kızlar sonucum negatif..olmadı..hayırlısı..dondurulmuşlarla denicem artık..onlarda bozulmazsa.
çoook üzüldüm(((( seni anlıyor ve üzüntünü paylaşıyorum .böyle durumda ne söylense insanı üzüyo.Allah yardımcın olsun.
kızlar sonucum negatif..olmadı..hayırlısı..dondurulmuşlarla denicem artık..onlarda bozulmazsa.
canım gerçekten üzüldüm ama hakkında hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor elden.bu kez olucak gibi hissediyordum seni hep.ama biliyorum ki bir gün olucak mutlaka anne olucaksın.acaba bişey mi atlıyo dr lar.% kaç ihtimal vermişlerdi sana?biras ara ver bu konulardan uzaklaş sonra dene donmuşları bence.bana da kemal bey aşılama yapma boşver dedi.ben de yaza kadar bişey yapmıcam.eşimin durumuda nasıl şimdi bilmiyorum.en son bir yıl önce tahlil vermişti..
sağol canım..bende ilkine göre daha umutluydum ama bi yerde bi şeyler eksik işte..başarı oranını falan bilmiyorum ama embriyolar 1.kaliteydi rahim kalınlığı vs..herşey idealdi..artık önümüze bakıyoruz canım..bende yaza doğru düşünüyorum havalar bi düzelsin,günler uzasın..kış günü iyi yoruldum..hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..eşinin durumunu düşünme eğer tüp yapılacaksa 3-5 farketmiyo canım..önemli olan sensin..kendimizi hazırlayacağız yine...haberleşelim..
Merhaba gulem endimetriyum kalınlığı ne kadardı benim şuan cebelleştiğim bir sorunda merak ettim
çok üzüldüm canım.hayırlı olsun ne diyelim.Allah tan ümit kesilmiyor.
gulem çok üzüldüm söylenicek pek fazla bişey yok inşallah dondurulmuşlarla yüzün güler canım
rica ederim canım..ömür taşkın,fakülte dendimi tüylerim diken diken oluyo..o adam olmasa belki fakülteyi dene derdim ama tam tezgahlar canım..o saadet hanıma aldırıyo parayı.hastaneden temin ettim diye bi enjektörde getirdiği iğneyi karnımdan yaptı herşey 3 sn nin içinde oldu.ilacı yanımda bile çekmedi.ilaç olduğundan bile emin değilim..ve 700 lirayı anında cebe indirdi..kötü bi tablo çizip korkutup ''ne gerekiyosa yapın,'' dedirtiyo insana..çok iyi çözmüş anne-baba olamayan bizlerin psikolojisini..para o kadar tatlı ki onlar için..aman diyeyim gördüğün anda yolunu değiştir..ben 3,5 yıldır burdayım..yaşadıklarımı hep yazdım.anne olmak için yanıp tutuşuyorum ama olmadı maalesef...anladığım kadarıyla memursun. vitale kadın doğum hastanesini ara ordaki doktorlardan biriyle görüş..eğer eşinin değerleri aşılamaya falan yetiyosa orda aşılamada yapılyomuş..hatta ceren var bi kaç sayfa önce yazmıştı şimdi hamile,çok memnundu ordan..ben hiç bi doktorunu bilmiyorum ben ama sgk ile anlaşması var bildiğim kadarıyla..bu iş için devlet kurumları işkence..
peki tüp bebek için 3 aşılama şart dimi.benim aşılama ile şansım çok az ona vereceğim paralarla direl özelde tüp bebek yaptırmak daha mantıklı.aşılama devlette ne kadar bir bilgin var mı
gulem merhaba öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlar alırsın devlet 1000 tl sini karşılıyor demişsin ben 750 tl verdim merkeze istersen sende bir araştır sgk ya gittiğin zaman orda detaylı bilgi veriyorlar merkezler bu yüzden çok ceza alıyorlarmış nasıl olsa hasta haklarını bilmiyor diye fazla para alıyorlarmış bendende 2.250 tl istediler ben sgk ile görüştüm 750 ödemem gerekiyor deyince hesaplamada yanlışlık olmuş deyip 750 tl aldılar
sayfaya uğrayan kimse olmamış..
