Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

oo bi kişi daha mı..süpermiş..murat beyin şansından banada kalmıştır inşallah:) hepinizde erken öğrendiniz dimi?benim test günüm cuma adet günüm aynı zamanda..perşembe akşamı idrarda bakarım negatif olursa gitmem hastaneye falan..varsa idrarda çıkıyo zaten..of!!!

inşallah canım inşallah..adet belirtilerim beni 1 hafta önceden yoklar..ateş basar,sırtım terler falan..şimdiden başladı vallahi içten içe olummsuza hazırlamaya başladım kendimi..hatta abarttım her işe giriişmeye başladım evde..sanki olmadı demişler gibi..ama yinede beklemekten başka yapacak bişey yok...seninde transfere az kalmış..ne zaman dondurulmuştu bebişlerin?ve ücreti ne kadar?benim ilk kez dndurulmuşum oldu,4 hücreli 2 tane..şimdiden onları düşünmeye başladım:)))) ne kadar ara veriliyo falan bilmiyorum

ümitsizliğe kapılma canım.şöyle düşün olmadıysa zaten sonucu öğrenince yeterince üzülüyoruz.o yüzden şimdi olma ihtimalinin tadını çıkar.olumsuz düşünmene tek sebep adet belirtileri ki bunu pozitif sonuç alan çoğu insan yaşıyo.yani iyi şeylerin habercisi de olabilir.inş.donmuşları kardeş olarak kullanırsın inş.bi de sanırım en güzeli Allaha bırakmak.mevlam neylerse güzel eyler.sonuç ne olursa olsun demekki bizim için hayırlı olan buymuş diye düşünmek beni rahatlatıyo.benim bebişler temmuzda dondurulmuştu.o denememde pozitif sonuç almış havalara uçmuştum.ama kesenin içinde bebek oluşmadı.çoook üzüldüm ama demekki benim için hayırlı olan buymuş deyip teselli buldum.tekrar denemek için kürtajdan sonra bir iki ay ara verelim dedi doktor.dondurulmuş ücreti 1400 tl 300 tl de dondurma ücreti ödeyeceğiz.benim dondurmalarım 6. gününde ama 5.gün görüntüsündeymiş.yani bir gün geriden geliyomuş.hayırlısı inş.annem dünya dua ile ayakta dururmuş der.duaya devam.

ümitsizliğe kapılma canım.şöyle düşün olmadıysa zaten sonucu öğrenince yeterince üzülüyoruz.o yüzden şimdi olma ihtimalinin tadını çıkar.olumsuz düşünmene tek sebep adet belirtileri ki bunu pozitif sonuç alan çoğu insan yaşıyo.yani iyi şeylerin habercisi de olabilir.inş.donmuşları kardeş olarak kullanırsın inş.bi de sanırım en güzeli Allaha bırakmak.mevlam neylerse güzel eyler.sonuç ne olursa olsun demekki bizim için hayırlı olan buymuş diye düşünmek beni rahatlatıyo.benim bebişler temmuzda dondurulmuştu.o denememde pozitif sonuç almış havalara uçmuştum.ama kesenin içinde bebek oluşmadı.çoook üzüldüm ama demekki benim için hayırlı olan buymuş deyip teselli buldum.tekrar denemek için kürtajdan sonra bir iki ay ara verelim dedi doktor.dondurulmuş ücreti 1400 tl 300 tl de dondurma ücreti ödeyeceğiz.benim dondurmalarım 6. gününde ama 5.gün görüntüsündeymiş.yani bir gün geriden geliyomuş.hayırlısı inş.annem dünya dua ile ayakta dururmuş der.duaya devam.[/QUOTE]

evet bende öyle düşünüyorum..niye diye yırtındığım günlerde oldu...hatta ilk 2,5 yılı öyle geçirdim ama son bir yıldır çok daha iyiyim..her hüsranla biten maceramda yeniden ayağa kalkmayı bildim..zaman herşeyi öğretiyo insana.sabrınıda Allah veriyo gerçekten...
kürtaj benimde başıma geldi..hiç ummadığım anda hamile kalmıştım ama kalp atımı olmadı..sağlıklısı bizimle olsun dedim..Allah kimseyi evladıyla sınamasın..inşallah bu sefer yüzümüz güler. dondurulmuş transferimi 1400 lira?hiç sormadım,bu günlere aklıma geliyo:) inşallah gerek kalmaz...inşallah ikimizde kızların ardından gideriz...

