günaydın kızlar.
melony cim hayırlısı olsun canım en azından dondurulmulların var hiç değilse kendini hazrı hissettiğin an hemen başlarsın daha kısa sürer inşallah en ksa zamanda olumlu sonuç alısın canım.sizin sorun neydi belki söylemişsindir ama hatırlayamadım canım.
esila hoşgeldin sende ilk denemeni yapacaksın sanırım.bende senin gibi geçen haziran ayında normal yolla hamile kaldım ama maalesef dış gebelikti.kendiliğinden sonlandı hamileleik.rahim filmindede tüplerimde sorun olduğunu öğrendik o yüzden tüp bebeğe karar verdik.sana transfer yapıldımı hangi aşamadasın.
hoşgeldin canım aramıza.allahım bu sefer nasip etsin inşllah.sizde sorun neydi özel olmazsa birde yaş kaç çok soru soruyorum ama kusura bakmafisfisfis
valla canım unuttum ama çok çok iyi kAlınlaştı demişlerdi .senin kaçtı?16filan olabilircanım ilk taransferinde endemetrium kalınlığı kaçtı senn
cnım ya geçmiş olsun çok.aynı zamanda doğal yoldan hamile kalıp kaybetmşişiz demekkigünaydın kızlar.
melony cim hayırlısı olsun canım en azından dondurulmulların var hiç değilse kendini hazrı hissettiğin an hemen başlarsın daha kısa sürer inşallah en ksa zamanda olumlu sonuç alısın canım.sizin sorun neydi belki söylemişsindir ama hatırlayamadım canım.
esila hoşgeldin sende ilk denemeni yapacaksın sanırım.bende senin gibi geçen haziran ayında normal yolla hamile kaldım ama maalesef dış gebelikti.kendiliğinden sonlandı hamileleik.rahim filmindede tüplerimde sorun olduğunu öğrendik o yüzden tüp bebeğe karar verdik.sana transfer yapıldımı hangi aşamadasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?