Antalyada burun estetiği doktor tavsiyesi

 
ben özel bi hastanede oldum 45 gün oldu estetik olalı ama burnum eskisinden de kötü eğrilik oluştu ve sağ gözümün altında kemik çıkıntısı oluştu anlıcağınız delirmek üzereyim doktorum 3 ay bekleyelim düzelmezse tekrar ufak bi düzeltme yaparız demişti ama ben endişeliyim kepez devlet hastanesinde ne kadar ücret alıyorlar ben limitim tükendide ücreti benim için uygunsa ikinci orerasyonumu orda yaptırabilirimiyim fiyatı yazabilirmisiniz lütfen en yakın ne zaman randevu alabilir acaba
 
ben burun ameliyati olali 1.5 yıl oluyor.
inanin sonuctan o kadar memnunum ki,ameliyat oldugimi bilmeyen kisiler, kesinlikle anlamiyor. sadece bir degisiklik var ama , deyip kaliyorlar. :)
o kadar dogal oldu ki, yuz ifadem hic degismedi. sadece guzellestim:)
burun ameliyatinin yani sira, Birde göğüslerimi büyüttüm doktor beye ne kadar tesekkur etsem azdir, ayrica hos sohpet biri. ben cok sevdim.
ameliyat olmayi dusunen arkadaslari cok iiyi anliyorum, bir turlu karar veremiyorlar doktor secimine. bence her doktorun basarisiz ameliyatlari vardir cünkü her insanın yapısı farklıdır buna garanti yok sanirim en iyisi doktorlarla yuz yuze gorusup aklina hangisi yatiyosa ona ameliyat olmak ama suda bii gercekki insan bir turlu karar veremiyo herkes bisey soyluyo insallah hersey istedigimiz gibi olur fakat ben gozum kapali, hakan demir derim.
 
Merhaba. Konu eski ama brn dr Mustafa deniz hocayla görüşmeye karar verdim. Siz memnun musunuz şu an?
 
Merhaba. Konu eski ama brn dr Mustafa deniz hocayla görüşmeye karar verdim. Siz memnun musunuz şu an?

Merhaba bende yeni ameliyat oldum.memnun kaldım doktorum onur dede isterseniz bir görüşün.
Silikon tampon ameliyat oldum.oyle aman aman şişme morarma olmadı yüzümde. Ama bu kişiye gire değişir . Bugünde bantlar alındı burnumu yeni gördüm şükür beğendim.can yakmamak için elinden geldini yapıyor sağolsun. Onur bey. Özel doktoru ama diğer dr göre fiyatı makul
 
Anladım, Onur Dede'yle görüşmedim. Özel klinikler 7000 gibi bir rakamdan başlıyor. Deniz Yılmaz hoca dan sonra onunla da görüşebilirim. Siz ne kadar ödediniz sakıncası yoksa?
 
Arkadaşlar merhaba. Ben öncelikle nefes problemlerimi gidermek ve ufak tefek estetik müdahaleler yaptırmak amacıyla Serdar Ünlü Beye muayene olup ameliyat için randevu aldım. Kendisi gayet ilgili ve aydınlatıcıydı. Daha önce konuşulmuş bir konu fakat Serdar Ünlü Beye benim sahip olduğum problemler nedeniyle ameliyat olan aramızda bulunan kişiler acaba bana yardımcı olabilir mi? Süreç ve görünüm anlamında aydınlatırsanız çok sevinirim. Her şeyin yanında muayene sırasında autocad programından net olarak bir planlama yapamadık, doktor bey ekibiyle birlikte bu planlamayı yapacağını söyledi, tomografi çektirip gideceğim 2. muayenede tam olarak planlama yapıp yapamayacağımız konusunda tereddütlere sahibim. Bu anlamda kendisine ameliyat olmasa bile muayene olmuş arkadaşlar beni aydınlatabilir mi acaba? Şimdiden çok teşekkür ederim herkese.
 
merhabalar. ben de burun estetiği olmak istiyorum fakat korkularım var. üzerinden baya geçmiş ameliyatınızın memnun musunuz acaba? önerir misiniz ameliyatı? bir de rica etsem fotoğraflarınızı paylaşır mısınız? son sorum da çökme yamulma falan oldu mu?
 
