Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

gulem merhaba öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlar alırsın devlet 1000 tl sini karşılıyor demişsin ben 750 tl verdim merkeze istersen sende bir araştır sgk ya gittiğin zaman orda detaylı bilgi veriyorlar merkezler bu yüzden çok ceza alıyorlarmış nasıl olsa hasta haklarını bilmiyor diye fazla para alıyorlarmış bendende 2.250 tl istediler ben sgk ile görüştüm 750 ödemem gerekiyor deyince hesaplamada yanlışlık olmuş deyip 750 tl aldılar

peki tüp bebek için 3 aşılama şart dimi.benim aşılama ile şansım çok az ona vereceğim paralarla direl özelde tüp bebek yaptırmak daha mantıklı.aşılama devlette ne kadar bir bilgin var mı

world07 mehaba gelecek tüp bebek merkezi raporu alabiliyor çünki ömür taşkınla çalışıyor onlar zaten ömür taşkının rapor verdiği tek merkez

peki tüp bebek için 3 aşılama şart dimi.benim aşılama ile şansım çok az ona vereceğim paralarla direl özelde tüp bebek yaptırmak daha mantıklı.aşılama devlette ne kadar bir bilgin var mı

aşılama yaptırmadım ama sgk da dr burak bey var ona gittiğiniz zaman bütün bilgileri alabilirsin o adamdan allah razı olsun direk kendi sordu bana merkezden ne kadar para istediler sizden diye bende 2.250 dedim hemen bilgisayardan baktı hesap yaptı sizin merkeze ödeyeceğiniz para en fazla 750 tl dedi bundan fazlasını isterlerse benden selam söyleyin onlar anlarlar dedi aynen öyle oldu yumurta toplama dan bir gün önce bizden 2.250 tl siz ödeyeceksiniz 750 tl sini devlet ödeyecek dediler eşimde nasıl olur bunun tam tersini söylediler bize deyince hemen kıvırmaya başladılar acaba mevzuatmı değişti biz bi muhabeyele konuşup size dönelim dediler 15-20 dakka sonra muhasebe aradı sizin hesaplamada bi yanlışlık olmuş siz 750 tl ödeyeceksiniz dediler ve 750 tl ödedik

world07 mehaba gelecek tüp bebek merkezi raporu alabiliyor çünki ömür taşkınla çalışıyor onlar zaten ömür taşkının rapor verdiği tek merkez

sağol iyi dilklerin için.ömür taşkınla çalışan merkeze zaten gitmem,evet bana şifamı verdi,ağrılarım kesildi,tüplerimi kurtardı,troid olduğu ortaya çıktı,dahası doğal yolla gebe bile kaldı belki hepsi elinin ustalığından...ama basında çıkan şeyleri bire bir bize yaptı..dürüstlük sıfır..işi ticarete dökmüş..gelecek tüp bebeğin yaptığıda dürüstçe bi iş değil..karşılıksız rapor vermiyo eni sonu..
antalya tüp bebek merkezinde teddavi oldum..sonucum pozitif değil büyük ihtimalle..ama sahtekar olduklarına inanmıyorum..burak beylede görüşmedim çünkü rapor işine girişmedik,çalışıyorum ve rapor için uğraşmadım..ama telefonla bilgi alıcam..
bu arada sen naptın?transferin olmadımı daha?kolaylıklar diliyorum...

demek gelecek o yüzden bana öyle konuştu çok fenalar yaa ama ben antalya tüp te yaptırmak istiyorum.illa işi yokuşa sürücekler.bahsettiğin Burak bey dr mu orda.aşılamayı ben boş yere yaptırmış olucam rapor çıksın diyede hormon almak istemiyorum açıkçası.Kemal bey bana bekle biras direk tüp bebek yapalım dedi.

rica ederim canım..ömür taşkın,fakülte dendimi tüylerim diken diken oluyo..o adam olmasa belki fakülteyi dene derdim ama tam tezgahlar canım..o saadet hanıma aldırıyo parayı.hastaneden temin ettim diye bi enjektörde getirdiği iğneyi karnımdan yaptı herşey 3 sn nin içinde oldu.ilacı yanımda bile çekmedi.ilaç olduğundan bile emin değilim..ve 700 lirayı anında cebe indirdi..kötü bi tablo çizip korkutup ''ne gerekiyosa yapın,'' dedirtiyo insana..çok iyi çözmüş anne-baba olamayan bizlerin psikolojisini..para o kadar tatlı ki onlar için..aman diyeyim gördüğün anda yolunu değiştir..ben 3,5 yıldır burdayım..yaşadıklarımı hep yazdım.anne olmak için yanıp tutuşuyorum ama olmadı maalesef...anladığım kadarıyla memursun. vitale kadın doğum hastanesini ara ordaki doktorlardan biriyle görüş..eğer eşinin değerleri aşılamaya falan yetiyosa orda aşılamada yapılyomuş..hatta ceren var bi kaç sayfa önce yazmıştı şimdi hamile,çok memnundu ordan..ben hiç bi doktorunu bilmiyorum ben ama sgk ile anlaşması var bildiğim kadarıyla..bu iş için devlet kurumları işkence..

