- Konu Sahibi hayal_perisi07
-
22 ocak itibariyle antalya kepez devlet hastanesinde bahadır bey e burun ameliyatı oldum. Hem estetik hemde nefes problemleri vardı. İlk defa ameliyat olan biri olarak inanılmaz rahat geçti diyebilirim. Ameliyat olmadan önce okuduğum bütün kötü yorumlar tamamen yersiz çıktı. Ben daha önce hastası olan bir arkadaşımın referansıyla gitmiştim. Öncelikle devlet hastanesi olduğu için mhrs sistemi üzerinden randevu alıyorsunuz. Daha sonra size gün veriyorlar. Ameliyat gününe yakın bir zamanda tahlillerinizi yaptırıyorsunuz. Ben tavsiyem tahlil yaptırmaya gittiğinizde isteğiniz konusunda görsellerle gitmeniz. Bahadır bey bu konuda çok duyarlı bakıp hastanın nasıl bir şey istediğini saptıyor. Ameliyattan çıktıktan sonra ağızdan nefes almanız konusunda zaten sizi uyarıyorlar. Onun dışında narkozun etkisiyle zaten ağrı yada acı hissetmiyorsunuz. Odaya alındığımda kendimdeydim. herhangi bir şikayetim olmadı. hemen akabinde zaten antibiyotik mide bulantısı ağrı kesici ilaçlarla tamamen rahatlıyorsunuz. Tek sıkıntım 2 gün boyunca ağızdan nefes almak oldu. delikli tampon özellikle istemedim. Delikli tampon daha büyük ve daha can acıtan bir tampon doktor bey özel bir tampon kullanıyor. ertesi sabah taburcu oldum. Bu süre zarfında ameliyattan çıktıktan 4 saat sonra su içebiliyorsunuz çorba tüketebiliyorsunuz bir sıkıntı olmuyor. Bir sınırlama yoktu. 2. günün sonunda tamponlarım çıktı şunu söyleyebilirim gerçekten asla acı hissetmiyorsunuz. o konuda doktoruma sonsuz minnettarım küçücük oldukları için 2 saniyede çıktılar. 1 hafta sonra da dikişlerim ve alçım alındı yine sıfır acıyla. bence en ağrı duyulan kısmı masaj kısmı:) artık korumaya geçtik ve yeni ve oldukça ödemli olmasına rağmen şimdiden doğal bir burum var. Özel hastanelere verilen onca para o kadar yersiz ki. Devlet hastanesinde estetik mi olur demeden önce iyi bir doktorun neler yapabileceğini görün derim.
Merhaba. Konu eski ama brn dr Mustafa deniz hocayla görüşmeye karar verdim. Siz memnun musunuz şu an?Arkadaşlar ameliyat oldum bugun 24 gün oldu çook ama çok memnunum . Antalyada Mustafa Deniz Yılmaz 'a ameliyat oldum .Kesinlikle tavsiye ediyorum . Mükemmel bir burnum oldu . Çok ilgili çok titiz mükemmelliyetçi . ameliyattan sonrada hep güleryüzlülüğünü sürdürdü. Aklında soru olanlar içinden resimlerimi atabilirim kesinlikle tavsiye ediyorum
Merhaba. Konu eski ama brn dr Mustafa deniz hocayla görüşmeye karar verdim. Siz memnun musunuz şu an?
Anladım, Onur Dede'yle görüşmedim. Özel klinikler 7000 gibi bir rakamdan başlıyor. Deniz Yılmaz hoca dan sonra onunla da görüşebilirim. Siz ne kadar ödediniz sakıncası yoksa?Merhaba bende yeni ameliyat oldum.memnun kaldım doktorum onur dede isterseniz bir görüşün.
Silikon tampon ameliyat oldum.oyle aman aman şişme morarma olmadı yüzümde. Ama bu kişiye gire değişir . Bugünde bantlar alındı burnumu yeni gördüm şükür beğendim.can yakmamak için elinden geldini yapıyor sağolsun. Onur bey. Özel doktoru ama diğer dr göre fiyatı makul
merhabalar. ben de burun estetiği olmak istiyorum fakat korkularım var. üzerinden baya geçmiş ameliyatınızın memnun musunuz acaba? önerir misiniz ameliyatı? bir de rica etsem fotoğraflarınızı paylaşır mısınız? son sorum da çökme yamulma falan oldu mu?Kesinlikle HADİ BEY diyorum. Ocak 25 de ameliyat oldum bende. Ağrısız acısız az morluk az şişlik süreç mükemmel geçiyor diyebilirim. Benim 2. ameliyatımdı ilkinde sadece eğrilik düzeltilmisti ki o bile faciaydı ömrümden ömür gitmişti. bunda estetik olmasına rağmen çok iyi atlattım ve daha doğla bir burun da zaten yapamazdı. Ben öğretmenim ve ameliyattan 15 gün sonra dersler başladı inan okulda bütün öğretmenler bu şiş haliyle bile bayıldılar burnuma ki 15 gün çok az bir süre. Ben de çok araştırdım çok stresli bir süreç fakat Hadi Nural diyorum başka da birşey diyemiyorum. :)
eğer hadiye ameliyat olursan hayatına elveda de burnunu yamukta olsa sev o kurnaz cahile paranı kaptırmaarkadaşlar hadi beye ameliyat olan var mı lütfen fotoğraf paylaşırmısınız
Merhaba, Ameliyat oldunuz mu Serdar beye? Ben de gördüm kendisini merak ediyorum.Arkadaşlar merhaba. Ben öncelikle nefes problemlerimi gidermek ve ufak tefek estetik müdahaleler yaptırmak amacıyla Serdar Ünlü Beye muayene olup ameliyat için randevu aldım. Kendisi gayet ilgili ve aydınlatıcıydı. Daha önce konuşulmuş bir konu fakat Serdar Ünlü Beye benim sahip olduğum problemler nedeniyle ameliyat olan aramızda bulunan kişiler acaba bana yardımcı olabilir mi? Süreç ve görünüm anlamında aydınlatırsanız çok sevinirim. Her şeyin yanında muayene sırasında autocad programından net olarak bir planlama yapamadık, doktor bey ekibiyle birlikte bu planlamayı yapacağını söyledi, tomografi çektirip gideceğim 2. muayenede tam olarak planlama yapıp yapamayacağımız konusunda tereddütlere sahibim. Bu anlamda kendisine ameliyat olmasa bile muayene olmuş arkadaşlar beni aydınlatabilir mi acaba? Şimdiden çok teşekkür ederim herkese.
Merhaba, oldum ve maalesef memnun kalmadım hem nefes hem görüntü olarak bu nedenle ikinci ameliyatım için doktor arayışındayım. Mesajınızı yeni gördüm, bir faydam olur belki diye yanıtlamak istedim. İyi günler dilerim.Merhaba, Ameliyat oldunuz mu Serdar beye? Ben de gördüm kendisini merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?