bende beklemedeyim..bugün eşim akdeniz tıptaydı..tüp bebek merkezine uğramış..sistemde 1 aşılamam göründüğü için(ilkinde rapor olmuyodu yılımız dolmadığı için)tüp bebek için 1 tane daha aşılama gerekiyo demişler..ömür bey orda diye gitmek istemediğimizi ima etmiş eşim zaten kendisi yok.1 ay raporlu münire hanım başladı artık o var demişler..şu rahim nakli yapan hoca..iyi diye anlatılıyo ama fakülte insanın gözünü korkutuyo..neyse bilginiz olsun istedim..
canım bence rahim nakli yapmışta
önemli olan infertilitekonusunda uzman olması.
merhaba gülencim nasılsın inan hergün aklımdasın ne yapıyor diye :)
beni soracak olursan biraz sıkıntılarım oldu kahverengi akıntım olunca düşük tehlikesi var dedi doktor geçen hafta hiç kalkmadan yattım hep çok şükür şimdi iyiyim ..inşallah bu meşakatli yollardan sen ve dğer bekleyen arkadaşlarımda geçer..iş gerçekten hamile olmakla bitmiyo bunu anladım :)her an bebeğime bişey olacakmı endişesi yaşıyorum bebeğimi kaybetme korkusu sardı beni :26:
canımmm inan sende benim aklımdasın hep..hatta senin açtığın sayfaya takıldı gözüm,troid ilacı falan alıyorum yazmışsın bi kere daha umut oldun bana haberin yok:) (bende haşimato var)..canım bi sonraki adetimden sonra hsg çekilecek.hasan bey çekelim dedi(yine onunla muhattap oldum ama takmıyorum aartık:) tamam dedim..tedaviye başlamadan çekelim dedim kemal beye dinlememişti beni..yine başa dönüyoruz anlayacağın..iki tane dondurulmuş var mayıs gibide onlarla deneyeceğiz..nasip canımda ne bileyim artık inanasım gelmiyo..hayırlısı..dua et bana olurmu:)
canım bebeişin için endişelenmen çok normal ama hiç korkma,evet hassas davranmak lazım ama en yakın arkadaşım iki gebeliğinde de 3 ay lekelenme yaşadı..artık çok doğal geliyo bi çok kişi yaşıyo bunu..iğne falan yapılıyomusun?hiç kalkma gerekirse ama bebişini korur Allah..arada yaz tamam mı..öpüyorum seni..
evet canım 3 sene önce guatrdan ameliyat oldum tiroit bezimin bir kısmı alındı bu yüzden ilaç kullanıyorum (ömür boyuda kullanacam)
merak etme böyle bir sorun varsa ilaçlarla hemen düzene giriyo ama her ay düzenli kontollere gitmen gerekiyo ilaç dozunun ayarlanması için
olsun canım hasan beyde işini iyi yapıyor:) varsın konuşmasın suratsız olsun adam:) konukevinde bir arkadaşımız onun hastasıydı şimdi ikizlere hamile
daha önce hsg çekilmedimi senin? tedaviden önce bununda olması gerekirdi neden kemal bey önemsemediki :44:neyse
sen mayısa kadar ne gerekiyorsa yap bak bide ben hayıt suyu içmiştim belki onunda faydası olmuştur .hormonları düzene sokuyor araştırısen eğer doğurganlığı arttıran bir bitki tedaviden 2 ay önce içmeye başlamıştım ..birde 41 gün boyunca YA RAHMAN okudum ..hergün 2256 defa okuyorsun 41 gün boyunca eşimle beraber okumuştuk
iğne kullanmıyorum canım ilaçlara devam ediyorum hala
sayfaya uğrayan kimse olmamış..
bende beklemedeyim..bugün eşim akdeniz tıptaydı..tüp bebek merkezine uğramış..sistemde 1 aşılamam göründüğü için(ilkinde rapor olmuyodu yılımız dolmadığı için)tüp bebek için 1 tane daha aşılama gerekiyo demişler..ömür bey orda diye gitmek istemediğimizi ima etmiş eşim zaten kendisi yok.1 ay raporlu münire hanım başladı artık o var demişler..şu rahim nakli yapan hoca..iyi diye anlatılıyo ama fakülte insanın gözünü korkutuyo..neyse bilginiz olsun istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?