Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

merhaba bayanlar 2012 yaz aylarında antalya ıvf de acı bir deneyim yaşadık maalesef.fakat ben bu acı denemiyimim üzerine söylemiyorum tavsiye etmeme olayını.benle birlikte orada olan eksiği vardır fazlası yoktur öyle söyleyeyim 15 çiftin de aynı başarısızlıkla karşılaşmış olmasıdır sorun.birincisi herkese kafadan aynı tedavi aynı yöntem herşey aynı kimsenin çeşitli proplemleri incelenmiyor ve üzerinde asla durulmuyor,erkekleri incelemiyorlar bile. ikincisi ise bu çiftlerin nerdeyse hiçbirisinin ne 8 hücreli kaliteli embriyosu oluştu ne de dondurulmuş embriyosu kaldı.sonuç tamamen hüsran.ve 4. 5. kalite embriyoları bile laf olsun diye transfer ettiler. profösyonellikten uzak olduklarını düşünüyorum,göz boyamada on numara bir yer olduğu kesin ama. daha uygun diye herkes orayı tercihediyor bizim gibi fakat 3 fazla olsun bizim olsun yani.sormak istedikleriniz olursa cavaplayabilirim çünkü oranın misafirhanesinde 20 gün gibi bir süre geçirdim ve bütün ayrıntılar hakkında fikir edindim.

meraba bende antalya tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırdım. 16.01.2013 tarihinde tranfer oldum benim dokturum hasan beydi ben çok mutluyum 5.5 haftalık hamileyim ikiz oldugunu ögrendim.iki kese gorundu allah kısmet ederse 10gun sonra kalp atışını duyacam. allah kucagıma almayı nasip etsin meleklerimi allah herkese bu mutlulugu yaşatsın.

Merhaba,bende bu ay antalya tüp bebek merkezinde tedaviye başlıycağım,daha önce üniversite hastanesinde tüp bebk yapıldı ama tutmadı,şimdi burayı deniyceğiz,olumsuz şeyler yazmışsınız kafam karıştı sizde sorun neydi,hangi konuda hataları var ayrıntılı anlatırsanız sevinirim

bende antalya tüp bebek merkezinde tedaviye başladım,daha doğrusu 2 gün önce rahimde perde nedeniyle histereskopi yapıldı ve mayıs reglimi bekliyorum.doktorum murat bey,kuzenimin tavsiyesiyle orayı tercih ettim ve şimdiye kadar gayet memnunum.tedaviye başladığımızda misafirhanede kalıcaz biz de.doktorun kim olduğu çok önemli değil gibi çünkü alınacak kararları 3 doktor birlikte alıyorlarmış.arkadaşın dediği gibi erkekte inceleme yapmamazlık yapmıyorlar bizde tam aksine öncelikle eşimi inceledi ve yeterli sperm olduğu için dondurmaya gerek kalmadı..bu merkezde tedavi olan ve olacak arkadaşlarla iletişimde olursak daha iyi olur diye düşünüyorum :)

meraba benim eşimdeydi sorun gayette güzel ilgilendiler olumsuz bişeyle karşılaşmadım ben 3 aylık ikz hamileyim kafanıza bişey takmayın herşeyin hayırlısını dileyin rabbimdn biz istedik çok dua ettik rabbim kabul etti dualarımızı işallah sizlerinde güzel haberlerinizi alırım.

meraba arkadaşım ilk önce seni tebrik etmek isterim iznin olursa sana birkaç soru sora bilirmiyim

meraba arkadaşlar site yi takip ediyorum ama herzamamn giremiyorum hepinize selam olsun ben 5 buçuk yıllık evliyiz ve bebişim olmadı eşim ve bende hiç bir sorun olmadığını söylüyorlar amam 2 kere aşılama oldum ve daha birçok şey amam olmadı yazın sonunda tüp bebeye gitmek istiyorum ama hiç bil gim yok sizlerden bilgi alabilirmiyim arkadaşlar
:2::2::2::2::2::2:

hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın ikizlerini :) ben sana şey sorsam 2 embriyo transferini kendinizmi istediniz? doktorlar öneriyor mu? bende ikiz hem istiyorum hem çok korkuyorum

tebrik ederim canım,Allah kucağına almayı da nasip etsin.benimde sorun eşimde 2 ay önce 1.aşılamamı vitalede yaptırdım olmadı malesef,simdi tüp bebek yapmaya karar verdik,yumurta toplama işlemi antalya tüp bebek merkezinde yapılacak,umutluyum işallah bu sefer yüzümüz güler..

merhaba duygu,bende vitalede 1 aşılama yaptırdım olmadı,bu ay tüp bebek tedavisine başlıcaz Allah izin verirse,yumurta toplama işlemi antalya tüp bebek merkezinde olacak dedi doktorum,olumsuz yorumlar benı de korkuttu ..

teşekür ederim arkadaşlar, sorabilirsin sorunu, ozmofolik bende 5 tane 1.sınıf kaliteli embriyo oluştu hasan bey söyledi iki tranfer yapalım diye tutunma olasılıgı daha yüksek ikiz hamile olmak başka bi duygu kontrellere gittigimizde iki tane bebeşimi görunce insan farklı bi mutluluk duyuyo tabi bizimkiler tüp bebek olunca ayrı bi özen ve dikkat gerekiyo ama korkulacak bişey yok çok güzel bi duygu rabbim sizlerede yaşatsın

canım vitalaey bende gitmiştim 1 yıl önce çatlatma iğnesi yapıldıktan 2 gün sonra adet oldum,tekrar gitmedim çünkü psikolojil olarak çökmüştüm,bu ay antalya tüp bebekte tedaviye başlıyoz,rabbim hepimizin yardımcısı olsun

2 yıldır filan 2 embriyo nakli yasal değil,,sadece 3 denemeden sonra veya dediğiniz gibi 35 yaş üstü olanlarda..amaç tek gebelik ama merkezler özel olunca kılıfına uyduruyor yeter ki biz isteyelim :)

Amin canım işallah busefer Allah nasip eder,benim doktorum vitalide, ama yumurta taplama ve transfer işlemi antalya tüp bebekte yapılacak dedi aşağı yukarı 5000 - 5500 tl tutar dedi,yan tarafta fiyat aralığı nedir acaba ?siz fiyat görüştünüz mü canım?bu arada 2 embriyo transfer edilecek bana,dr. en kalitelisini ve bölünme hızına göre bakıcaz en sağlıklı olanı seçicez dedi bakalım işşallah herşey yolunda gider.

Son düzenleme:
arkadaşımm şim di ben aydnlıyım hastanede personelolarak çalışıyorum 33 yaŞINDAYIM biraz parasal yönden sıkıntımız var ve tüp bebeye gidemiyoruzonun için yazın sonunda gitmek istiyorum amam biraz bilgi edinmem gerekiyor tabiarkadaşım sen hepsini özelmi yaptırdın kurum karşıladımı biraz bana anlatırmısınve herzaman giremiyorum canım kusura bakma ben böyle ara ara giriyorum teşekkürler

canım ilaçlar dahil 6000-6500 tl demişlerdi,ben şimdi adetimi bekliyom belirtiler var sanırım perşembe günü antalya tüp bebekte olucam ozaman kullanılcak ilaç ve nasıl bir yol izliycez konuşcaz,görüştükten sonra ayrıntılı yazarım

Hadi hayırlısı ile başla tedavine canım,yazarsan cok sevinirim, tedavi nasıl alacak aşağı yukarı biliyorum fakat yinede merak ediyorum..benim tedavime başlayana kadar sen test sonuçu için gün sayıyor olucan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…