Arkadaşlar bu fiyatların hali ne ya. 10bin tlden aşağı fiyat veren doktor yok kimisi 25bin TL istiyor...
 
fiyatlar gerçekten de garip. ben hem septoplasti hem de rinoplasti ameliyatı olacağım burada bulduğum bazı isimlerle görüştüm ve görüşmeye devam ediyorum randevu alıp.
Ali Cihan Yiğiter: Orbit hastanesi, ücretsiz muayene, 9.500 nakit fiyat. ( ben görüşmeye gittim belki de maskedendir bilmiyorum ama çok cansız ve ilgisiz bir ses tonu vardı. sanki sabah annesi ölmüş de benim için oraya gelmiş gibi. evet birbirimize muhtaç değiliz zaten günde 2 ameliyat yapıyor. ama yine de parke bakmaya gelmedim revizyon ameliyatı daha pahalı o yüzden iyi bir doktor seçmemiz gerek diye düşünüyorum. fotograf çekti otomatik simulasyon programıyla aşağı yukarı böyle olacak ben biraz daha oynama yapıp sana göndericem dedi. ama aynı hiç oynanmamış haliyle attı ben açıkçası önden halini hiç beğenmediğim için ve özensiz bulduğum için biraz üzüldüm ve sinirlendim. bıktım bu doktor egosundan. her gün ameliyat yaptığı ve küçük bir hastanede çalıştığı için 1 hafta sonrasında gün verebiliyor. kapalı teknikle yapıyor ama benim durumumda dolayı yanlardan kesmesı gerekecek. bunlar iyi şeyler. ama biraz güleryüz kimseyi öldürmez)
Engin Erkal: dedemanda özel klinik, ücretsiz muayene, 20.000 ameliyat ücreti her şey içinde (burada bazı olumsuz yorumlar gördüğüm için gitmek istememiştim fakat akdeniz üniversitesi kbb'deki asistan tanıdığı pek çok kişinin ona gittiğini ve memnun olduklarını söyleyince gidip konuşayım dedim. Soğuk bir tavrı var lakin ilgili en azından fotograflar ve oynamalar çok daha özenliydi. o da kapalı teknik yapıyor. Ameliyat Memorialda olduğu için bu kadar pahalı yarısı hastaneye gidiyor dedi. o da yine 2 hafta sonrasına gün verdi ameliyat için. ben o kadar parayı veremem açıkçası. )

haftaya Atilla Fesli'ye görüşmeye gideceğim. Yine tavsiye üzerine. Muayene ücreti 250 tl. eğer bir işlem yaptırırsanız ondan düşüyorlarmış. İnanılmaz yoğun sadece görüşme için bile 1 ay bekledim. konuşunca buraya tekrar yazarım.

Bu arada Şakir Bilge Çelik, Onur Dede, Hasan Yılmaz hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi?
 
Merhaba, Ameliyat oldunuz mu Serdar beye? Ben de gördüm kendisini merak ediyorum.
 
Siz ne aşamadasınız acaba?Ameliyat oldunuz mu?Ben de Antalya da doktor arayışındayım,ve yolun daha çok başındayım açıkçası
 
Güncel
 
Merhaba, Ameliyat oldunuz mu Serdar beye? Ben de gördüm kendisini merak ediyorum.
Merhaba, oldum ve maalesef memnun kalmadım hem nefes hem görüntü olarak bu nedenle ikinci ameliyatım için doktor arayışındayım. Mesajınızı yeni gördüm, bir faydam olur belki diye yanıtlamak istedim. İyi günler dilerim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…