Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

antalyada oturuyorum canım larada inşallah canım bebişimin bide kalp atışını duysam.bak umudunu hiç kaybetme benim eşimde 3 -4 tane sperm vardı dölleme kaliteside düşüktü ama 15 tane birinci kalite dondurulmuş emriyo var

morfolojiden dolayı embiriyoların dondurulamayacağını söylediler.zaten 3.güne 4 tane 1.kalite vardı onları transfer etti hasan bey.aslında isterseniz 2sini donduralım dedi ama hepsi olsun şans artsın dedim ama böyle olacağını bilemedim ki..şimdi çok korkuyorum yumurta toplama aşamasından ya

canım eşin tese ameliyatı filan mı oldu yoksa o 3-4 spermle mi yaptılar?15 birinci kalite embriyo nasıl çıktı kafam karıştı:)özel bir şey kullandı mı eşin?
inşallah kalp pıtpıtlarını da duyacaksın canım inanıyorum ben

canım bunlar bebişleri ultrasonda görünce inan onu görür görmez herşeyi unutuyoun o küçük melek için herşey değer sen allaha bol bol dua ett

benimde yumurtalar dondurulsaymış ne iyi olacakmış şimdi yine aynı iğneler olacak ama dozaj azaltılacakmış hasan bey demişti.senin transferini hangi doktor yaptı canım?yumurta toplamayı kim yaptı kontrolleri filan?

ya yumurta toplamayı hasan bey transferi kemal bey yaptı şimdi hamileliği seda hanım takip ediyo .ama transfere kadar kontrollerimi kemal bey yaptı .yine kafama bişi takılınca kemal beyi arıyorum

günaydın kızlar.
melony cim hayırlısı olsun canım en azından dondurulmulların var hiç değilse kendini hazrı hissettiğin an hemen başlarsın daha kısa sürer inşallah en ksa zamanda olumlu sonuç alısın canım.sizin sorun neydi belki söylemişsindir ama hatırlayamadım canım.
esila hoşgeldin sende ilk denemeni yapacaksın sanırım.bende senin gibi geçen haziran ayında normal yolla hamile kaldım ama maalesef dış gebelikti.kendiliğinden sonlandı hamileleik.rahim filmindede tüplerimde sorun olduğunu öğrendik o yüzden tüp bebeğe karar verdik.sana transfer yapıldımı hangi aşamadasın.

Hos bulduk kızlar…bizde soru esimde…bende hicbir problem yok…esimde sperm saysi az ve kalitesi dusuk…
Ilk deneme Antalya Tup Bebek merkezinde yaptik…3 tane kaliteli embrio transfer edildi, malesef tutmadi..cok uzulduk..
8 tane embrio donduruldu
Birkac ay sonra onlari cozduk ve bes tane embrio transfer ettik…krio yani…o zaman kimyasal gebelik cikti ve malesef dusuk yaptim.
Ilk degerim 65ti ondan sonra 105ti ondasn sonra 35ye dustu
6 ay gibi birsey bekledik bu sefer Istanbulda denemeye karar verdik ve denedik.
Memorial Hastanesine gittik…2 tane blast (yani 5 gunluk embrio…en kaliteli) transfer edildi. Ve o da tutmadi.
Vallah kizlar cok yorulduk…bir turlu tutmuyor…bir sorunu yok diyorlar…but up bebek hakkinda o kadar cok arastirdimki…yurt disinda doktorlarla gorustum, kac tane bizim gibi kadinlarla gorusuyorum..
Bildigim cok var ama ….bu gercekten sans meselesi, hicbirsey kesin yok..
Simdi Antalya Tup Bebek merkezinde deneyecez ve bunun icin bir cok nedeni var..
Ilk doktoru iyi taniyoruz
Ikinci Memorialde cok huzursuzduk, ilgilenmiyorlardi bizimle, hatta forumda bunu detayli yazdim
Ucuncu fiyat olarak ve masraf olarak burasi daha uygun, eve yakin

canım bende sorun yok sorun eşimde morfoloji idi ama en son yaptrıdığımız tahlilde kemal bey sorun olmadığını söledi herşey normal dedi bende anlamadım canım walla ben 2 seneyi bitirdim evliliğimde ilk evlendiğimde hamile kaldım fakat septum vardı bende dolayısıyla düşükle sonlandı daha sonra kemal beyde histeroskopi ameliyatı ile perde alındı su an herşey normal rezaervlerimde ii olduğu sölendi hatta gelişme çok gusel hamile kalma sansın çok yüksek demişlerdi ama olmadı canım şans ve kısmet iş bu

hoşgeldin canım aramıza.allahım bu sefer nasip etsin inşllah.sizde sorun neydi özel olmazsa birde yaş kaç çok soru soruyorum ama kusura bakmafisfisfis

hos bulduk...detayli hersey yazdım
bu arada ben 26 ve esım 28 yasındayızolumunekankayizsmile

günaydın kızlar.
yuyocum sende çok uğraşmışsın inşallah bu sefer sende umutlarına kavuşursun canım.gerçekten bu işler kısmet işi 3 hatta 5 tane transfer edilmiş ama kısmette yoksa olmuyor işte.belki tek embriyo transferiyle hamile kalacaksın.sana histeroskopi yapıldımı genelde tutmadığı zaman rahimde sorun olup olmadığını anlamak için yapıyorlar bu operasyonu.hiçbir sorun olmamasına rağmen tutmayabiliyor demekki.hakkımızda hayırlısı olsun.
tupuscum nerelerdesin gittinmi doktora gördünmü bbeğini gelişmelerden haberdar et bizi canım.

slm kızlar uzun zamandır giremiyorum.mide bulantıları çok anca kendime geliyorum. allahıma şükürler olsun bebişim iyi kalp atışlarınıda duyduk.bu tüp bebekte herşey nasip kısmet.benim eşimde azospermi 3 4 tane sperm vardı ve dölleme yeteneğinede yoktu allahım minicik damlaya ol dedi oldu allahım eline ayağına kavuştursun.ama allaha çok dua edin rabbim kullarının duasını elinde sonunda kabul edermiş.sizler nasılsınızz

slm kızlar nerlerdesiniz .bu gün bebişimi gördüm yine 2 aylık olmuş elleri ayakları minik minik belli artık aydan aya gidicem doktora siz neler yapıyosunuzz

tupusum çok sevindim gözün aydın canım darısı bize.cinsiyetide yakında belli olur.ne güzel bi duygu allah bizlerede nasip etsin inşallah

cnım ya geçmiş olsun çok.aynı zamanda doğal yoldan hamile kalıp kaybetmşişiz demekkibenim tek tüpümü de aldılar bebek büyüyüp patlatmış.bizim sorunumuz da morfoloji malesefff canımm Allahım inşallah hepimize kısmet eder.bendaha doğum kontrol hapı içiyorum canım

merhaba arkadaşlar...bi şey öğrenmek istiyorum;özel tüp bebek merkezleri tüp bebek raporu için yardımcı oluyolar diye duymuştum.bu şekilde tedavi olan varmı aranızda..yani tıp fakültesinde rapor vermiyolar deniyo herkesmi parayla yaptırıyo yani?? 3 yılım dolunca raporla özelde yaptırmak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…