Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

canım aradım benim daha belli olmadığı için bişe vermedi ilaçlara devam et dedi yarın kan testi yaptırcam ona göre hareket etcez canımm sen nasılsın

iyiym güzelim şimdi ben kanama falan yok artık zaten keseyide gördük gayet sağlıklı .bu pazartesi kalp atışlarını duymaya gideceğiz.senin kanama daha devam ediyormu .test sonucunu bekliyorum mutlaka yazz .dualarınm sseninle:Saruboceq:

forma hoşgeldin güneş1977 .yasmin arkadaşım anlatmış gerçi sorularını kemal özgür antalya tüp bebek merkezi dokumada .gelecek tüp bebek merkezi lara özgürlük bulvarında.inşallah hayırlısı olur.ben kemal beyin hastasıyım şu an 5 haftalık hamileyim.ilk denememiz.rabbim sizlerede nasip etsin inşallah.merkezim den memnunum ilgisi alakası,doktorumun yakalaşımı .ben gelecekle fazla bişi bilmiyorum çünkü bana direk kemal beyi önerdi.tanıdığım bir kaç kişide burda bebeklerine kavuştu.özel olmazsa sizde sorun neydi.yaş kaç.allahım gönlüne göre versin

teşekkürler kızlar cok yardımcı oldunuz benim sorunum yumurta kalitesizligi yıllardaır sebepsiz dendi ama şimdi yasdan dolayı yumurta problemi deniyor biz varsakda oturucaz kepez cok yakın bize

kizlar ben de katiliyorum size..gelecek ay tedaviye basliyacam, bu bizim 4 deneme olacak...

mrb yuyo hoşgeldin ne güzel sayımız artıyor.inşallah hamilelik dönemlerimizde paylaşağımız günleri enkısa zamanda görürüz.yuyo tedavin hayılrı olsun inşallah bu sefer sende güzel sonuçlar alır mutlu haberler verirsin.

tupuscum öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım inşallah kucağına almak da nasip olsun.ananası transferden sonra ne kadar daha yemeğe devam ettin ve ne kadar yedin canım ve başka özel birşey yedin içtin mi?

kızlar gunaydıın ilk tüp bebek denenmem olmadı malesef negatif inşallah ikinciye kısmet olur dondurulmuşlarla devam yola:lepi:

teşekkür ederim canım ama olmadı kısmet değilmişşmafoldumben

teşekkürler kızlar cok yardımcı oldunuz benim sorunum yumurta kalitesizligi yıllardaır sebepsiz dendi ama şimdi yasdan dolayı yumurta problemi deniyor biz varsakda oturucaz kepez cok yakın bize

bak canım hiç kalitsiz felan farketmiyor bende 78 liyim kaliteleri cok iyiydi benim yumoşların rabbim vermeyince olmuyor rabbim sana inşallah kısmet eder ve hamiş kalırısın
kizlar ben de katiliyorum size..gelecek ay tedaviye basliyacam, bu bizim 4 deneme olacak...

hoşgeldin canıma.s. inşallah 4. de khamile kalırsın cok zor allah kolaylık versin canım

tupuscum öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım inşallah kucağına almak da nasip olsun.ananası transferden sonra ne kadar daha yemeğe devam ettin ve ne kadar yedin canım ve başka özel birşey yedin içtin mi?

öncellikle hoşgeldin güzelim.ben hamileliğin 1. ayına kadar yedim.şimdi mide bulantılarım olduğu için yemiyorum.ya başka bişi yemedim sadece yemek yemeğe ve tuvalete kalktım.senin tedavi ne aşamada .bu arada güzel dileklerin için çokl sağol darısı hepimizin başına

teşekkür ederim canım.hoşbuldum:)ben daha kontrol hapı içme aşamasındayım inşallah Rabbim emeklerimizi boş çıkarmaz.tek embriyo mu transfer ediyorlar ve kaçıncı gün transfer ettiler canım bu benim aslında aynı merkezde 2.denemem olacak ilkinde çok rahatsızlanmıştım yumurta toplamadan sonra çünkü 30 yumurta çıkmıştı.karnım şiş ve felaket acılıydım ondan olmadı zaten..

Son düzenleme:
canım ben yasadan önce koydurdum 3 taneydi annesine biri tutunmuş sımsıkı.allahım yardımcımız olsun doktor kemal bey mi senn

kızlar gunaydıın ilk tüp bebek denenmem olmadı malesef negatif inşallah ikinciye kısmet olur dondurulmuşlarla devam yola:lepi:
canım hiç üzülme bak ne güzel dondurulmuşlar varmış onlarla olur inşallah.biliyorum çok zor ama stres yapma gelecek inşallah:1hug:

ne kadar şanslısın canım ya şu yasaya sinir oluyorumevet doktorum kemal bey.hayırlısı oluır inşallah ya..transfer ne zaman olmuştu canım?

benim 3. gün transferi ve dondurulmuş emriyo .benim 35 yumurta vardı bende rahatsızlandım ondan dolayı emriyoları dondurup biraz kendimi toplayınca başladım.sen kaç yaşındasın eşinde bi problem varmı.benim eşim azospermi ikimizde 22 yaşındayızz.

canım 3 marttı geçen hafta bi kanama oldu korktum ama iyiyim şimdi.bebişidi gördümminicik daha yarın kalp atışlarını duycaz inşallah herşey yolunda gider darısı senn başına

canım ben 26yaşındayım.sorunumuz spermdeki morfoloji yani şekil bozukluğu malesef.geçen yıl doğal yoldan hamile kaldım hemde ikizdi ama dışgebelik oldu.çok zordu çok...aslında benimde transferimin iptal edilmesi gerekirdi keşke edilseydi..

canımmm inşallah sağlıcakla kavuş kucağına al yavrunu Rabbim sizi korusun inşallahhh..Antalyada mı oturuyorsun balıkesir'de mi canım?

canım ya bende anlamadım benimle aynı gün transfer olan arkadaşda transferden sonra 12 kilo şişti böle tehlike varsa yapmamalılar bana yapmadı kemal bey inşallah bebişine kavuşursun sende dondurulmuş emriyon yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…