hayır benim hala transferim olmadı rahim zarı kalınlığı 7 yi geçemedi henüz nasıl olsa embriyolar donduruldu diye en az 9-10 olsun diye bekliyoruz ömür taşkından bizde yedik tokatı hemde iyi tokatlar yedik 2006 yılında vaktim olsa ben o işle birebir ilgileneceğim ama işim kendi işim bırakıpta ilgilenemiyorum sende negatif düşünme inşallah sonucun pozitif çıkar antalya tüp bebekten ben memnun kalmamış olabilirim ama antalya tüp bebeğinde inkar edilemez başarıları var. bana hem para konusunda yaptılar hemde rahim zarı kalınlığım ordada inceymiş ve bunu bana söylememişler ben ordan tedavi dosyamı aldığım zaman gördüm

tekrar hayırlı olsun.peki birşeyde daha sormuştum .ayrıca diger kemal beyde transferş olanlar içinde soruyorum.transferden sonra hastanede ne kadar yattınız.
bir de sizin krugere göre morfoloji kaçtı.

kızlar son sağlık uygulamaları tebliğine baktım merakımdan..eski uygulamalar değişiliğe uğramış üzerleri silinip yeni uygulamaları kırmızıyla yazmışlar,haa belki çok olmuştur bunlar olalı ben yeni görüyorum..devletin tedavilere biçtiği fiyatlar;
IVF:2.091.06 TL.
FREEZİNG İŞLEMİ UYGULANAN EMBRİYO TRANSFERİ:1.011.80 TL. (dondurulmuş emb.trns)
tüp bebek işlemlerinden ilk deneme için devlet %30 unu ikinci işlem için %25 ini devlet ödüyor..yani raporla özelde işlem yaptıracak olduğumuzda 2.091.06 nın %30 u olan 627 lirasını devlet ödeyecek..benim anladığım bu..
haa ilaç için yazılanlarıda kopyalayayım size sizde okuyun..
6.2.42. (Ek: 05/11/2011-28106/27 md. Yürürlük:17/11/2011) İnvitro Fertilizasyon (IVF), Ovulasyon İndüksiyonu (OI) ve İntrauterin İnseminasyonu (IUI) İşlemlerinde İlaç Kullanım İlkeleri:
6.2.42.A.OI ve/veya IUI işlemi
(1)Evli olmakla birlikte eşlerden herhangi birinin evlat edinilmiş çocukları hariç soybağı kurulmuş sağ çocuğunun olmaması koşuluyla; genel sağlık sigortalısı kadın ise kendisine, erkek ise bakmakla yükümlü olduğu karısına uygulanan “OI ve/veya IUI” tedavilerine ilişkin giderlerin Kurumca ödenebilmesi için;
a) Kadın hastalıkları ve doğum uzman hekiminin yer aldığı sağlık kurulu raporu düzenlenmiş olması,
b) Uygulamanın yapıldığı merkezin Kurum ile sözleşmeli olması,
şartlarının birlikte sağlanmış olması gerekmektedir.
(2) Sağlık kurulu raporlarında, hasta yaşı, kimlik bilgileri, tanı, endikasyon, uygulanacak tedavi, kaçıncı deneme olduğu, kullanılacak ilaçların günlük ve maksimum dozları da belirtilecektir.
(3) Sağlık kurulu raporunun düzenlendiği tarihten itibaren 6 (altı) ay içinde tedaviye başlanmaması halinde yeniden sağlık kurulu raporu düzenlenmesi gereklidir.
(4) Birinci uygulamadan sonraki “OI ve/veya IUI” tedavisi için de yeniden sağlık kurulu raporu düzenlenmesi gereklidir.
(5) İlaçlar, düzenlenen rapora istinaden tedavinin yapıldığı sağlık hizmeti sunucusu kadın hastalıkları uzman hekimlerince reçete edilecektir.
(6) İlaçların kullanım dozları aşağıda belirtilmiştir.
a) Standart hasta grubunda (Açıklanamayan infertilite veya erkek infertilitesi veya endometriyozis olgularında) uygulama (siklus) başına toplam 1000 IU, toplam 3 siklus (3000 IU) gonadotropin ödenir.
b) Kadın infertilitesinde anovulasyonla birlikte seyreden aşağıdaki durumlar, OI ve/veya IUI işleminde istisnai haller olarak kabul edilir.
1) Polikistik Over Sendromu (PCOS): En az 3, en fazla 6 siklus klomifen sitrat tedavisine yanıt alınamayan (ovulasyon sağlanamayan veya gebelik elde edilemeyen) hastalarda toplam 6 uygulama, toplam 10000 IU gonadotropin ödenir.
2) Hipogonadotropik hipogonadizm : Hastalarda toplam 6 uygulama, toplam 10000 IU gonadotropin ödenir.
6.2.42.B. IVF işlemi
(1) IVF işleminde; SUT’un 4.5.4.K.1 maddesine uygun olan hastalarda ilaç kullanım esasları aşağıda belirtilmiştir.
a) SUT’un 4.5.4.K.1.2 maddesinde belirtilen IVF tedavisi kurallarına göre düzenlenmiş raporlarda ayrıca hastanın kullanacağı ilaç ile ilgili aşağıda belirtilen durumlar hakkındaki bilgiler de yer alacaktır.
1) Normal ovaryan yanıtlı hasta grubunda en fazla 2 uygulama, toplam 6000 IU gonadotropin ödenir. Bu grup hastalarda; IVF tedavisi öncesi IUI işlemi yapılmış olması şartı aranır.
2) Kötü ovaryan yanıtlı veya düşük ovaryan rezervli hasta grubunda; en fazla 2 uygulama, siklus başı 4500 IU ye kadar toplam 9000 IU gonadotropin ödenir. Ayrıca bu grup hastalarda; IVF tedavisi öncesi IUI işlemi yapılmış olması şartı aranmaz.
b) SUT eki ilaç listelerinde yer almak kaydıyla IVF tedavisi için düzenlenen sağlık kurulu raporunda belirtilen ilaçlar, tedavinin yapıldığı üremeye yardımcı tedavi merkezi kadın hastalıkları ve doğum uzman hekimlerince reçete edilecektir.

