antalya ya da mersinde onerebileceginiz tatil mekani??

Aaaa ciddimisinizzzzz
Suan sok oldum...en son gecen sene yaz gittim..
2 sene once orda oturuyoduk..
Cok uzuldum yaa Dibinde oturuyorduk surekli havuzuna giderdim

Aaaa ciddimisinizzzzz
Suan sok oldum...en son gecen sene yaz gittim..
2 sene once orda oturuyoduk..
Cok uzuldum yaa Dibinde oturuyorduk surekli havuzuna giderdim

Evet malesef. Bende hemen onun karşısında çalışıyorum, ilk başta bizler de çok şaşırmıştık yılların namı şanı demekti çünkü o otel merkez için.
Ama ne yazıkki, şuan bambaşka bi hale geldi. Açılışını da yetiştiremediler zaten, bakalım yeni işletme yeni konsept nasıl olacak?...

Olimpos kemer ya da kaş olacak karar veremiyorum

Kemeri ele derim ben. Geçen yıl gittik kalite yerlerde.

Olimposun eski havası yok artık. Dağ taş ağaç apartman olmuş. Resmen bildiğin 3 katlı ahşaptan apartman yapmış adam. Eskisi gibi genç mekanı da değil artık. Üniversite öğrencileriyle dolu olurdu orası. En son gittiğimde sahile karpuz taşıyan amca bile gördüm. Çocuklu aileler basmış resmen. Çocuk gürültüsünden 2 gün kalıp kaçtık. Ama hiç gitmediysen bi görmek için gidebilirsin. Türkmen pansiyona yanaşma ama gideceksen de. Her zaman gittiğimiz pansiyonda yer olmadığı için , herkes de türkmen deyince gittik ama hiç memnun kalmadık. Misafiir değil yürüyen cüzdan olarak görüyorlar insanı. Orange iyidir, sahibi de pek sevimli. Bozulmayan tek pansiyonu sanırım olimposun.

Kaş kesinlikle tavsiye edebileceğim bir yer. Yalnız yarımada tarafında değil şehir metkezindeki pansiyonlarda kalın.

Antalyada nereye gitmek istersin diye bana sorsan tek cevabım Belek olur. Biraz tuzludur ama tatilin, eğlencenin dibine vurursun.

Olimpos gibi ama bozulmamış bir yer istersen kabak koyunu öneririm. Sırf gençlik olur orda. Eğlencelidir de. Bana fazla doğal gelmişti ortam, dayanamadım. Ama ağaç ev, doğa, sessizlik ama aynı zamanda eğlence istersen tavsiye edebilirim. Orda da gemile kampingde kalma ama. Diğerleri özellikle sea valley iyidir.

Pekala kemeri de eliyorum. Onerileriniz için teşekkürler. Arastiracagim. Maalesef kaş cok uzakta kaliyor orayi da eledim

mersinde yasayan biri olarak soyluyorum mersin icin yapilan yorumlari okudum.mersinde tipki antalya gibi guneyde kiyi sehri cokta guzel tatil yerleri var ayak takimi mevzusuna gelince o grup malesef heryerde var parayla pulla olculmez ne parali krolar var beachlerde :) mersinide dusunun derim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Denimiz çok güzel canım,ben de arkadaşa erdemli tarafları dedim turizmde pek tanıtılmıyor ne yazik ki
hatta diğer şehirlerden daha ucuza gelir tatilleri.

Elbette Kaş Ama merkezdeki pansiyonlarda kalın Çukurbağ yarımadasında falan değil (lüks oteller kaşta mevcut değil 3* veya pansiyon genelde) , kız kıza kimse size salça olmadan sabaha kadar içip eğlenebileceğiniz yer. Her sene giderim ben de kızlarla

Fethiye

Çok sevdim orayı ben, o yüzden bu sene bir daha gidiyoruz. Eşim bu sene de Marmarisi olsun istedi ama sonunda benim dediğim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…