Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

evet haklısın cnm paylaşmak insanı rahatlatıyor... ben şimdi iki yerdende randövü aldım antalya tüp bebek 25 marta verdi gelecek perşembe gününe...sana birşey soracam canım tıp fakültesi ilk benden başladı tedaviye bana ilaç vereceklerdi yumurtalarım geliştiği zaman eşimi ameleyata alacaklardı fakat benim anlamadığım bir konu var ya eşimden canlı sperm çıkmazsa ben ozaman niye boşu boşuna ilaç alıyorum.anladığım kadarıyla senin eşinden çıkan canlı hücreleri dondurdunuz heralde bende eşim ilk başta ameleyat olsun canlı hücre çıkarsa ben o zaman ilaç alayım diyorum birde bir yerden duydum bu çıkan canlı spermler dondurulup çözülünce hücrelerin canlanmama ihtimali varmış sizinkindede canlanmayan oldumu acaba...bir soru daha sorabilirmiyim :)) canım siz ücretlendirme sırasında sskdan yararlandınızmı yoksa hepsini özelmi yaptırdınız.

ya bu süreç böle gelişiyo.galiba hücrelerde kayıp yaşana biliyomuş. bizimkinde 2 3 tane oldu .canım biz özel yaptırdık.ilaçlarıda özel.iğneleri felan karşılamıyo ssk

sağol canım.korkuyorum valla.canım banada rahim filmi çekildi ve temiz çıkmıştı.(ama başka bi hastanede).tıp fak.deki doktora gösteremedim,ama filmin bi önemi yok,laparoskopi gerekli dedi.senin rahim filmin temizmiydi?laparoskopide bişey çıktımı?rahat olmasına sevindim...inşalla herşey yolunda gider canım.

mrb canım tıpta hangi doktora muayene oldunuz,?memnun kalmadınmı?inşallah herşey yolunda gider:)

vallahi doktorların ismini bile bilmiyorum canım iki tane bayan doktor var...daha iki defa gittim her gittiğinde hangi doktor varsa o bakıyormuş ilk ön görüşmeye gittim 1 hafta sonra sulu ultrasyon çekildi sonrada renglinin 2 veya üçüncü günü gel dediler kan tahlikli yapılacakmış daha gitmedim ona fakat benim anlamadığım eşime hiç bir kontrol yapılmıyacakımı tek sperm tahlili alındı bilmiyorum vallahi kafam çok karışık tıpla ilgili ama bir yanımda olacağı varsa her yerde olur diyor ama insanda biraz ilgi bekliyor bu konularla ilgili hiç bir şey bilmiyoruz birilerinin yol göstermesi lazım..gülemcim sen nerede tedavi görüyorsun ...

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar.gulemcim hiç korkma laparskopi çok ağır bir ameliyat değil.bende çok korkmuştum ama allaha şükür basit bi şekilde geçti gitti.inşallah sende hemen atlatırsın.en azından önünden bu engeli kaldırmış ve bir adım daha yaklaşmış oluyorsun hedefe.bende laparoskopiden önce rahim filmi çektirdim ben daha önce normal yolla hamile kalarak dış gebelik geçirdim rahim filminide onun için çektrmiştim.iki tüpümde sorunlu çıktı.ama tabi kesin tanı için laparoskopi diyor doktorlar.çünkü filmin %100 doğruluk payı yok.lap.sonrasıda tüplerin görevini tam yapmadığını öğrendik ve böylelikle drekt aşılama falan yapmadan tüp bebeğe karar verdik.hakkımızda hayırlısı.
tupuscum demek 6 gün kaldı.allah gönlüne göre verisn canım.sana kaç tane transfer edildi.birde bu sitede gödüğüm kadarıyla yeni bir kanun çıkıyormuş tüp bebkte 1 ve 2. denemde sadece 1 tane embriyo transferine izin verilecekmiş.doğrumu acaba bu.sen hiç böyle birşey duydunmu.
inci cim sanada allah kolaylıklar versin.bu işle kısmet işi moralini bozma.kısmette varsa neresi olursa olsun gelip seni bulur.ama özeldeki ilgi elbette olmayabilir.eğer imkanın varsa özeli tavsiye ederim bende.ama olmazsada hiç detaylarla kafanı yorma.hayırlısı olsun senin içinde.

yasmincim bana 3 emriyo transfer edildi.yasa çıktı canım ya artık 1 tane koyuyolar.ben bu yasa çıkmadan 2 gün önce yaptırdım.işleri zorlaştırıyolar artık.devletin bizden başka uğraşacak işi yok sanırım.ünkü kemal beyle görüştüğümüzde var böle bişi dedi.hakkımızda hayırlısı canım.inşallah bebişlerim bana tutunur.çok dua edinn.

