mrb arkadaşlar.
gulemcim 3 yıllık evli olma şartı kalkmış diyorlar.rapor düşünüyorsan bunu kesin araştır.hastaneler yardımcı oluyormu rapor almak için bu konuda hiç bilgim yok canım.
Merhaba kızlar!
Evet artık tedavim baslandı, doğum kontrol hapı kullanıyorum coraspin içiyorum.
Mayısın ortasında transfer olacak inşallah herşey güzel geçer bu sefer
Tupus sana kaç günlük embrio transfer edildi? merak ediyorum...
zaman ne çabuk geçiyor tupuscum demek 2,5 aylık oldu.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
gulemcim 3 yıllık evli olmaşartıyla ilgili yazıyı bu sitede okudum bende.kızlar kalkmış diyorlardı ama ne derece doğru bilemiyorum.yada kesinleşmemiş olabilir.inşallah doğrudur.
tupuscum bildğim kadarıyla tüp bebekle gebe kalan bayanlar için normal doğumu pek önermiyor doktorlar.kıymetli bebek olduğu için sezeryanı daha çok tercih ediyorlar.ama tabi bu tercihe bağlı.sen normal doğum istersen şartlar uygun olduğu sürece yaparlar normal doğumda yaptırırlar heralde.andevadada birkaç doktorun adını çok duyuyorum.ama gidip görmek lazım çok önemli çünkü hangi doktorda kendini rahat hissediyorsan ona devam etmelisin.bizlerde o aşamaya gelebilirz.şimdiden düşünmek bile heyecan veriyor.
gülem allah yardımcın olsun.inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hayırlısyla hamşle kalırsın.bizide haberdar et.inşallah güzel haberlerle gelirsin
hiç sorma beni gulemcim.ertelene ertelen hazirana kaldı benimki.kısmet gerçekten hep bi engel çıktı.misafirlerimiz falan gelecek şehir dışından onlarıda bi gönderelim saonra kafamız iyice rahatlasın başlayacağız inşallah.bu yıl güzel bir yıl olsun allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?