mrb arkadaşlar.gulemcim hiç korkma laparskopi çok ağır bir ameliyat değil.bende çok korkmuştum ama allaha şükür basit bi şekilde geçti gitti.inşallah sende hemen atlatırsın.en azından önünden bu engeli kaldırmış ve bir adım daha yaklaşmış oluyorsun hedefe.bende laparoskopiden önce rahim filmi çektirdim ben daha önce normal yolla hamile kalarak dış gebelik geçirdim rahim filminide onun için çektrmiştim.iki tüpümde sorunlu çıktı.ama tabi kesin tanı için laparoskopi diyor doktorlar.çünkü filmin %100 doğruluk payı yok.lap.sonrasıda tüplerin görevini tam yapmadığını öğrendik ve böylelikle drekt aşılama falan yapmadan tüp bebeğe karar verdik.hakkımızda hayırlısı.
tupuscum demek 6 gün kaldı.allah gönlüne göre verisn canım.sana kaç tane transfer edildi.birde bu sitede gödüğüm kadarıyla yeni bir kanun çıkıyormuş tüp bebkte 1 ve 2. denemde sadece 1 tane embriyo transferine izin verilecekmiş.doğrumu acaba bu.sen hiç böyle birşey duydunmu.
inci cim sanada allah kolaylıklar versin.bu işle kısmet işi moralini bozma.kısmette varsa neresi olursa olsun gelip seni bulur.ama özeldeki ilgi elbette olmayabilir.eğer imkanın varsa özeli tavsiye ederim bende.ama olmazsada hiç detaylarla kafanı yorma.hayırlısı olsun senin içinde.
canım ömür beyde çok iyi ama çok yoğun bi doktor ablamın doktoruydu ama ablam 2 kez felan görebildi.o yüzden ablam değiştirdi.ama alannda uzman bi doktormş
günaydın arkadaşlar
gulemcim inşallah hayıslıyla çarçabuk atlatırsın laparoskopiyide.doktora güven çok önemli.hernekadar basit bir operasyon gibi gözüksede sonuçta üreme orgnlarımızla alaklı bir durum ufak bir hata bile bize çok pahalıya patlayabilir.o yüzden uzman ellerin yapması çok önemli.
tupuscum birkaç güne kadar test yapacaksın sanırım değilmi.inan bunu düşününce ben bile heyecanlanıyorum.inşallah mutlu haberler alırsın canım.
melony seninde tedavin hayırlı uğurlu olsun.sen görüştünmü doktorla tek transfer konusunda.inşallah sende hayırlısıyla pozitif sonucu alırsın.ikinci denemen sanırım ilki neden olmamıştı.belki yazmışsındır ama hatırlayamadım.inşallah bu sefer bebeğini sğlıkla kucağına alırsın canım.
tupuşcum merhaba nasılsın biliyosun bende kemal beyin hastasıyım vede çok memnunum güveniyorum doktoruma iğnelere başladım 3. sünü vurdum hayırlısı ile rabbim bu sefer verecek inşallah
günaydın arkadaşlar
gulemcim inşallah hayıslıyla çarçabuk atlatırsın laparoskopiyide.doktora güven çok önemli.hernekadar basit bir operasyon gibi gözüksede sonuçta üreme orgnlarımızla alaklı bir durum ufak bir hata bile bize çok pahalıya patlayabilir.o yüzden uzman ellerin yapması çok önemli.
tupuscum birkaç güne kadar test yapacaksın sanırım değilmi.inan bunu düşününce ben bile heyecanlanıyorum.inşallah mutlu haberler alırsın canım.
melony seninde tedavin hayırlı uğurlu olsun.sen görüştünmü doktorla tek transfer konusunda.inşallah sende hayırlısıyla pozitif sonucu alırsın.ikinci denemen sanırım ilki neden olmamıştı.belki yazmışsındır ama hatırlayamadım.inşallah bu sefer bebeğini sğlıkla kucağına alırsın canım.
canım benim hoşgeldin forma.çok memnunum kemal beyden çok iyi bi doktor bu aarada kızlar gerçek adım adile sizlerin ne.özel olmazsa sorun neydi sizde.yaş kaçtı.ben pazartesi sonuç alıcam .inşallah bebişlerim benimledirrrr
kızlar çok dua edin yarın 11de test yaptırcam.allahım ne olur bebişlerim bana tutunmuş olsunn.
hastanede sonuç bekliyorum dua edin ççokkkkkk
kızlarrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.darısı başınızaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?