Ben 68 kiloydum, şimdi kaçım bilmiyorum, daha tartılmadım, aslında hastane kısmı kolay, ben 1 gün kaldım, annem vardı, esas zoru sonraki süreç, kendine dikkat etmen lazım, ağır kaldırma,çok kendini yorma, mümkün olduğunca dinlen.çok teşekkür ederim.evet bu ameliyat benim için gerçekten gerekli.ama dediğim gibi eşimden başkası bilmemeli.bulucaz artık bir yardımcı.hastane kısmını halletsem evi çok önemsemiyorum.bir de siz kaç kiloydunuz ameliyat olduğunuzda.
Ben 68 kiloydum, şimdi kaçım bilmiyorum, daha tartılmadım, aslında hastane kısmı kolay, ben 1 gün kaldım, annem vardı, esas zoru sonraki süreç, kendine dikkat etmen lazım, ağır kaldırma,çok kendini yorma, mümkün olduğunca dinlen.
Canım sonrasını daha çekmedim, iyice iyileşeyim, bantlarım çıksın, çekip yüklemeyi düşünüyorum, yüklediğimde yazarım, ben genelde karın germe kısmına yazıyorum.teşekkür ederim mothers.ben de ameliyat zamanına kadar 68 olurum heralde.sıkı bir diyet ve birbuçuk saat yürüyüş yapıyorum boyum 1,68. son 4 kilom kaldı.bir ay var daha sanırım veririm.senin öncesi ve sonrası resimlerin varsa görebilir miyim.
Canım çok geçmiş olsun ben kısaca birkaç soru sorucam belkide cevapladın ben kaçırdım hangi hastane dr adı genel maliyet bilgi verirsen sevinirimfotoğraf koyamıyorum henüz , yinede eskisine göre güzeller elbet ama hani kaç yıl çekmişliğin karşılığında belkide biraz hayal kırıklığı yarattı.Bir iki beden daha büyük olsa kaldırırdı gibi çünkü göğüs dokumda vardı öncesinde doktor da öyle söylemişti ve eskisinde 75a iken şimdi 75b olucak galiba ki ben dolgulu sutyen olarak 85b takıyordum ona yakın bişi olsun istemiştim artık dolgululardan kurtulmak için..Senin söylediğin cup ölçüsü olayınıda tam bilmiyorum şimdiden kimseyi yanıltmakda istememşu saatten sonra tek korkum ödemler gidince ne kadar küçülür beni birazda mezura ölçümü üzüyor söylediğim gibi 4 cm bir fark olmuş eskisine göre ve bu gün yani 6. günümde 1 cm küçülmüş bu hızla gitmezz umarımmm..Yinede sana tekrar teşekkür ederim gerçekten doktor bey çok ilgili ve iyi bir doktor demekki bir iletişim kopukluğu çektik yada ideal olanın böyle olmasına karar verdi artık mutlu olmaya çalışcaaammm çnkü düşündükçe insan kuruyor kafasındaa
canım araştırma hastahanesinde doktor Asım Uslu ya ameliyat oldum.yaklaşık 2800-3000 aralığında bir maliyeti tuttu tam net hatırlayamadımCanım çok geçmiş olsun ben kısaca birkaç soru sorucam belkide cevapladın ben kaçırdım hangi hastane dr adı genel maliyet bilgi verirsen sevinirim
Merhaba.
Ben de Antalya da ameliyat oldum ve foToğraflarınıza baktım. Göğüsleriniz çok güzel olmuş, benim merak ettiğim, benim ameliyatımın üZerinden 70 gün filan geçti. Fakat çok ayrık duruyorlar. Acaba sizin önceden göğüs dokunuz mu vardı? Yani benim neden bu şekilde bitişik değil anlayamadım.
Şimdiden teşekkür ederim ❤️
Nasil ki bikini giyip çeksen iyi olurdu cnm
Evet haklısın. Ben biraz daha şekli otursun öyle çekeyim diyordum ama bu halini de çekebilirim aslında. Çekip haber veririm size 😊
Merhaba.
Ben de Antalya da ameliyat oldum ve foToğraflarınıza baktım. Göğüsleriniz çok güzel olmuş, benim merak ettiğim, benim ameliyatımın üZerinden 70 gün filan geçti. Fakat çok ayrık duruyorlar. Acaba sizin önceden göğüs dokunuz mu vardı? Yani benim neden bu şekilde bitişik değil anlayamadım.
Şimdiden teşekkür ederim ❤️
Atomix merhaba,
Aynı ameliyatı olduğumuz için sana danışmak istedim.Ben 10.gündeyim..bir beden büyük sporcu sütyeni var ve göğüs uçlarımda sargı bezı var.yanlarına lipo yapıldığı için şiş,göğüslerimde de ödem var.
Karnım iyi durumda sanırım.ilk zamanlar kalkarken kollarıma yüklendim biraz sanırım fazla hareket ettiriyorum ben kollarımı,şimdi de kollarımdan destek alıyorum kalkarken.sende de mi böyle oldu?
Kollarını çok oynattığın için bir sıkıntı yaşadın mı?birde doktorun ne zaman normal yatmana izin verdi,ben hala sırtım (yatabildiğim kadar) dik yatıyorum.BAcakların altına yastık koymak sorun değil ama sırtımı adam gibi yatağa koymak istiyorum.
merhabalar
bayadır fırsat bulup foruma giremiyordumyorumları ve tecrübeleri okuyunca çok heyecanlandım 2-3 hafta sonra asım beyle görüşüp bi karara varıcaz inşallah..ameliyatımı ocak ayı içinde planladığım ve işlerimi ona göre ayarladığım için daha baya bi zamanım var fakat aklıma geldikçe sanki yarın olacakmış gibi heyecan ve birazda korkuya kapılıyorum 5 gün önce bi cam kazası ile elimi kestim ve dikiş atıldı malum böyle bir olay sonrasında ameliyat sonrası iyileşme döneminden korkuyorum ama yinede çok istiyorum
çok geçmiş olsun heyecanın normal,ameliyat günü aldıktan sonra heyecanın tavan yapacak biraz uykusuz kalabilirsin.ameliyat öncesi doktor bana diazem hap vermişti,bişey yok gibi ameliyata gitmiştim.sende iste bence...ama yaptırdığına değecek.durumunu bilmiyorum ama benim için öyle oldu.kız gibi derler ya öyle oluyorsun.nerdeyse 4 ay oldu benim hala alışamadım bu güzel duyguya...umarım senin için de herşey yolunda gider.
merhaba atomix bu bölümüde okudum bitirdim.o kadar güzel paylaşmışsınki sürecini.hepimizin dıygularını aktarmışsın.bende karın germe için gün sayanlardanım bazen kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor :)
ameliyat sonrası bende senin gibi sorunsuz rahat geçiririm inşaallah.
bu arada yeni fotoğraflarını bekliyoruz
çok teşekkür ederim canım:) benim içinde çok az kaldı diye düşünüyorum ... inşallah çok kolay atlatıcağım bi süreç olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?