Merhaba arkadaslar ben antalya tup bebek merkezinde gecen ay tedavi gordum ve 5nisanda transferin 10.gunuydu testimi yaptirdim ve sonuc pozitif hepinize basarilar....
canim sadece agir kaldirmadim birde calisan bir bayanim ve test gunune kadar calismadim ama antalya tupbebek merkezinden ozellikle doktorum hasan beyden cok memnunum allah onlardan razi olsun benim 3.denememdi daha once baska merkezlerde yaptirmistim allah hepinize nasip eder en kisa zamanda insallah benimde kucagima sagsalim almayi nasip ederne güzel haber canım hayırlı olsun darısı bize inşallah,transferden sonra neler yaptın,
Canım bende mayısın 16-17 adet olucam o zman başlıycaz tedaviye rabbim izin veririse inş.,gün ve gün şadığım herşeyi yazarım,senin ne zaman başlıyo tedavi
bende ayın 10u gibi olurum diye düşünüyorum o zaman başlıcaz inşallah.aynen bende yazarım sürekli.apartta kalcakmısınız bu arada?
Canım benim abimler var antalyada belki orda 1-2 kalırım ama hiç olmazsa 1 gün kalmak gerekiyo hemen yola çıkmak tehlikeli olabilir gerçi bir sakınca yok diyolar ama insan yinede huzursuz oluyo,senin ilk tüp denemesimi benim 2,kez denenecek,inşallah herşey güzel gider iki aydır regl olduğumda gidiyoz başlayamadık tedaviye ilk ay gittiğimizde yumurtalrın bir kısmı bir kısmı küçüktü ondan dolayı başlaynadık geçen ayda yumurtanın biri 18 ml olmuş yine başlayamadık inşaalh bu ay herşey yolunda gider,düşünüyorumda 2 yıldır yanlış dr tedavisi uygulanmış çünkü hiçbir DR Kemal Bey gibi incelmedi yumurta küçükmüş kirst varmış oralı olmadılar verdikleri tek şey ya iğne ya hap kobay gibi kullanıldım açıkcası,rabbim isteyen herkese o duyguyu yaşatsın
inşallah bu sefer olur senin de.benim ilk denemem mart ayında gittik biz ilk defa,eşimin kuzeninin tavsiyesiyle ilk denemede oldu hasan beydi doktorları.benim doktorum da murat bey,bizim sorunumuz sperm hareketliği,bakıldı %4 çıktı dondurmaya gerek yok dediler para için olsa mutlaka donduralım derlerdi mesela,bende rahimde perde çıktı histereskopi yapıldı o yüzden mayısı bekledik bir sorun olmazsa bu ay başlıcaz.geçen gün bir arkadaşımdan duydum onlar 2 kez burda denemişler olmamış sonra ankarada çok ünlü bir doktora gitmişler yine olmamış biraz ara vermişler ve antalyada dondurulmuş embriyoları varmış ve bir daha denemişler şu an 5 yaşında kızları var:) yani Allah ol dedi mi oluyo bu işler nerede olacağı belli olmuyor.biz apartta kalıcaz.çok heycanlıyım bi an önce reglim gelse de gitsem diyorum :)
Aradaşlar yaşadıklarınızı deneyimlerinizi paylaşınki bizlere deneyim olsun
doğru diyon canım rabbim ol dedimi oluyo,bizimde açıklanmyan infertilite,ikimizdede bişey yok ama ama bebek gelmemk için naz yapıyo,daha önce ilk tüp denemsi üniversite hastenesinde yapıldı sonuç negatif,benim gittiğim üniversite hastanesine koşullar uygun değilmiş özellikle labarotuvar ortamı ama dr bize yalan söyledi kimyasal gebelik yaşıyon dedi,o tahlil sonuçlarını o kadar çok dr gösterdimki hepside gebelik olmadığını söyledi,o günü hiç unutmuyom tahlil sonucunu beklerken çok kötüydü kimse yaşamasın bu durumu,hayallerim yıkıldı kendimi zor toparladım olmuş olsaydı bu ay sonunda doğcaktı,bende adet olmayı bu kadar çok istememiştim,rabbim yardımcımız olsun hepimizin
tatlım biz dün iğnelere başladık:)[/QU
canım çok sevindim,hadi hayırlısı inşallah,güzel şeyler düşün,hiç stres yok tamammı
tatlım biz dün iğnelere başladık:)[/QU
canım çok sevindim,hadi hayırlısı inşallah,güzel şeyler düşün,hiç stres yok tamammı
nasıl gidiyo canım hangi aşamadasanız bugün kaçıncı gün yumurtaların nasıl haberlerini bekliyorum
nasıl gidiyo canım hangi aşamadasanız bugün kaçıncı gün yumurtaların nasıl haberlerini bekliyorum
tatlım bugün kontrol vardı iyiymiş durum düşük dozla başladığımız halde yanıt vermiş,en az 6mm en fazla 12mm ye kadar yumurta çapları.bu arada puregonu 125,monepuru 75 kullanıyorum bgn bi tane de erken çatlamayı önleyen iğneye başladık 2 gün sonra tekrar kontrol var.
tatlım bugün kontrol vardı iyiymiş durum düşük dozla başladığımız halde yanıt vermiş,en az 6mm en fazla 12mm ye kadar yumurta çapları.bu arada puregonu 125,monepuru 75 kullanıyorum bgn bi tane de erken çatlamayı önleyen iğneye başladık 2 gün sonra tekrar kontrol var.
güzel haberler almak mutlu ediyo insanı çok sevindim canım,tedavinin bende adet olmayı bekliyom sanırım bizde perşembe yda cuma günü gidicez dr,beslenmene dikkat et,yumurta toplama ardından transfer çok heyecanlı üç aylara girdiğimiz şu mübarek günlede rabbim yüzümüze baksın inşaallah
güzel haberler almak mutlu ediyo insanı çok sevindim canım,tedavinin bende adet olmayı bekliyom sanırım bizde perşembe yda cuma günü gidicez dr,beslenmene dikkat et,yumurta toplama ardından transfer çok heyecanlı üç aylara girdiğimiz şu mübarek günlede rabbim yüzümüze baksın inşaallah
CANIM BUGÜN BENİM KONTROLUM VARDI BUGÜN İĞNEYE BAŞLIYOZ İNŞ.
CANIM BUGÜN BENİM KONTROLUM VARDI BUGÜN İĞNEYE BAŞLIYOZ İNŞ.
hadi bakalım hayırlısı olsun.benim de pazar sabah yumurtalar toplanıyor
hadi bakalım hayırlısı olsun.benim de pazar sabah yumurtalar toplanıyor
sağol canım,heyecanlısındır sende hadi bakalım hayırlısıla inşallah rabbim selamete çıkarsın hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?