murat beyin eli uğurlu valla :))
lütfen gülem sende umutsuz olma artık bak bunca insan pozitif sonuç aldı sen neden olmayasın?adet belirtilerin var diyemi?ee benimde oldu!!seyhanında oldu!!o belirtilere takılıp durma bir rahat ol sakin ol okeyto dildade arkadaş ne güzel söylemiş anın tadını çıkar şuan bebişin seninleyse ne çok üzüyorsun onu farkındasın dimi?bunu ne kendine nede bebişine yap olurmu Allah ol dediyse ,can verdiyse olacak
idrarda ben 9. günün sabahı baktım ve çıktı ama hemen çıkmayabilirde..seyhan 6 günü yapmış çıkmış:)sen beni dinlee benim yaptığım gibi önce kanda öğren sonra keyfi için ,sevk için idrarda bak

Son düzenleme:

hepimiz en çok ona sevindik hepimize umut kaynağı oldu m.ablamız:))
ferhan hani eltisine gidip gelen var ya o işte ..onun sonuç çok yüksek çıktı büyük ihtimal ikizleri olacak sonucu 445 küsürlerde çünkü

tüp bebek raporu ile ilgili bir sorum olacakn arkadaşlar bu fakülte dışarı rapor vermiyor yasal olarak böyle bi hakkı yok bununla ilgili bilgisi olan varmı haklarında dava açmayı düşünüyorum avukatla görüştüm.

canım sizinki 5.gün embriyosu olduğu için erken öğrendiniz.benim perşembe kesin çıkar..adet belirtilerim var evet.çok net hemde.maalesef benden umut yok gibi..

canım sizinki 5.gün embriyosu olduğu için erken öğrendiniz.benim perşembe kesin çıkar..adet belirtilerim var evet.çok net hemde.maalesef benden umut yok gibi..

bizde sorduk rapor vermiyoruz dediler..bu civarda denizli tıp veriyomuş diye duyduk..ama devletin bu işe biçtiği fiyat 1000 lira gibi bişey zaten.zaten raporu verecek prof alıyo o kadar parayı.akdeniz tıp a gidip sinirlerimi bozmayayım diye kredi çektim..yasal hak açısından hiç bi fikrim yok canım..keşke bu kadar eziyet etmeseler...

tamam hatırladım şimdi düşükte yaşadıklarını anlatmış hepimizi duygulandırmıştı.Allah tamamına erdirsin.ismini hatırlayamıyorum ama eşi polis olan kapalı bi arkadaş vardı doğudan gelmişti onu merak ediyorum.inş. onunda pozitiftir.

evet bende öyle düşünüyorum..niye diye yırtındığım günlerde oldu...hatta ilk 2,5 yılı öyle geçirdim ama son bir yıldır çok daha iyiyim..her hüsranla biten maceramda yeniden ayağa kalkmayı bildim..zaman herşeyi öğretiyo insana.sabrınıda Allah veriyo gerçekten...
kürtaj benimde başıma geldi..hiç ummadığım anda hamile kalmıştım ama kalp atımı olmadı..sağlıklısı bizimle olsun dedim..Allah kimseyi evladıyla sınamasın..inşallah bu sefer yüzümüz güler. dondurulmuş transferimi 1400 lira?hiç sormadım,bu günlere aklıma geliyo:) inşallah gerek kalmaz...inşallah ikimizde kızların ardından gideriz...[/QUOTE]

yaşadığımızı ancak bunu yaşayan anlar.haklısın Allah kaldıramayacağı yükü yüklemez insana.ben inanıyorum bu sefer olacak inş.biz daha ödemedik ama ücretin 1400 tl olduğunu söylediler.inş olumlu sonuçlar alırız.

