slm tatlım , ali fuat beyin adını çok duydum ama gitmedim , Burdur da Sadık Kükrer var, kadın doğum uzmanı , ben ona gidyordum, zaten o buldu bu sıkıntımızı , oda antalya tüp bebekle çalışıyor , oda tip bebeğin ilk aşamaları yapıyor , ama 15 gün süre ile gün aşırı geleceksin veya antalyaya gitsende orada kalman lazım yumurta takibi yapılacak dedi , bizde bi orası veya burası olmasın biraz daha kolaylık amacı ile eşim antalyayı istedi :) eşlerimiz alumlu düşünmüşken bi adım atalım değil mi , sanırım sen uzun zamandır uğraşıyorsun tatlım ,senin yaşın kaç tatlım , umarım bu uzun bekleyeşin sonucu mutluluk getirir, ben yolun başındanyım bakalım neler yaşayacağım, neler göreceğim , benim sorun eşimde, bende bir sıkıntı yok , bu biraz kolaylık olur mu bilmem , rabbim hepimizin yüzünü güldürsün , sevgilerime :)
Merhaba. Sadık kukrer artık Burdur da gorev yapmiyormuş. Cep telefonu varsa öğrenebilir miyim?
meraba benim eşimdeydi sorun gayette güzel ilgilendiler olumsuz bişeyle karşılaşmadım ben 3 aylık ikz hamileyim kafanıza bişey takmayın herşeyin hayırlısını dileyin rabbimdn biz istedik çok dua ettik rabbim kabul etti dualarımızı işallah sizlerinde güzel haberlerinizi alırım.
meraba benim eşimdeydi sorun gayette güzel ilgilendiler olumsuz bişeyle karşılaşmadım ben 3 aylık ikz hamileyim kafanıza bişey takmayın herşeyin hayırlısını dileyin rabbimdn biz istedik çok dua ettik rabbim kabul etti dualarımızı işallah sizlerinde güzel haberlerinizi alırım.
Merhaba,bende bu ay antalya tüp bebek merkezinde tedaviye başlıycağım,daha önce üniversite hastanesinde tüp bebk yapıldı ama tutmadı,şimdi burayı deniyceğiz,olumsuz şeyler yazmışsınız kafam karıştı sizde sorun neydi,hangi konuda hataları var ayrıntılı anlatırsanız sevinirim
teşekür ederim arkadaşlar, sorabilirsin sorunu, ozmofolik bende 5 tane 1.sınıf kaliteli embriyo oluştu hasan bey söyledi iki tranfer yapalım diye tutunma olasılıgı daha yüksek ikiz hamile olmak başka bi duygu kontrellere gittigimizde iki tane bebeşimi görunce insan farklı bi mutluluk duyuyo tabi bizimkiler tüp bebek olunca ayrı bi özen ve dikkat gerekiyo ama korkulacak bişey yok çok güzel bi duygu rabbim sizlerede yaşatsın[/QUO
canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,darısı bizlere inş.,bişey sormak istiyorum embriyo transferinde transfer edilecek embriyo sayısı neye göre karar veriliyo,35 yaş altına tek embriyo,35 yaş üstüne 2 embriyo transfer ediliyo diyo biliyorum ondan soruyom acaba bir değişiklik varmı
merhaba duygu,bende vitalede 1 aşılama yaptırdım olmadı,bu ay tüp bebek tedavisine başlıcaz Allah izin verirse,yumurta toplama işlemi antalya tüp bebek merkezinde olacak dedi doktorum,olumsuz yorumlar benı de korkuttu ..
canım vitalaey bende gitmiştim 1 yıl önce çatlatma iğnesi yapıldıktan 2 gün sonra adet oldum,tekrar gitmedim çünkü psikolojil olarak çökmüştüm,bu ay antalya tüp bebekte tedaviye başlıyoz,rabbim hepimizin yardımcısı olsun
arkadaşımm şim di ben aydnlıyım hastanede personelolarak çalışıyorum 33 yaŞINDAYIM biraz parasal yönden sıkıntımız var ve tüp bebeye gidemiyoruzonun için yazın sonunda gitmek istiyorum amam biraz bilgi edinmem gerekiyor tabiarkadaşım sen hepsini özelmi yaptırdın kurum karşıladımı biraz bana anlatırmısınve herzaman giremiyorum canım kusura bakma ben böyle ara ara giriyorum teşekkürlerteşekür ederim arkadaşlar, sorabilirsin sorunu, ozmofolik bende 5 tane 1.sınıf kaliteli embriyo oluştu hasan bey söyledi iki tranfer yapalım diye tutunma olasılıgı daha yüksek ikiz hamile olmak başka bi duygu kontrellere gittigimizde iki tane bebeşimi görunce insan farklı bi mutluluk duyuyo tabi bizimkiler tüp bebek olunca ayrı bi özen ve dikkat gerekiyo ama korkulacak bişey yok çok güzel bi duygu rabbim sizlerede yaşatsın
amin canım işallah busefer allah nasip eder,benim doktorum vitalide, ama yumurta taplama ve transfer işlemi antalya tüp bebekte yapılacak dedi aşağı yukarı 5000 - 5500 tl tutar dedi,yan tarafta fiyat aralığı nedir acaba ?siz fiyat görüştünüz mü canım?bu arada 2 embriyo transfer edilecek bana,dr. En kalitelisini ve bölünme hızına göre bakıcaz en sağlıklı olanı seçicez dedi bakalım işşallah herşey yolunda gider.
canım ilaçlar dahil 6000-6500 tl demişlerdi,ben şimdi adetimi bekliyom belirtiler var sanırım perşembe günü antalya tüp bebekte olucam ozaman kullanılcak ilaç ve nasıl bir yol izliycez konuşcaz,görüştükten sonra ayrıntılı yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?