tekrar hayırlı olsun.peki birşeyde daha sormuştum .ayrıca diger kemal beyde transferş olanlar içinde soruyorum.transferden sonra hastanede ne kadar yattınız.

ben cevaplayayım transferden sonra hop kaldırıyolar:) hiçççç yatmıyosun..

sağol canım darısı başına inşallah
bizdeki sorun eşimde sayı ve morfoloji problemi vardı

canım yaa kusura bakma o günün heyecanından olsa gerek yanlış yazmışım sayı ve hareketlilik sorunu var morfolojide bir sorun yok canım kusura bakma tekrar heyecandan yanlış telefuz etmişim
yatma işine hiç sıcak bakmıyo ordaki doktorlar embriyolar yerleştirdikleri gibi seni kaldırıp giyinebilir hatta wcye bile gidebilirsiniz diyorlar ama benim içim rahat etmezdi transferden önce doktor odasına çağırıyor embriyolar hakkında bilgi ve %lik şansı vermek için o ara bu konuyuda konuştum transferden sonra en azından yarım saat dinlenmek istiyorum yoksa benim içim rahat etmez dedim güldü bakın dedi o embriyoları rahme yerleştirdiğimizde onların orda düşme gibi bir durumu olamaz tutunma olmasa bile DÜŞMEZ bu bir kütle değilki rahimden düşsün tutnma gerçekleşmezse rahim onu eritiyormuş adet kanaması ile birlikte atıyormuş..ama ben tatmin olmamıştım doktor: sen illa yatacam böyle daha rahat ederim dersen yatabilirsin ama sadece yarım saat ondan sonra yatmak yok DİNLENMEK yeterli demişti :1
sağolsun transferden sonra hemşireye oda'da biraz dinlemek istiyor yukarı çıkarın demişti
1 saat :) dinlenip çıktım merkezden..

ben cevaplayayım transferden sonra hop kaldırıyolar:) hiçççç yatmıyosun..

teşekkür ederim.
bende daha önce orda tüp bebek tedavisi gördüm.banada doktor yatmak yok demişti.ama bende aynı senin gibi
yatmak istediğimi, söylemiştim.seninki pozitif olunca merak ettim yattınmı diye hiç.

kızlar sonucum negatif..olmadı..hayırlısı..dondurulmuşlarla denicem artık..onlarda bozulmazsa.

kızlar sonucum negatif..olmadı..hayırlısı..dondurulmuşlarla denicem artık..onlarda bozulmazsa.

canımm yaaa ((inan çokk üzüldümm ne diycem nasıl teselli verecğimi bilemiyorum nasip kısmet bu işler
Rabbim her zaman hayırlı olanını veriyo kullarına, hayırlısı böyleymiş canım ..kendini çok fazla üzme, ağla ama hırpalamadan kendini lütfen ..inşallah bir dahaki sefer güldürsün seni Rabbim ..bozulmuycak canım şimdiden böyle düşünüpte kötüyü çağrıştırma iyi düşünki iyi şeyler olsun tatlım

amin canım benim ...yok kötü değilim.çok hazırlıklıydım merkez istiyo diye yaptırdım tahlili bi borç bildim:) ağlayamadım bile..Allahtan hayırlısı diye dua ettim hep..neden diye sorgulamıyorum asla..ama bu işin böyle olmyacağını düşünüyorum niyeyse..inancım yok tedavilere..ne bileyim...neyse yarın arıycam merkezi.bahara bırakcam artık...dualarından beni eksik etme canım:) sağlıkla büyüt bebişini..anlat bizede büyürken..öpüyorum seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…