bizde sorduk rapor vermiyoruz dediler..bu civarda denizli tıp veriyomuş diye duyduk..ama devletin bu işe biçtiği fiyat 1000 lira gibi bişey zaten.zaten raporu verecek prof alıyo o kadar parayı.akdeniz tıp a gidip sinirlerimi bozmayayım diye kredi çektim..yasal hak açısından hiç bi fikrim yok canım..keşke bu kadar eziyet etmeseler...
merhaba psikolog bende tıp fakültesi zedelerdenim evet fakülteye direk gittiğinde rapor vermiyorlar ama buna hakları yok dediğin gibi başhekime çık bence ben öyle aldım raporumu bide devlet bayağı bi kısmını karşılıyor tedavinin ben sgk dan araştırdım merkezler hastadan fazla para alıyormuş ben bunu burda defalarca yazdım ama kimse bana inanmadı benden 2.250 istedi merkez ve ben sgk yla görüştüm dedikten sonra nedense merkeze ödemem gereken para 750 ye düştü ve 750 tl ödedim merkeze lütfen haklarını araştır ben forumda fazla yazmadığım için özel mesaj atamıyorum burdanda ayrıntı yazmak istemiyorum tıp fakültesi ve merkezler hakkında yaşadıklarım var ama lütfen iyice araştır ve kesinlikle tıp fakültesine tedavi olma ben ilk tedavimi orda oldum ve orası bir facia
Tutmazsa ikinciyi dışarda yaptırırsın da ne demek.böyle saçmalık duymadım.gelecek tüp bebekte bir bayanla tanıştım bana rapor hakkın varsa vermek zorundalar ben yardımcı olurum demişti.tıp fakültesinde tüp bebek tutturan da hiç duymadım sanırım başarı oranı düşük.
peki tüp bebek için 3 aşılama şart dimi.benim aşılama ile şansım çok az ona vereceğim paralarla direl özelde tüp bebek yaptırmak daha mantıklı.aşılama devlette ne kadar bir bilgin var mı
world07 mehaba gelecek tüp bebek merkezi raporu alabiliyor çünki ömür taşkınla çalışıyor onlar zaten ömür taşkının rapor verdiği tek merkez
aşılama yaptırmadım ama sgk da dr burak bey var ona gittiğiniz zaman bütün bilgileri alabilirsin o adamdan allah razı olsun direk kendi sordu bana merkezden ne kadar para istediler sizden diye bende 2.250 dedim hemen bilgisayardan baktı hesap yaptı sizin merkeze ödeyeceğiniz para en fazla 750 tl dedi bundan fazlasını isterlerse benden selam söyleyin onlar anlarlar dedi aynen öyle oldu yumurta toplama dan bir gün önce bizden 2.250 tl siz ödeyeceksiniz 750 tl sini devlet ödeyecek dediler eşimde nasıl olur bunun tam tersini söylediler bize deyince hemen kıvırmaya başladılar acaba mevzuatmı değişti biz bi muhabeyele konuşup size dönelim dediler 15-20 dakka sonra muhasebe aradı sizin hesaplamada bi yanlışlık olmuş siz 750 tl ödeyeceksiniz dediler ve 750 tl ödedik
canım sana çok teşekkür ederim emek edip bir sürü detay yazmışsın çok sağol. benim hikayem yok aslında bebek düşünüyoruz korunmadık bi süre olmayınca gittik fakülteye görüşmeye danışman hekim bikaç test verdi yaptırdık bende herhangi bişey yok eşimin sperm sayısı çok düşükmüş bana hemen şu gün gel başlıyalım dedi ben atarştırdım raporumu istiyorum dışarda yaptırcam dedim olmaz dedi tutmazsa 2. deneme için veririz raporunu gider başka yerde yaptırırsın dedi . hem bizim labratuvarımız yenilendi vss die anlattı. bende 6 ay kadar hiç bişey yapmadım bekledim şimdi yeniden yaptırmaya karar verdim yönetmeliği okudum raporu vermez diye bişey yazmıyor avukata sordum avukat yazılı belge al dava açalım dedi işte böyle napıcam bilmiyorum.. ama çok gıcık oldum be n devlete yıllardır hizmet ediyorum daha maaşımı almadan vergimi kesiyor iş hizmete gelince böyle çok sinir oldum..