Prof mu aliyor? İlac parasi mi bu bahsettiginiz 1000 tl. Tedainin genel toplami icin 1000 tl oduyor anlayamadin canim benim.bende gittim gorustum de korkuyorum basari orani dusuk sanirim . Danisman hekim labaratuvari yenilediklerini ileri tek. Kullaniklarini falan anlatti ama bilmiorum ya (

1. denememi raporla zekai tahir burakta yaptırdım.bir sürü yumurtam toplanmasına rağmen ikinci kalite emb.dondurmayı teklif bile etmediler.çok kötü bir deneyim yaşadım.sonuç sürpriz olmadı negatifti.yaşadığım kötü tecrübeden dolayı tüp bebek olayını hayatımdan çıkarmıştım.4-5 yıl aradan sonra annemin ısrarı sebebiyle ikinciyi denemeye karar verdim.amacım rapor almaktı akdeniz tıp size verilen cevbı verdi.dışarıya rapor vermiyoruz.denizlide veriyormuş dediler randevu sistemi bile yoktu gecenin köründe sıra alabilmek için hastanedeydim.ama bana bi kere gelmemin yyeterli olmadığını artık sistemin değiştiğini dahiliyeden genel cerraha kadar bir çok doktora görünmem gerektiğini ve tahlillerimin sonuçlarına göre bana rapor verebileceklerini söylediler.bunları yaptırmam aylar süreckti.zaten bi kaç defa denizliye gidip gelmem devletin bana ödeyeceği miktarı bulcaktı.yaşadığım streste yanıma kar kalacaktı.o yüzden ,ikincide raporsuz denedim.akdeniz tıpı bilmiyorum ama benim devlette yaşadığım çok olumsuz bir tecrübeydi.tüp bebek gibi hassas bir tedavide devlet gerektiği gibi hasssas olamıyor malesef.uzun oldu ama fikir olması açısından yazayım dedim.

yaşadığımızı ancak bunu yaşayan anlar.haklısın Allah kaldıramayacağı yükü yüklemez insana.ben inanıyorum bu sefer olacak inş.biz daha ödemedik ama ücretin 1400 tl olduğunu söylediler.inş olumlu sonuçlar alırız.[/QUOTE]

inşallah bu son olur..çok zor gerçekten..yoruldum...adet ağrılarım iyice yoğunlaştı,bende dondurulmuşları düşünmeye başladım..fiyatı sormamıştım,sağol canım..

akdeniz tıpta ömür taşkın lap.yaptı 2 yıl önce..tedavi dışında direk para istedi bi ilaç yapacağını söyleyerek..tabii inandık, eşim ek hesaptan çekip geleyim dedi,o gelene kadar bana ilacı dışardan temin ettim diye yazdı ve imzalattı..birtek peronel sdt hanım vardı..operasyondan sonra 3.sınf ülkerle gibi 4 saat sedyede yatırdılar koridorda..ağlamaktan helak olmuştum eşimin kavga kıyamet üroloji servisinden bulduğu yatakta 1 gece geçirebildim..sonra 6 kişilik odada yattım..hiç bir antibiyotik tedavisi yapılmadı,enfeksiyon riski her operasyonda vardır...lap.den sonra aşılama yapıldı(asistanlar yapıyo,ömür bey koordne ediyo tedaviyi)tutmadı,sonraki ay doğal yolla gebe kaldım kanamam vardı,dr.bey yine bi ilaç var yapalım şu kadar para deyince arkamıza bakmadan çıktık...bir dahada gitmedim...tğm bu yaşadıklarımızı ve saf yerine konduğumuzu çok sonra farkettik,taa ki ömür taşkın haberlerini okuyunca doğruluğu kesinleşti..ömür bey fakültenin tüp bebek merkezinin başında..ona gitmemdeki tek sebep primli muayene olurum,tüp bebek için rapor almam kolay olur,gider kemal özgürde(özelde)yaptırırımdı...haaa endometrioizis 4.evreydim ve şiddetli karın ağrılarım vardı,ameliyat olacağım kesindi,ve ömür bey kadın doğumda çok bilgili,ama bunu kullandı...olabildiğince özet anlatmaya çalışıyorum:)
devletin tüp bebek işlemmine biçtiği ücret 1000 lira gibi bişey..aldığın raporla özelde yaptırsan bile sgk anca 1000 lira gibi bişey geri ödeme yapacak,ee bu iş ömür bey gibi bi yetkili doktora kalırsa zaten o parayı on yerde alır.(.gerçi hala yapabiliyomu bilmiyorum)
akdeniz tıpta aşılamam oldu,çok sıkı kan tahlilleri falan yapılıyo,fakülte olmasının tek faydası bu..hiç bi şeyi atlamıyolar,asistanları konuya hakim ama ;bu iş öyle bi iş ki merkezlerden başla yerlerde yoruyolar insanı...birazda rahatımı düşünüdm,madem para vericem dedim,adam gibi sadece bu işi yapan yere veriri..ekstra bişey çıkmaz....umarım anlatabilmişimdir..hikayeni bilmiyorum,durumunu bilmiyorum ama yardımcı olabildiysem sevinirim..