demek çıkmış yasa.bir yandan elbette kısmette varsa tekte olsa yine tutunur diyorum neden olsa en kalitelisini seçip koyuyorlar.ama diğer yandanda birden fazla transfer yapılması insana daha çok umut veriyor.birde ikiz olması tabi bizim gibi bu yolda uğraşması gerekenler için tek seferde kurtuşuş gibi oluyor.her ne kadar çoğul gebelik risklide olsa.napalım bundada bir hayır vardır demekten başka bişey gelmez elimizden.ayrıca şimdi hassas dönemdesin diye sana çok soru sormuyorum ama inşallah güzel hebri al biraz kendini topla çoook sorularım olacak sana tupuscum.birde tedaviye başlayınca tabi.bu idişle ben marttada başlayamayacağım sanırım nisana kalabilir.taşınamadım çünkü henüz (

yasemincim allah sanada kolaylık versin inşallah sende bebişlerini kollarına alırsın...dediğin doğru olacağı varsa heryerde olur yinede özellerle bir ön görüşme yapacam bütçemi aşmazsa eğer özelde düşünüyorum sen nerede tedavi görüyorsun canım...bu emriyo işide hakikaten işimizi iyice zorlaştırdı doktorlar bile yasağa karşı çıkıyor devlet hem çocuk yapın diye bas bas bağırıyor hemde bu yasağı çıkarıyor.bizim morale çok ihtiyacımız var ne yapalım üzmiyeceğiz kendimizi tutacağı varsa bir emriyoylada tutar HAYIRLISI...

canım ben henüz başlamadım tedaviye.mart sonu yada nisan ortası başlıcaz kısmetse.antalya tüp bebek merkezinde başlıcaz.bencede özellerlede bir görüş.kafana ne yatarsa bütçenide sarsmayacak şekilde kararını ona göre verirsin.özellerde rapor alırsan birazdaha düşüyo fiyat ama rapor içinde kriterler var.antalya tüp bebek merkezinin sitesinde rapor için gereken kriterle yazıyor bakabilirsin ordan.en az 3 yıllık evli olmak gerekiyor örneğin.bu arada yaşlarınız kaç kızlar.malum bayanın yaşı çok önemli yumurta kalitesi açısından.ben 28 yaşındayım çok geç değil ama elimide çabuk tutmak istiyorum yaştan dolayı.

bende antalya tüp bebek ve gelecek tüp bebek arasında çok kararsızım...ön görüşme için gün aldım antalya tüp bebekden 25 marta verdiler heralde çok dolularki bu kadar ileriye gün verdiler senin antalyayı seçmenin nedeni ne canım belki çok soru soruyorum özür dilerim ama beni sizden başka anlayacak kimse yok çok zor bir dönem bu zamanlar insanın kafası karma karışık oluyor

tupuscum çok gençsin ya ne güzel bu yaşta anne olmak çok güzel bir duygu.bende genç yaşta anne olmak istemişimdir ama okul eşimin askerliği falan derken 24 yaşında evlendim zaten.sonrada bir müddet çocuk düşünmedik ve yaş oldu 28.
inciciğim bende karar vremeden önce her iki merkezlede görüştüm.gelecek tüp bebek merkeziylede ilgili izaenimim çok olumluydu doktorun ve diğer personelin ilgisi çok hoşuma gitti.güven vermişti bana.ama bir tanıdık bide antalya tüp bebekle görüşün dedi(diyen kişide kemal beyin hastası şuan ikizlerine hamile)eşiminde bir arkadaşı dr.sinan kurşunu tavsiye etmiş.sinan beyde anadolu hastanesinden,antalya tüp bebeğin yanına açılan vitale hastanesine gelmiş.ve eğer duyduysan bucaktaki meşhur doktor ali fuat beyde vitale hastanesine gelecekmiş.burası antalya tüp bebekle bağlantılı olarak çalışıyor.sinan beyle görüşünce ilgisinden çok memnun kaldık.arkadaş gibi yaklaştı.kemal beyle ilgilide olumlu çok şey duyunca buraya karar verdik.benim tüm takiplerimi sinan bey yapacak transfer ve yumurta toplama tüp bebek merkezindeki doktorlar yapack.baya uzattım ama kısacası her iki merkezlede görüş.kafana hangisi yatarsa ona karar ver.antalya tüp bebek daha youndur tahminim hastaları daha çok çünkü diğeri açılalı sanırım 2 yıl olmuş o yüzden hasta sayısı daha az.gelecekteki doktorda antalay tüp bebek merkezindeymiş daha önce.ama kararın neresi olursa olsun pişman olacağını sanmam çünkü iki merkezle ilgilide pek olumsuz şey duymadım.ayrıca istediğin kadar soru sorabilirsin bana.bildiğim herşeyi paylaşmaya hazırım

yasmincim benim eşimde gitmedi askere.allah izin verirde hamile kalırsam bebişlerr doğduktan iki ay sonra babaları asker.aslında ben eşim askere gidip geldikten sonra istiyodum ama eşim çok istedi hayırlısı bölemiş.

tupuscum babaları yokken bebişlerin sana destek olur ne güzel.bu arad hep çoğul konuşuyorum ama sanrıım ikiz olacak seninkiler.nedense öyle söylemek geliyor içimden.

ya herkes ikiz diyo bana.doktorum bile çoğul konuşuyo.hakkımızda hayırlısı canım.allahım elimizi boş döndürmesin.allahım minicik su damlasına can verirse ol derse olur.allahım hepimizin kini olduruversin inşallahhhhh

canım çok saol beni aydınlattığın için çok teşekkürler hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

kızlar yeni çıkan yasa için email atın mutlaka diğer linklerde adresler var ben hergün bireer tane atyıyom.türk jinekoloji derneği dava açıyomuş cevap geldi yazın mutlakaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…