Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

mrb arkadaşlar.tupuscum evet haklısın bende atacağım mail.tepkimizi belli edelim.tmm çoğul gebelik olmasa daha iyi ama en azından transfer limiti 2 olmalıydı diye düşünüyorum.

evet canım ya hayır devletin bizden başka işi yok mu .tedavi masrafları devlerte zarr veriyomuş kendi sömürdükleri zarar vermiyo heralde

canım sağol rahatladım valla..bende okudum bikaç yerde lap.gerekli gibi.doktorda dedi;aşılamaya hemen başlarım ama başarısız oldursak neden olmadı diye düşünüp lap.yapmamız gerekecek.e aşılamada ister istemez umutlanacakssın,olmazsa üzüleceksin dedi.herşey yolundamı diye bakalım,sonrası kolay dedi.doktorum prof.ömür taşkın.benim anlamadığım beni 15 gün önce doktor gördü ve daha önce her hafta kontrol oldum(güyaa)....bi taneside polikistik görünümden bahsetmedi.ömür hoca gözümün önünde saydı kistleri.....doktor çok önemli..

canım ömür beyde çok iyi ama çok yoğun bi doktor ablamın doktoruydu ama ablam 2 kez felan görebildi.o yüzden ablam değiştirdi.ama alannda uzman bi doktormş

canım ömür beyde çok iyi ama çok yoğun bi doktor ablamın doktoruydu ama ablam 2 kez felan görebildi.o yüzden ablam değiştirdi.ama alannda uzman bi doktormş

tupuşcum merhaba nasılsın biliyosun bende kemal beyin hastasıyım vede çok memnunum güveniyorum doktoruma iğnelere başladım 3. sünü vurdum hayırlısı ile rabbim bu sefer verecek inşallah

günaydın arkadaşlar
gulemcim inşallah hayıslıyla çarçabuk atlatırsın laparoskopiyide.doktora güven çok önemli.hernekadar basit bir operasyon gibi gözüksede sonuçta üreme orgnlarımızla alaklı bir durum ufak bir hata bile bize çok pahalıya patlayabilir.o yüzden uzman ellerin yapması çok önemli.
tupuscum birkaç güne kadar test yapacaksın sanırım değilmi.inan bunu düşününce ben bile heyecanlanıyorum.inşallah mutlu haberler alırsın canım.
melony seninde tedavin hayırlı uğurlu olsun.sen görüştünmü doktorla tek transfer konusunda.inşallah sende hayırlısıyla pozitif sonucu alırsın.ikinci denemen sanırım ilki neden olmamıştı.belki yazmışsındır ama hatırlayamadım.inşallah bu sefer bebeğini sğlıkla kucağına alırsın canım.

saol canım evet görüştüm tek embriyo yerleşiyor canım hatta bugun 3 te randevum var yok canım ilk denemem ilk bebeğimi evlendiğimde olmuştu doğal yoldan düşükle sonuclandı 2 yıldan sonra ilk denemem

tupuşcum merhaba nasılsın biliyosun bende kemal beyin hastasıyım vede çok memnunum güveniyorum doktoruma iğnelere başladım 3. sünü vurdum hayırlısı ile rabbim bu sefer verecek inşallah

canım benim hoşgeldin forma.çok memnunum kemal beyden çok iyi bi doktor bu aarada kızlar gerçek adım adile sizlerin ne.özel olmazsa sorun neydi sizde.yaş kaçtı.ben pazartesi sonuç alıcam .inşallah bebişlerim benimledirrrr

teşekkür ederim canım..doğru söylüyorsun.her müdahalenin bi riski var.önce Allaha sonra doktorlara emanetiz. başa geldi bi kere...

canım bizde merak ve heyecanla olumlu sonucunu bekliyoruz.

kızlar çok dua edin yarın 11de test yaptırcam.allahım ne olur bebişlerim bana tutunmuş olsunn.

canım inşallah olcak bebişin sana iyice ttutunmuştur rabbim gönül muradını versin dualrımız seninle olcak canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…