bu konuda hiç bilgim yok canım.

mrb arkadaşlar.
gulemcim 3 yıllık evli olma şartı kalkmış diyorlar.rapor düşünüyorsan bunu kesin araştır.hastaneler yardımcı oluyormu rapor almak için bu konuda hiç bilgim yok canım.

canım daha dün özel bi tüp bebek merkezini aramıştım.bu rapor işlerinde yardımcı oluyomusunuz diye sordum.gerekli şartları taşıyorsanız rapor alınır dediler.ben tıp fakültesinde zorluk çıkarırlar diye korkmuştum,yardım ederiz dediler.neyse 3 yıl şartı kalkmış olsa telefondaki görevli direk söylerdi.çok saçma bi kural canım,1 yıl olmazsa infertilite sayılıyosak 1.yılın sonunda vermeleri lazım raporu..ama bu şart kalkmadı,keşke kalksa...

canım bana 3 günlük transfer edildi dondurulmuş du benim şimdi allahın izniyle bebişim 2 ,5 aylık allahım herkese nasip etsinnn

zaman ne çabuk geçiyor tupuscum demek 2,5 aylık oldu.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
gulemcim 3 yıllık evli olmaşartıyla ilgili yazıyı bu sitede okudum bende.kızlar kalkmış diyorlardı ama ne derece doğru bilemiyorum.yada kesinleşmemiş olabilir.inşallah doğrudur.

evet sana yazdıktan sonra bende okudum o yazıyı.ama 2 ilaç ve 2 aşılama yapılması gerekiyormuş.daha doğrusu bunlar yapılmış fakat gebelik oluşmamış çiftlerde 3 yıl aranmıyo yazıyo.tabii bunlar resmi gazetede yayımlanmamış.

kızlar uzun zamandır rahat rahat yazamıyorumm .biraz uykucu oldum.bebişim iyi artık tüp bebek merkeziyle ilişkim bitti normal kadın doğum uzmanına başladım.ilaçlarımıda mayıs 12 de tamamen bitiyo allahın izniyle .allahım sherkese nasip etsin ..kalp atışını duymak bile muhteşem bi duyuguu

tupuscum hangi doktora gideceksin.bizim gibi zor elde edilen gebeliklerde sonrasında devam edeceğimiz doktorda çok önemli.eğer özel hastane düşünüyosan vitale hastanesinide düşünebilirsin.hem senin sürecini bildikleri için daha temkinli yaklaşırlar.inşallah bizde hamile kaldığımız günleri görebilirsek ben orayı düşünüyorum.zaten şuan doktorum orda sinan bey.bucaktaki ali fuat beyde oraya gelecekmiş.ve doğum sırasında çıkabilecek aksiliklere karşı tam techizatlı bi hastane.

yasmincim ben kara veremedim daha andeva hastanesi diye düşündüm ya birde bişi merak ediyorum.hani gece felan normal doğum için sancılanırsak doktor hemen geliyomu.bana gelmiyo gibi bişi dediler .seda hanımda ali fuat bey aşırı yoğun dedi ondan dolayı ama karar veremedim daha.bide orda doğum yapan varmı yok mu onuda bilmiyorumm

kızlar merhaba bende antalyyaı düşünmeyebasladım daha cok yeni geldim ist dan ama arastırmaya başladım kemal beyi herkes iyi söylüyor ben rapor alabilirmiyim acaba yani merkez bu konuda yardımcı oluyormu olmuyorsa siz nekadar yaptırdınız bana özelden msj atarmısınız burdan fiyat veremiyorsanız
benim bu arada bir hakkım duruyor rapor hakkım ilk tüpü raporla yapmıştık ama sonrakileri üçretli yaptırmışdık istanbulda bu rapor olayları biraz zor ilerliyor burası olaymıdır acaba alsam rapor hiç bilmiyorum teş sevgiler

tupuscum bildğim kadarıyla tüp bebekle gebe kalan bayanlar için normal doğumu pek önermiyor doktorlar.kıymetli bebek olduğu için sezeryanı daha çok tercih ediyorlar.ama tabi bu tercihe bağlı.sen normal doğum istersen şartlar uygun olduğu sürece yaparlar normal doğumda yaptırırlar heralde.andevadada birkaç doktorun adını çok duyuyorum.ama gidip görmek lazım çok önemli çünkü hangi doktorda kendini rahat hissediyorsan ona devam etmelisin.bizlerde o aşamaya gelebilirz.şimdiden düşünmek bile heyecan veriyor.

canım bildiğim kadarıyla doğum daha başlamadı yeni hastane ve sadece 2 doktor var ali fuat bey belirli günler yine bucak gidiyomuş o yüzden şimdi bu doktora en yakın arkadaşlarım doğum yaptı ve hala hamilelik sürecinde giden arkadaşlar var çok ii diyolar ama görüşim bi ondan sonra karar vereceğimm

slm..nasılsınız?tupus bebeğin iyidir inşallah..bende yarın aşılama için ilaçlara başlıyorum..banada şans dileyin:))

gülem allah yardımcın olsun.inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hayırlısyla hamşle kalırsın.bizide haberdar et.inşallah güzel haberlerle gelirsin

hiç sorma beni gulemcim.ertelene ertelen hazirana kaldı benimki.kısmet gerçekten hep bi engel çıktı.misafirlerimiz falan gelecek şehir dışından onlarıda bi gönderelim saonra kafamız iyice rahatlasın başlayacağız inşallah.bu yıl güzel bir yıl olsun allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah.

olsun..haziran uzak bi tarih değil..ve hazır olmak çok önemli..ben aşılama iğnelerimi yaptırıyorum ama sanki daha zamanı var gibi düşündüğümden hiç bişey hissetmiyorum..tuhaf bi heycansızlık yaşıyorum...dualarına katılıyorum tabii..herşeyde sağlık olsun:)

merhaba kızlar uzun zamandır bende giremedim biraz baş dönmem halsizliğim falan oluyor pek giremedim o yüzden.yazdıklarınızın tümünü okudum.öncelikle tupus allha kucağına nasip etsin diorum.yasmin seninde inşallah iyi haberlerini bekliyoruz haziran için.bu arada benim bebeklerde 13. haftaya girmek üzereeler.allahım herkese nasip etsin inşallah.lütfen iyi yda kötü haberlerinizde haberdar edin biliyoruzki bizi bizden başkasının anlaması çok güç.bende inşallah haziran ayınd cinsiyetlerini öğreneceğim.tek duam allahım sizlerinde yüzünü güldürsün inşallah.budan tekrar kemal bey ve ekibine kucak dolusu sevgiler gönderiorum.kendinize iyi bakın kızlar allaha emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…