Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

ne güzel haber canım hayırlı olsun darısı bize inşallah,transferden sonra neler yaptın,
canim sadece agir kaldirmadim birde calisan bir bayanim ve test gunune kadar calismadim ama antalya tupbebek merkezinden ozellikle doktorum hasan beyden cok memnunum allah onlardan razi olsun benim 3.denememdi daha once baska merkezlerde yaptirmistim allah hepinize nasip eder en kisa zamanda insallah benimde kucagima sagsalim almayi nasip eder

sanırım kimse girmiyo foruma,yaşadılarını paylaşcak hangi süreçte olduğunu anlatcak kimsecikler yok,22 nisanda kontrolüm vardı bu ay başlıycaktık tedaviye geçen ay d.kontrol hapı kulllandığın halde 3tane yumurta oluşmuş ayrıca 18 ml bir yumurta vardı öyle olunca doktorum riske girmedi bu ayıda erteledik gelecek ay inşallah,moralimiz bozuldu tabi şartlanıpd gidince,hayırlısı buymuş diyoruz az kaldı şafak sayıyorum

evet ya buraya kimse yazmıyor.ben de bu ayki bat tarihimi bekliyorum ayın 10u gibi olur heralde gün sayıyorum çok heycanlıyımmm

Canım bende mayısın 16-17 adet olucam o zman başlıycaz tedaviye rabbim izin veririse inş.,gün ve gün şadığım herşeyi yazarım,senin ne zaman başlıyo tedavi

Canım bende mayısın 16-17 adet olucam o zman başlıycaz tedaviye rabbim izin veririse inş.,gün ve gün şadığım herşeyi yazarım,senin ne zaman başlıyo tedavi

bende ayın 10u gibi olurum diye düşünüyorum o zaman başlıcaz inşallah.aynen bende yazarım sürekli.apartta kalcakmısınız bu arada?

bende ayın 10u gibi olurum diye düşünüyorum o zaman başlıcaz inşallah.aynen bende yazarım sürekli.apartta kalcakmısınız bu arada?

Canım benim abimler var antalyada belki orda 1-2 kalırım ama hiç olmazsa 1 gün kalmak gerekiyo hemen yola çıkmak tehlikeli olabilir gerçi bir sakınca yok diyolar ama insan yinede huzursuz oluyo,senin ilk tüp denemesimi benim 2,kez denenecek,inşallah herşey güzel gider iki aydır regl olduğumda gidiyoz başlayamadık tedaviye ilk ay gittiğimizde yumurtalrın bir kısmı bir kısmı küçüktü ondan dolayı başlaynadık geçen ayda yumurtanın biri 18 ml olmuş yine başlayamadık inşaalh bu ay herşey yolunda gider,düşünüyorumda 2 yıldır yanlış dr tedavisi uygulanmış çünkü hiçbir DR Kemal Bey gibi incelmedi yumurta küçükmüş kirst varmış oralı olmadılar verdikleri tek şey ya iğne ya hap kobay gibi kullanıldım açıkcası,rabbim isteyen herkese o duyguyu yaşatsın

inşallah bu sefer olur senin de.benim ilk denemem mart ayında gittik biz ilk defa,eşimin kuzeninin tavsiyesiyle ilk denemede oldu hasan beydi doktorları.benim doktorum da murat bey,bizim sorunumuz sperm hareketliği,bakıldı %4 çıktı dondurmaya gerek yok dediler para için olsa mutlaka donduralım derlerdi mesela,bende rahimde perde çıktı histereskopi yapıldı o yüzden mayısı bekledik bir sorun olmazsa bu ay başlıcaz.geçen gün bir arkadaşımdan duydum onlar 2 kez burda denemişler olmamış sonra ankarada çok ünlü bir doktora gitmişler yine olmamış biraz ara vermişler ve antalyada dondurulmuş embriyoları varmış ve bir daha denemişler şu an 5 yaşında kızları var:) yani Allah ol dedi mi oluyo bu işler nerede olacağı belli olmuyor.biz apartta kalıcaz.çok heycanlıyım bi an önce reglim gelse de gitsem diyorum :)

doğru diyon canım rabbim ol dedimi oluyo,bizimde açıklanmyan infertilite,ikimizdede bişey yok ama ama bebek gelmemk için naz yapıyo,daha önce ilk tüp denemsi üniversite hastenesinde yapıldı sonuç negatif,benim gittiğim üniversite hastanesine koşullar uygun değilmiş özellikle labarotuvar ortamı ama dr bize yalan söyledi kimyasal gebelik yaşıyon dedi,o tahlil sonuçlarını o kadar çok dr gösterdimki hepside gebelik olmadığını söyledi,o günü hiç unutmuyom tahlil sonucunu beklerken çok kötüydü kimse yaşamasın bu durumu,hayallerim yıkıldı kendimi zor toparladım olmuş olsaydı bu ay sonunda doğcaktı,bende adet olmayı bu kadar çok istememiştim,rabbim yardımcımız olsun hepimizin

Aradaşlar yaşadıklarınızı deneyimlerinizi paylaşınki bizlere deneyim olsun

mrb öncelikle tedaviniz hayırlı olsun inşallah iyi sonuçlar alırsınız.bende kemal beyin hastasıydım ocak ayında tedavi gördüm allaha şükür suanda 4.5 aylık hamileyim.kemal beyden ve çalışanlardan çok memnun kaldık.özellikle kemal beye çok güvendik çünkü önceliği para değil ne gerekiyorsa önce onu yapıyor sonra tüp bebek tedavisine başlıyor.bende hidrosalphings vardı daha önce gittiğim merkezde önemsemediler ve olumsuz sonuç almıştım ama kemal bey önce onu tedavi etti sonrada sonuç olumlu çıktı herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir merkez.inşallah sizlerin ve tedavi gören herkesin emekleri boşa gitmez allah isteyen herkese nasip eder inşallah.

tatlım biz dün iğnelere başladık:)

5 aydır kemal beye gideceğiz. İşlerden kendimize zaman kalmıyor. ilk randevuya gittim üzerinden 5 ay geçti. Haziranda başlıyorum artık. yaşım 38. Allah yardımcımız olur inşallah. Adetimin 2. günü gideyimmi? daha önce yine görüşmem gerekir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…