Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

canım allah yardımcımız olsun bizim .antalyanın neresinde oturuyosun canım.allahtan antalyadayız valla imkanlar daha iyi.bu da bi şansdır canım .

evet canım haklısın.bence antalyadaki iki tüp bebek merkezide gayet iyi.ben geleceklede görüştüm orayla ilgili izlenimlerimde gayet olumluydu ama doktorum antalya tüp bebek merkeziyle çalıştığı için orayı tercih ettim.hakkımızda hayırlısı olsun.tabiki önce allaha sonra onlara emanetiz.bu arada ikimiizn dışında antalya tüp bebek merkezinde yaptıran yokmu acaba.kimse bişey yazmıyor.

kızlar bende varım...ama hala karar veremedik nereye gideceğimize.5 martta tıp.fak.ne gidiyoruz.oradan çıkan sonuca göre karar vereceğiz.yanlız değilsiniz yani:)

mrb arkadaşlar.sitede sorun var sanırım tupus sen sabah bugün transfere gittiğini yazmamışmıydın üstelik bende cevap yazmıştım ama gözükmüyor şuan ikiside.neyse sanırım bugün transferin var allah yardımcın olsun geri sayıma başladın artık.inşallah 12 günün sonunda güzel haberi alırsın.darısı başımız a inşallah.gulem sende umarım en doğru kararı verrisin.hepimiz için hayırlısı olsun.

marhaba..akdeniz tıp.a gittik.aşılama uygun görüldü.ancak öncesinde laproskopi yapılacak.yapışıklık yada başka bi sorun varmı diye..ay sonunda yapılacak..tupus07 inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..hakımızda hayırlısı..

mrb kızlar.gülemcim bi adım atmışsın hakkında hayırlısı olsun.bende aralıkta laparoskopi ve histeroskopi oldum.antalya tüp bebek merkezinde sinan bey yaptı ameliyatı.çok rahat atlattım ertesi gün işe başlamıştım.sen rahim filmi çektirmişmiydin.kesin tanı laparoskopiden sonra konulabiliyor ancak.bende rahim filmi çektirmiştim ama emin olmak için birde laparoskopi yapıldı.hakkında hayırlısı olsun.inşallah herşey yolunda gider.
tupus kaç gün kaldı teste.yarıladın sanırım değilmi.sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberini.dualarım seninle.

canım yasmincim çok sağol bende dua ediyorum sana.6 gün var canım ya hayırlısı artık ilk sana yazıcam zatenn

slm yasemin yok antalyada oturuyorum .merkezden çok memnunum gerçekten benim eşim azospermi bende bi sorun yok inşallah 2 marrtta transfer var.tabi devam eder iletişim hamileliğimizdede yazışırız inşallah

tupus merhaba benim eşimde azosperm ama biz tıp fakültesine gidiyoruz fakat kafam çok karışık acaba özelemi gitsek diye...acaba fiyatlar ne kadar ben 25 yaşındayım...ne olur beni bu konuyla ilgili bilgilendirirsen sevinirim birde eşin oradamı ameleyat olaca...fisfisfis

canım hoşgeldin.özel daha iyi diyolar ama bilmiyorum.ben kemal beye gittim direk.ben ve eşim 21 yaşındayz.canım 2.900 fiyat.ilaçlarla 3.5 4 buluyo.ama rapor alırsan birazını devlet karşılıyomuş.canım benim eşimde 3-4 tane sperm çıkıyodu.onları eşim 6 kezz felan sperm verdi spermleri dondurduk.benim yumurtalarım çok olduğu için iğneyleyde yumurtalıklardan aldılar.şuan bebişler içimde .darısı başına canım.senin eşinde 4-5 tane felan gözüküyomu yoksa sıfırmı.haberleşiriz bundan sonra.kemal beye gitmeye karar verirsen tel numaralarını felan veririm.ama çok iyi bi doktor.antalyada nerde oturuyosun.çalışıyomusun

hayırlı olsun canım çok sevindim darısı tüm bebiş isteyenlerin başına...canım sen yine şanslısın benim eşimde hiç canlı sperm yok mikro tese ameleyatı olması lazım ne yapıcaz bilmiyorum kemal beyi çok met ediyorlar bir ön görüşme yapayım diyorum birde gelecek tüp bebek merkezini iyi diyorlar fakat daha çok kemal beyin ismini görüyorum seninle konuşup dertleşmek çok isterim bu konuyla ilgili konuşacak bir arkadaşa çok ihtiyacım var (( ben havaalanının orda oturuyorum şu an çalışmıyorum malum bu tüp bebek işleriyle uğraşırken çalışmak olmuyor bugün tıp fakültesine gidecektim reglinin 3. günü gel dediler fakat sabah dolmuşu kaçırdım ve gidemedim buradan sıklıkla dolmuş geçmiyor vardır herşeyde bir hayır...

incii canım zaten sorun erkk te olunca o kırılmasın diye konuşamıyosun.yada bunu yaşayan biriyle paylaşmak konuşmk daha iyi geliyo.yaşayan biliyo anca çektiklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…