o zaman birazcık daha sabır ve UMUT

evet canım ta kendisii:)
eşi polis olanın tedavisi ertelendi canım ödem oluştuğu için dondulrudu embriyoları 2 ay sonra'ya ertelediler
bu arada düşük dozda kullanıyordu ilaçları şaşırmıştık yumurta rezerveleri iyi demekki ..29 yumurtası olmuştu

Son düzenleme:

canım çok teşekkür ederim ilgine. allah yardımcın olsun ..

canım sana çok teşekkür ederim emek edip bir sürü detay yazmışsın çok sağol. benim hikayem yok aslında bebek düşünüyoruz korunmadık bi süre olmayınca gittik fakülteye görüşmeye danışman hekim bikaç test verdi yaptırdık bende herhangi bişey yok eşimin sperm sayısı çok düşükmüş bana hemen şu gün gel başlıyalım dedi ben atarştırdım raporumu istiyorum dışarda yaptırcam dedim olmaz dedi tutmazsa 2. deneme için veririz raporunu gider başka yerde yaptırırsın dedi . hem bizim labratuvarımız yenilendi vss die anlattı. bende 6 ay kadar hiç bişey yapmadım bekledim şimdi yeniden yaptırmaya karar verdim yönetmeliği okudum raporu vermez diye bişey yazmıyor avukata sordum avukat yazılı belge al dava açalım dedi işte böyle napıcam bilmiyorum.. ama çok gıcık oldum be n devlete yıllardır hizmet ediyorum daha maaşımı almadan vergimi kesiyor iş hizmete gelince böyle çok sinir oldum..

Tutmazsa ikinciyi dışarda yaptırırsın da ne demek.böyle saçmalık duymadım.gelecek tüp bebekte bir bayanla tanıştım bana rapor hakkın varsa vermek zorundalar ben yardımcı olurum demişti.tıp fakültesinde tüp bebek tutturan da hiç duymadım sanırım başarı oranı düşük.

merhaba psikolog bende tıp fakültesi zedelerdenim evet fakülteye direk gittiğinde rapor vermiyorlar ama buna hakları yok dediğin gibi başhekime çık bence ben öyle aldım raporumu bide devlet bayağı bi kısmını karşılıyor tedavinin ben sgk dan araştırdım merkezler hastadan fazla para alıyormuş ben bunu burda defalarca yazdım ama kimse bana inanmadı benden 2.250 istedi merkez ve ben sgk yla görüştüm dedikten sonra nedense merkeze ödemem gereken para 750 ye düştü ve 750 tl ödedim merkeze lütfen haklarını araştır ben forumda fazla yazmadığım için özel mesaj atamıyorum burdanda ayrıntı yazmak istemiyorum tıp fakültesi ve merkezler hakkında yaşadıklarım var ama lütfen iyice araştır ve kesinlikle tıp fakültesine tedavi olma ben ilk tedavimi orda oldum ve orası bir facia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…