sağol iyi dilklerin için.ömür taşkınla çalışan merkeze zaten gitmem,evet bana şifamı verdi,ağrılarım kesildi,tüplerimi kurtardı,troid olduğu ortaya çıktı,dahası doğal yolla gebe bile kaldı belki hepsi elinin ustalığından...ama basında çıkan şeyleri bire bir bize yaptı..dürüstlük sıfır..işi ticarete dökmüş..gelecek tüp bebeğin yaptığıda dürüstçe bi iş değil..karşılıksız rapor vermiyo eni sonu..
antalya tüp bebek merkezinde teddavi oldum..sonucum pozitif değil büyük ihtimalle..ama sahtekar olduklarına inanmıyorum..burak beylede görüşmedim çünkü rapor işine girişmedik,çalışıyorum ve rapor için uğraşmadım..ama telefonla bilgi alıcam..
bu arada sen naptın?transferin olmadımı daha?kolaylıklar diliyorum...
yaşım 27 eşimin 30
9.senemdeydim daha önce 2 olumsuz tüpbebek tedavim vardı(izmirde yapmıştım) ama çok şükür bu merkez ve murat beyin sayesinde bu mutluluğu tattım darısı isteyen herkesin başına
sayı bazen 2 milyon bazen 5 bazen 12 değişiyordu 48 milyona çıktığı oldu
ama harektlilik %15lerdeydi yane normal yolla olması %5 diyordu doktor
tekrar hayırlı olsun.peki birşeyde daha sormuştum .ayrıca diger kemal beyde transferş olanlar içinde soruyorum.transferden sonra hastanede ne kadar yattınız.
bir de sizin krugere göre morfoloji kaçtı.
sağol canım darısı başına inşallah
bizdeki sorun eşimde sayı ve morfoloji problemi vardı
tekrar hayırlı olsun.peki birşeyde daha sormuştum .ayrıca diger kemal beyde transferş olanlar içinde soruyorum.transferden sonra hastanede ne kadar yattınız.
bir de sizin krugere göre morfoloji kaçtı.
ben cevaplayayım transferden sonra hop kaldırıyolar:) hiçççç yatmıyosun..
canım yaa kusura bakma o günün heyecanından olsa gerek yanlış yazmışım sayı ve hareketlilik sorunu var morfolojide bir sorun yok canım kusura bakma tekrar heyecandan yanlış telefuz etmişim
yatma işine hiç sıcak bakmıyo ordaki doktorlar embriyolar yerleştirdikleri gibi seni kaldırıp giyinebilir hatta wcye bile gidebilirsiniz diyorlar ama benim içim rahat etmezdi transferden önce doktor odasına çağırıyor embriyolar hakkında bilgi ve %lik şansı vermek için o ara bu konuyuda konuştum transferden sonra en azından yarım saat dinlenmek istiyorum yoksa benim içim rahat etmez dedim güldü bakın dedi o embriyoları rahme yerleştirdiğimizde onların orda düşme gibi bir durumu olamaz tutunma olmasa bile DÜŞMEZ bu bir kütle değilki rahimden düşsüntutnma gerçekleşmezse rahim onu eritiyormuş adet kanaması ile birlikte atıyormuş..ama ben tatmin olmamıştım doktor: sen illa yatacam böyle daha rahat ederim dersen yatabilirsin ama sadece yarım saat ondan sonra yatmak yok DİNLENMEK yeterli demişti :1
sağolsun transferden sonra hemşireye oda'da biraz dinlemek istiyor yukarı çıkarın demişti
1 saat :) dinlenip çıktım merkezden..
kızlar sonucum negatif..olmadı..hayırlısı..dondurulmuşlarla denicem artık..onlarda bozulmazsa.[/QUOTE
çok üzüldüm geçmiş olsun herşeyin hayırlısı
kızlar sonucum negatif..olmadı..hayırlısı..dondurulmuşlarla denicem artık..onlarda bozulmazsa.
canımm yaaa((inan çokk üzüldümm ne diycem nasıl teselli verecğimi bilemiyorum nasip kısmet bu işler
Rabbim her zaman hayırlı olanını veriyo kullarına, hayırlısı böyleymiş canım ..kendini çok fazla üzme, ağla ama hırpalamadan kendini lütfen ..inşallah bir dahaki sefer güldürsün seni Rabbim ..bozulmuycak canım şimdiden böyle düşünüpte kötüyü çağrıştırma iyi düşünki iyi şeyler olsun tatlım
çok üzüldüm geçmiş olsun herşeyin hayırlısı
kızlar sonucum negatif..olmadı..hayırlısı..dondurulmuşlarla denicem artık..onlarda bozulmazsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?