canım aradım benim daha belli olmadığı için bişe vermedi ilaçlara devam et dedi yarın kan testi yaptırcam ona göre hareket etcez canımm sen nasılsın
slm kızlar nasılsınız ben kendimi tanıştırayım size ben ist antalyaya gec edicem carsamba günü eşimin işinden dolayı fakat ist 3 tüp 3 aşılama yaptım sanırım artık antalyada devam ederiz en iyi dr kemal bey sanırım kemal beyin soyadınedir acaba birde hangi merkezde antalya tıpdamı gelcek demi bu merkezler nereye yakın daha cok bilgi verirseniz sevinirim sevgiler
tupuscum öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım inşallah kucağına almak da nasip olsun.ananası transferden sonra ne kadar daha yemeğe devam ettin ve ne kadar yedin canım ve başka özel birşey yedin içtin mi?canım veriyolar doğum kontrol hapını.bende kullanmıştım ben ananası transferden bir hafta önce yemeğe başladım.canım zaten bebiş ilk üç günde tutunuyo o önemli.oturduğundada kasık ağrısı hissettiğinde ayaklarını uzatarak oturma imkanı bulursan iyi olur.hayırlısı olsun herşeyinn
iyiym güzelim şimdi ben kanama falan yok artık zaten keseyide gördük gayet sağlıklı .bu pazartesi kalp atışlarını duymaya gideceğiz.senin kanama daha devam ediyormu .test sonucunu bekliyorum mutlaka yazz .dualarınm sseninle:Saruboceq:
teşekkürler kızlar cok yardımcı oldunuz benim sorunum yumurta kalitesizligi yıllardaır sebepsiz dendi ama şimdi yasdan dolayı yumurta problemi deniyor biz varsakda oturucaz kepez cok yakın bize
kizlar ben de katiliyorum size..gelecek ay tedaviye basliyacam, bu bizim 4 deneme olacak...
tupuscum öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım inşallah kucağına almak da nasip olsun.ananası transferden sonra ne kadar daha yemeğe devam ettin ve ne kadar yedin canım ve başka özel birşey yedin içtin mi?
kizlar ben de katiliyorum size..gelecek ay tedaviye basliyacam, bu bizim 4 deneme olacak...
kızlar gunaydıın ilk tüp bebek denenmem olmadı malesef negatif inşallah ikinciye kısmet olur dondurulmuşlarla devam yola:lepi:
teşekkür ederim canım.hoşbuldum:)ben daha kontrol hapı içme aşamasındayım inşallah Rabbim emeklerimizi boş çıkarmaz.tek embriyo mu transfer ediyorlar ve kaçıncı gün transfer ettiler canım bu benim aslında aynı merkezde 2.denemem olacak ilkinde çok rahatsızlanmıştım yumurta toplamadan sonra çünkü 30 yumurta çıkmıştı.karnım şiş ve felaket acılıydım ondan olmadı zaten..öncellikle hoşgeldin güzelim.ben hamileliğin 1. ayına kadar yedim.şimdi mide bulantılarım olduğu için yemiyorum.ya başka bişi yemedim sadece yemek yemeğe ve tuvalete kalktım.senin tedavi ne aşamada .bu arada güzel dileklerin için çokl sağol darısı hepimizin başına
canım hiç üzülme bak ne güzel dondurulmuşlar varmış onlarla olur inşallah.biliyorum çok zor ama stres yapma gelecek inşallah:1hug:kızlar gunaydıın ilk tüp bebek denenmem olmadı malesef negatif inşallah ikinciye kısmet olur dondurulmuşlarla devam yola:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?