Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

Rabbim tedavi görenlerin yüzünü güldürsün inşaallah..tedaviden daha zoru o 12 günü beklemek değil mi !
burada ilk tedavı olumsuz olup 2.de pozitif olan var mı?

4 yıl uğraştım..baştan beri kemal beyden kopmadım ama elimde olmayan sebeplerden dışarda iki aşılamam oldu..iki kez tüp bebek denedim ikisinide antalya tüp bebekte yaptırdım..ilkinde sadece 2 embriyom oldu..dondurulmuşumda olmadı ve tutmadı..ikincide 4 embriyom oldu (zaten ikisinde de 7 yumurta anca toplandı) ilk transferde tutmadı..4 ay ara verdim ve dondurmalarımdan biri tutundu..o kadarrrrrr umutsuzdum ki ilaçlarımı 11.günde bırakıp pes etmiştim..ama eşimin ısrarıyla idrar testi yaptım 13.gün..hafif lekelenmem falan vardı..beta hcg hiç ikiye katlanmadı..ama kemal bey umutlu konuştu..Allahım nasip etmiş tabii..sakınnnn ilaçlarını bırakma..bana çok kızdılar çünkü.. bol su iç...günde 3 lt falan..ve bolll dua canım...

canım sanırım 1,5 yıl falan oluyor ilk tup bebek denememi ANT.TUP Bebek te yaptım..ama eşim varikosel hastasıydı,morfolojı falan iyi değildi,ona ragmen Kemal bey ın önerisiyle de denedik ve olmadı,daha sonra dondurulmuşlarla da denedik sonuç hüsran..benı de hep rahatlatırdı sesi..olumsuz haberı verırken de uzgundu sizden cok umutluydum dıye dondurulmuşlarda dr.um Hasan bey dı..bıraz acemılık çektım alışmada..
eşim nısan ayında tekrar ameliyat oldu şimdi beklıyoruz..Kemal bey e ben de guvenıyorum ama bir de memorıalle de görüşeyim diye düşünüyorum
sizin var mıydı varikosel gıbı bır durumunuz?

Son düzenleme:

eşimde morfoloji % 3-2 ve 1 çıktı sırasıyla..en son 1 di yani..toplam sayı 90 milyon civarıydı..ileri hareket %9 lardaydı...bizde baştan sebep bu zannettik ama kemal bey hiç önemsemedi bunu..sonra bende endometriozis olduğu ortaya çıktı..Allahtan tüpler açıktı ama karın boşluğumda yapışıklıklar varmış..rahimde polip ve troid sorunu vardı..haaa baştan beri fsh ım yüksekti..ilk zamanlar 12 iken son tedavimde 14,5 tu..ve ara ara yükselen prolaktinim vardı:) dahada varmıysı sorun hatırlamıyorum..hatırladıklarım bunlar..bende ilk zamanlar kemal beyin sakinliğine çok bozuluyordum.bizi 2 kez geri gönderdi kendiliğinden olsun diye..bu güvenimizi artırdı bi taraftan ama bi taraftanda sorun yokmuş gibi davranmasına kızmıştım..ta ki dayanılmaz adet ağrılarıyla tıp fakültesinde laparoskopi olunca endo ortaya çıktı..sonra tekrar kemal beye gittik neden..eşim bu adam biliyo bu işi..gereksiz vaatlerde bulunmuyo yapacaksak orda yapacaz dedi ve gittik..ilk ikisi hüsran olunca yine acabalarım başlamıştı ama dondurulmuşum tuttu çok şükür..demek istediğim nasiptir olur ama fikir alayım dersende anlarım...ama şu tedavinin sonucunu bi gör bence:) belki bebeğin seninledir..(inşallah)

canım sağol iyi dileklerin için,tedavim 1,5 yıl falan önceydi..şu aralar bi tedavi görmedim..bizim orda tek sıkıntımız,,randevu saatinin cok geçmesi oldu..ben anlayışla karşılayabıldım ama eşim bu durumdan çok rahatsız oldu..çoğu zaman onun bekleme stresten sıkıntı çektik..bi yakınımız memorialde tedavi gördü, hep saatınde gırdık bız randevuya deyınce eşimin kafasına daha çok yattı..hayırlısı olsun inş...sana da bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim...

anladım canım.ben sonuç bekliyosun sanmışım:) neyse hayırlısı...dediğin gibi oraya gidince vaktin bol olacak,sabırlı olacaksın..bizler katlanıyoruz da erkeklerle çok zor bu yolda..birde onların gerginliği yetiyo.memorialdeki doktoruda beğeniyolarmış burada da bi arkadaş yamıştı önceki sayfalarda..nasip canım..birileri vesile olacak sadece.git bi görüş belki aklına yatar..şimdiden hayırlısı olsun diyelim o zaman..Allahım nasip etsin inşallah...güzel dileklerin için sende sağol:)

Merhaba canım.Bişi sorucam sana.Merkez estrfofemi ne zaman bıraktırdı.Forumda bununla ilgili yazışmalar var.İlaçta hamilelikte alınmamlı diyo..Durdum durdum bunu kurdum şimdi....:26:

Merhaba canım.Bişi sorucam sana.Merkez estrfofemi ne zaman bıraktırdı.Forumda bununla ilgili yazışmalar var.İlaçta hamilelikte alınmamlı diyo..Durdum durdum bunu kurdum şimdi....:26:

canım çok iyi hatırlamıyorum ama teste kadar devam ediliyodu heralde.sen devammı ediyosun? doktor ne dediyse yap,korkma,ama kafan karıştıysa ara sor mutlaka..

