mrb kızlar.gülemcim bi adım atmışsın hakkında hayırlısı olsun.bende aralıkta laparoskopi ve histeroskopi oldum.antalya tüp bebek merkezinde sinan bey yaptı ameliyatı.çok rahat atlattım ertesi gün işe başlamıştım.sen rahim filmi çektirmişmiydin.kesin tanı laparoskopiden sonra konulabiliyor ancak.bende rahim filmi çektirmiştim ama emin olmak için birde laparoskopi yapıldı.hakkında hayırlısı olsun.inşallah herşey yolunda gider.
tupus kaç gün kaldı teste.yarıladın sanırım değilmi.sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberini.dualarım seninle.
evet haklısın cnm paylaşmak insanı rahatlatıyor... ben şimdi iki yerdende randövü aldım antalya tüp bebek 25 marta verdi gelecek perşembe gününe...sana birşey soracam canım tıp fakültesi ilk benden başladı tedaviye bana ilaç vereceklerdi yumurtalarım geliştiği zaman eşimi ameleyata alacaklardı fakat benim anlamadığım bir konu var ya eşimden canlı sperm çıkmazsa ben ozaman niye boşu boşuna ilaç alıyorum.anladığım kadarıyla senin eşinden çıkan canlı hücreleri dondurdunuz heralde bende eşim ilk başta ameleyat olsun canlı hücre çıkarsa ben o zaman ilaç alayım diyorum birde bir yerden duydum bu çıkan canlı spermler dondurulup çözülünce hücrelerin canlanmama ihtimali varmış sizinkindede canlanmayan oldumu acaba...bir soru daha sorabilirmiyim :)) canım siz ücretlendirme sırasında sskdan yararlandınızmı yoksa hepsini özelmi yaptırdınız.
yasemincim allah sanada kolaylık versin inşallah sende bebişlerini kollarına alırsın...dediğin doğru olacağı varsa heryerde olur yinede özellerle bir ön görüşme yapacam bütçemi aşmazsa eğer özelde düşünüyorum sen nerede tedavi görüyorsun canım...bu emriyo işide hakikaten işimizi iyice zorlaştırdı doktorlar bile yasağa karşı çıkıyor devlet hem çocuk yapın diye bas bas bağırıyor hemde bu yasağı çıkarıyor.bizim morale çok ihtiyacımız var ne yapalım üzmiyeceğiz kendimizi tutacağı varsa bir emriyoylada tutar HAYIRLISI...
canım ben henüz başlamadım tedaviye.mart sonu yada nisan ortası başlıcaz kısmetse.antalya tüp bebek merkezinde başlıcaz.bencede özellerlede bir görüş.kafana ne yatarsa bütçenide sarsmayacak şekilde kararını ona göre verirsin.özellerde rapor alırsan birazdaha düşüyo fiyat ama rapor içinde kriterler var.antalya tüp bebek merkezinin sitesinde rapor için gereken kriterle yazıyor bakabilirsin ordan.en az 3 yıllık evli olmak gerekiyor örneğin.bu arada yaşlarınız kaç kızlar.malum bayanın yaşı çok önemli yumurta kalitesi açısından.ben 28 yaşındayım çok geç değil ama elimide çabuk tutmak istiyorum yaştan dolayı.
tupuscum çok gençsin ya ne güzel bu yaşta anne olmak çok güzel bir duygu.bende genç yaşta anne olmak istemişimdir ama okul eşimin askerliği falan derken 24 yaşında evlendim zaten.sonrada bir müddet çocuk düşünmedik ve yaş oldu 28.
inciciğim bende karar vremeden önce her iki merkezlede görüştüm.gelecek tüp bebek merkeziylede ilgili izaenimim çok olumluydu doktorun ve diğer personelin ilgisi çok hoşuma gitti.güven vermişti bana.ama bir tanıdık bide antalya tüp bebekle görüşün dedi(diyen kişide kemal beyin hastası şuan ikizlerine hamile)eşiminde bir arkadaşı dr.sinan kurşunu tavsiye etmiş.sinan beyde anadolu hastanesinden,antalya tüp bebeğin yanına açılan vitale hastanesine gelmiş.ve eğer duyduysan bucaktaki meşhur doktor ali fuat beyde vitale hastanesine gelecekmiş.burası antalya tüp bebekle bağlantılı olarak çalışıyor.sinan beyle görüşünce ilgisinden çok memnun kaldık.arkadaş gibi yaklaştı.kemal beyle ilgilide olumlu çok şey duyunca buraya karar verdik.benim tüm takiplerimi sinan bey yapacak transfer ve yumurta toplama tüp bebek merkezindeki doktorlar yapack.baya uzattım ama kısacası her iki merkezlede görüş.kafana hangisi yatarsa ona karar ver.antalya tüp bebek daha youndur tahminim hastaları daha çok çünkü diğeri açılalı sanırım 2 yıl olmuş o yüzden hasta sayısı daha az.gelecekteki doktorda antalay tüp bebek merkezindeymiş daha önce.ama kararın neresi olursa olsun pişman olacağını sanmam çünkü iki merkezle ilgilide pek olumsuz şey duymadım.ayrıca istediğin kadar soru sorabilirsin bana.bildiğim herşeyi paylaşmaya hazırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?