Son düzenleme:
canım çok iyi hatırlamıyorum ama teste kadar devam ediliyodu heralde.sen devammı ediyosun? doktor ne dediyse yap,korkma,ama kafan karıştıysa ara sor mutlaka..

Estrofem teste kadar test olumlu olursada devam ediliyo.. Benim transferimin 9 gunu bugun 3 adet sabah iciyorum..dondurulmustan yapildi bu arada

Kızlar acil yardım. Cuma günü Kemal beyden Randevum var. Araştırdım iyi demişlerdi. Ama biraz sayfaya baktım olumsuz şeyler okudum.fazla bir vaktim yok. Hastane ve Kemal bey hakkında bilgisi olan yazabilirmi

Estrofem teste kadar test olumlu olursada devam ediliyo.. Benim transferimin 9 gunu bugun 3 adet sabah iciyorum..dondurulmustan yapildi bu arada

Devam ediyorum ben de sabahları 3 tane....Bana verilen tedavi şemasında da yazıyo testiniz olmulu çıkarsa 6 hafta önceden de kullandığınız gibi estrofemi sabahları almaya devam ediceksiniz gibi....

Kızlar acil yardım. Cuma günü Kemal beyden Randevum var. Araştırdım iyi demişlerdi. Ama biraz sayfaya baktım olumsuz şeyler okudum.fazla bir vaktim yok. Hastane ve Kemal bey hakkında bilgisi olan yazabilirmi

Canım bu iş o kadar göreceli ki...Herkesin ağzına bakarsan yanılırsın.Senin güven duyman inanman önemli.Sonuçta işlerini önemseyen takip eden başarılı işler ortaya koyan bir ekip olarak görüyorum ben...Benimde 2 negatifim var o merkezde.Önce Allah tan diledim hep...Görüşür konuşur karar verirsin bence.

bende pazartasi günü aşılama oldumç kemal bey benim doktorumda. belki aşılamam olumsuz olacak, sonra tüp bebek yaptırcam o da olumsuz olacak ama inan yine devam ederim kemal beyle bu yola. gerçekten ekibi de kendisi de çok ilgililer.

Doğru söylüyorsunuz. Önemli olan önce benim kafama yatması. Birde dikkatimi çekti sani erkekte sorun olunca daha zor sanki merkezler bişey demiyor ama.. Neyse ben üzerime düşeni yapayım gerisi nasip kısmet artık

Devam ediyorum ben de sabahları 3 tane....Bana verilen tedavi şemasında da yazıyo testiniz olmulu çıkarsa 6 hafta önceden de kullandığınız gibi estrofemi sabahları almaya devam ediceksiniz gibi....

insanlar hatırlamıyorum deyince sinir olurdum unutmuşum bende..bi sakınca görseler içirmezler,için rahat olsun:)

bende kemal beye güvenenlerdenim:) üst üste başarısızlıklar yaşayınca acabalarım oldu..bişey atlıyolar rahat davranıyolar diye panik oldum ama güvenmek lazımmış..gerekeni yapıyolar..duygu tacirliği yapmadıkları bi kesin..sen görüş kendin karar ver..inşallah bebişine kavuşursun hemencik:)

benim olmadı..buraya kadarmış....merkezde dondurulmuşlarım da bitti..taze kan ihtiyacım olur artık devam etmem aynı yerle....Onları suçlamıyorum asla zaten vesile idiler...Rabbim bilir en doğrusunu güzelini..O'ndan diledim hep...Devam eden arkadaşlara bol şans...Allah kimseyi evlat hasretiyle,kaybıyla imtihan etmesin....Çok zor.....

Benimde bugundü test günüm benimde olmadı kısmet diilmişş.. Benimde dondurulmuşum kalmadı. Ne olu bilmiyorum birkaç ay sonra tekrar denerim sanırım ama cok üzücü canım cok yanıyo seni çok iyi anlıyorum

Slm psikolog canını sıkma herşeyin bir vakti zamanı vardır. Moralini yüksek tutmaya çalış. Umarım en kısa sürede olumlu sonuçlar alırsın.Sorun eşinde ise evicap ve çinko kullandır. Sperm sayısı ve kalitesini artırıyor.Kadınlar içinde kibarlı ürünleri var.Bir tanıdığım kullandı ve çok faydasını gördü 44 yaşında.

eşim zaten adamcaaz habire vitamin içiyo evicap çinko ace selenyum gingseng .. keçi boynuzu falan filan da o kibarlı nerdir bilemedim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…